Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Pikkujuttu, mutta se taitaa olla 2.5, jos on diisseli. Nuo ajotietokoneen näytöt noista hajoilee, ei siis uutta sekään. Satkua ei minus tietääkseni ole 3 litrasena saanut.

    Itse en ihan ymmärrä tuota asennetta. Miksei ihmiset voi pitää huolta kamoistaan, ihan noin yleisellä tasolla. Jos sitä rahaa kerran on, ostaisi sellaisen laitteen ettei tarvi heti laittaa peltovehkeeksi. Toisaalta tuollaisella pidolla menee mikä vaan peltoautoksi alta aikayksikön.

    Comment


      Hän nerona katkaisi takaovista sähkö ikkunoiden johdot jotta kaverit ei leikkisi niillä (ja siellä edessä olis ihan ollut sellainen nappi mikä ois ajanu saman asian
      Ihan pakko on nyt kysyä, että minkä ikäisestä ihmisestä on kysymys ja minkä ikäisiä ovat hänen kaverinsa? Ei tavan aikuiset ihmiset viitsi leikkiä huvikseen sähköikkunoilla. Tai sitten voihan se olla niinkin, että jos ne kaverit on sellaisia, jotka eivät ole ikänään sähkötoimisia ikkunoita autossa nähneetkään.

      Toisekseen, en minä jaksa murehtia siitä miten kaverini ja tuttavani autojaan pitävät, se nyt on jokaisen oma asia. Itse toki olen jokseenkin tarkka omien autojeni ylläpidon suhteen, mutta ei se oikeuta minua arvostelemaan muiden autonpitoa.

      Comment


      • Auton omistaja on +/- 40. Tänää kurkkasin paperit audista aamulla ennen palautusta ja kyllä siellä luki 2,6 kiisseli. 6portaisella manuaali laatikolla tuo on..audi oli ihan kunnossa ku maahan tullut kuulemma auto vaan nyt "reissussa" rähjääntynyt. Vielä aamulla kehuskeli että hänen satkunsa oli 3,0 v6 vai oliko se v8. Kovat oli puheet edelleen...

        Comment


          Audi A6 1998

          Asiasta kolmanteen.

          Kertokaapa viisaat ihmiset mikä on vikana:

          En päässy autoni ykkösavaimiin käsiksi viikkoon, siinä välissä koitin turhaan käynnistää autoani sen kakkosavaimilla, joita ei oltu koodattu. Ajonestolaite esti starttaamisen. Nyt sitten vihdoin sain ykkösavaimeni takaisin ja hyppäsin rattiin, ajonestolaitteen keltainen valo ei enää palanut, eikä mikään muukan merkkivalo. Mutta silti auto ei käynnisty?!?!? Mikähän ihme autoon on tullut...Ei kai koodamattoman avaimen kokeilu ole voinut vaikuttaa asiaan???

          Comment


            Melkein väittäisin varmaksi, ettei Satkussa ole ollut 3.0-konetta, jos ei sitten ole vaihdettu tuoreempaa pataa jossain vaiheessa, tai rakennettu 2,6-litraisesta. Tuohon rakenteluun en oikein usko, kun auto menee pellolle ihan vaan leiman umpeutumisen takia. Urssin V8 on 4.2-litrainen, eli ei osu ihan sekään.

            Tuon diisselin kohdalla on joku ihmeellinen juttu, koska Audin diisselit on olleet joko 2.5, 2.7 tai 3.0-litraisia, jos ovat ylittäneet tuon 2-litran rajan. Tuosta poislukien tietty V8-TDI:t.

            Comment


              Ottaapi päähän landepaukun epämääräiset päänaukomiset, kyllä piikittely on ok ja näin kuuluukin tehdä mutta epämääräiset apinamutiais vittuilut kannattaa pitää omassa pienessä mielessään etenkin kun ei tunne toista eikä toisen "poliittista suuntautumista"..
              (osa ehkä luukekin rivien välistä tuon poliittisen suuntaumukseni)

              Comment


              • Mikolle:
                Tuli vaan Tepon lausuma tuossa mieleen:

                "Kirjataanpa tänne vielä vanha kirjoittamaton sääntö: Tällä foorumilla ei puhuta uskonnosta tahi politiikasta, siitä ei seuraa mitään hyvää."

                Muuten minunpuolesta kyllä sopii;)

                Comment


                • Eilen huomasin, että joku oli vetänyt kadun varteen pysäköidystä Cabriostani kyljen komeasti sisään. Oli osunut etuoven ja takapyörän väliin, joten veikkaisin jonkun peruuttaneen siihen kadun toisen puolen vinoparkista. Ja koska tapahtuma-aika oli mitä luultavimmin lauantain ja sunnuntain välinen yö, epäilen vahvasti kuskin olleen kännissä. Ei tuohon suoritukseen oikein muuten pysty. Poliisin sain tänä aamuna tunnin yrittämisen jälkeen puhelimitse kiinni. Pyysivät näyttämään asemalla sitä, jotta saan lapun vakuutusyhtiötä varten. Että näin. Ei se ole ihme, ettei ihmisiä kiinnosta vastuunottaminen tapahtuneesta, kun kiinnijäämisen riski on promillen luokkaa.
                  Attached Files
                  Viimeksi muokannut Paavo; 14.6.2010, 10:47.

                  Comment


                    Paavo, otan osaa. Nuo syö kyllä miestä rotan lailla.

                    Itseä vituttaa mopetiin Kuopion reissulla iskenyt öljyvuoto. Kotkan kainalosta alkoi valumaan öljyt pihalle. Tehdasvika, vuotaa rungosta hitsaussauman huokosesta. On vielä semmoisessa paikassa että korjaus vaatii kellosepän tarkkuuta jos ei halua ottaa konetta pois. Takuuseen tuskin menee vaikka selvä tehtaan huono hitsisauma onkin...
                    Viimeksi muokannut 0; 25.8.2010, 16:17. Perustelu: Forumilta poistuminen

                    Comment


                    • http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010...56966_uu.shtml

                      Tuo on aivan hanurista jos tulee tapahtumaan.

                      Comment


                      • Täähän on kohta kuin vanhuksilla kun käydään nostamassa maanantaina koko viikoksi käteiset pankista, prkl!

                        Comment


                          Omaan nilkkaanhan kauppoja sattuu kun ihmiset siirtyvät käyttämään käteistä korttien sijaan. Montakohan prosenttia tuo maksu tulee olemaan?

                          Comment


                            Voi vain arvuutella tulevaisuudessa väärän rahan määrää liikenteessä, meinaan helpottaa huomattavasti väärennettyjen "pikkurahojen" käyttöä toi "uudistus".

                            Comment


                            • Siis tuohan on jo nyt tuotteiden hinnoissa koska liikkeet ja ravintolat joutuvat maksamaan kuluja korttimaksuista vaikka moni kuluttaja ei sitä tiedä. Herkkää aihetta on mediassa mukava paisutella, kysymys on kuitenkin hyvin pienistä summista.

                              Comment


                              • Siis tuohan on jo nyt tuotteiden hinnoissa koska liikkeet ja ravintolat joutuvat maksamaan kuluja korttimaksuista
                                S-kauppias toki tiputtaa kaffepaketin hinnasta kulut poies ;-)
                                Käteisen pyörittäminen se vasta kallista on väittäävät, naapurimaassa juuri päinvastaista.

                                Comment


                                • Onhan sen fyysisen rahan käsittelyn oltava kalliimpaa kuin sen saman siirtäminen bitteinä, vai onko minulta jotain jäänyt käsittämättä.

                                  Comment


                                  • Luottofirmoissa ja pankeissa tehdään mielettömiä määriä tuottamatonta työtä, nehän meidän kuluttajien tulee tietysti maksaa kuten myös kaikki luottotappiot. Se mitä pankki veloittaa tällä hetkellä lounasravintolaa kun asiakas maksaa kortilla on muistaakseni jotain pari senttiä.

                                    Comment


                                      Riippuu vähän maksukorteista. Joku amexi on pahimmillaan 5-7% laskun loppusummasta. Siinä on kireämmän kaupan kaupan kate perseellään kun ensin tingataan viimeiseen asti ja sit vedetään vielä diner's clubin kortti johon häviää loppukin järki kaupasta.

                                      Kuluttajana en lähtisi murehtimaan, käy niinkuin alv-alennuksille, sinne ruuan hintoihin se ympättiin jo kauan ennen alennuksia valmiiksi. Eipä niille mitään voi ite vaikuttaa.

                                      Comment


                                      • Mul särkee päätä...taas...

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                          Mul särkee päätä...taas...
                                          Ukko on varmasti tyytyväinen jos sellainen löytyy... :>

                                          Comment


                                            Särkyynhän auttaa seksi, tunnetusti. :)

                                            Comment


                                              Ja benjihypyt...

                                              Comment


                                              • Tää on tätä samaa skeidaa ton kolarin jälkee. Teki tai oli tekemättä mitää nii joka päivä särkee ja jonain päivinä enemmän. Helsingin yksityinen (mehiläinen) arvailu osasta täältä tullaan syksyllä...

                                                Comment


                                                  Ottaa päähän kun ihmiset ei osaa, tai suurimmaksi osaksi laiskuuttaan eivät käytä hakua. Seurauksena on, että kaikki ketjut harhautuvat jo ensimmäisten viestien jälkeen pois itse aiheesta.

                                                  Täältäkin alkaa löytyä kymmeniä samanaiheisia topikkeja, sieltä täältä...

                                                  ugh!
                                                  Viimeksi muokannut 0; 25.8.2010, 16:16. Perustelu: Forumilta poistuminen

                                                  Comment


                                                    Imautin netistä 25.3GB kokoisen paketin ja tempaisin noin 15sekuntia latauksen valmistumisen jälkeen aivopieruna shift-delillä limboon. Nyt jauhaa palautusohjelma pintaskannausta, josko vielä löytyis...

                                                    Comment


                                                    • Ottaa päähän kun ihmiset ei osaa, tai suurimmaksi osaksi laiskuuttaan eivät käytä hakua. Seurauksena on, että kaikki ketjut harhautuvat jo ensimmäisten viestien jälkeen pois itse aiheesta.
                                                      Täältäkin alkaa löytyä kymmeniä samanaiheisia topikkeja, sieltä täältä...
                                                      Ongelmana on se että käytetään samasta asiasta tai osasta montaa eri kutsumanimeä ja kaikkia ei voi arvata. Esimerkkinä voisi mainita ettei newbie osaa hakea sanalla "lötkö" tai "pommi".

                                                      Comment


                                                      • Eipä tuota enää taida ehjänä saada, onneks softat osaa tarkastaa puuttuvat palaset ja ladata kuntoon ilman että kaikkea tarvisi uudestaan odotella, mahdollisesti, riippuen tavarasta. Sattunut itsellekkin kerran.

                                                        Comment


                                                          Ottaa päähän kun ihmiset ei osaa, tai suurimmaksi osaksi laiskuuttaan eivät käytä hakua. Seurauksena on, että kaikki ketjut harhautuvat jo ensimmäisten viestien jälkeen pois itse aiheesta.
                                                          Itselläni tuo on vielä sellaista naurun ja vitutuksen sekoitusta, poikkeuksen "viikottain" uusi ketju jossa kysytään "Miten mä saan mun autoon ne hienot ahtosuhinat ", ne rupee jo vituttamaan...

                                                          Comment


                                                            Ja "enääN" ei oo ainakaa suomalainen sana :)

                                                            Comment


                                                            • ***** fordin tuulilasi prkl hyökkäs kimppuu.Just ku saanu audin tuulilasin jämät nypittyä pinseteillä suurin piirtein pois joku samperin romu föördi hyökkii päälle.Huuli auki ja suu täynnä lasia... v***!!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X