Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Offtopic:

    Edestä kuuluva ääni vois kyllä ollakkin, tosin ei korjaantunut kun käytin jarrut atomeina jumittelun vuoksi enkä silloin huomannut niistä äänen aiheuttajaa (en tosin etsinytkään). Täytyy vielä katsoa ennenkuin alan purkamaan kaikkea atomeiksi, alustasta tuo räpinä ei kyllä tule.

    Tuo takapään ääni taas on perinteisemmän kuuloinen alustan klonks mutta kun ei vaan löydä mistä se tulisi. Se siis kolisi jo valmiiksi ja sieltä olikin yksi iskari entinen, koiranluu entinen, vakaajan puslat entiset sekä yksi tukivarsi valmis. Vaihtui sitten tilalle br-racingin alusta sekä nuo muut kohteet. Samalla auto oli ajamatta reilun kuukauden osia odotellessa ja perän vuotoa korjaillessa (on muuten ollu jaappaniankin ingenjör viisas tai joku rane sen jälkeen tyhmä kun perä on kiinni niin ettei sitä saa pois kuin rälläköimällä pultit, pudottamalla koko apurungon tai irroittamalla bensatankin, jos kaksi pulttia olisi toisin päin irtoaisi ihan ne ottamalla pois ja mitään syytä niiden noin päin oloon en keksinyt) joten ei oikein ole tarkkoja muistikuvia onko ääni muuttunut tossa rempassa. Alan nimittäin kohta olla vakuuttunut että tuo uuden alustan yksi iskari on jo valmiiksi kolisevaa mallia. No, sehän toki selviäisi kun vaihtaisi noiden puolta hetkeksi.


    Ja enemmän takaisin vielä aiheeseen:

    Tätäkin lattialla selällään maatessa ja remontoidessa on alkanut kasvavassa määrin jyrsimään ettei tuohon muuten täysin asialliseen talliin korkeuden puolesta oikein mitenkään järkevästi sovita nosturia.

    Lisäksi eräs kanssaharrastaja (en ole tavannut mutta osakauppaa jne käyty vuosien varrella) rupesi kysymättä ja pyytämättä tyrkyttämään käytännössä ilmaisella yhtä jo vähän harvinaiseksikkin käyvää autoa mulle ja vaimokin näytteli ensimmäistä kertaa viimeiseen kymmeneen vuoteen vihreää valoa, vielä kun saisi itselleen puhuttua että mitä sillä tekisi ja mihin sen laittaisi. Ei oikein kykene itselleen perustelemaan miksi sen ottaisi pihan nurkkaan seisomaan.

    Comment


    • Oletteko huomanneet kuinka p***** saksalaisten valmistajien sivut ovat nykyisin. Sivustot ovat täynnä tyyllikkäitä kuvia ja ympäripyöreitä selostuksia ympäristöystävällisyydestä ja edistyksellisistä varusteista, mutta tärkeimmät tiedot, kuten eri moottorimallien kulutuslukemat ja suorituskyky ovat piilotettu monen mutkan taakse. Pahimmillaan tietoja saa oikeasti metsästämällä metsästää. Mersu taitaa tällä hetkellä olla tässä kaikkein pahin.
      Viimeksi muokannut Kraftwerk; 1.6.2019, 16:39. Perustelu: kirjoitusvirhe

      Comment


        Noniin. Tänään taas vahvahkoa suorittamista. Caldinan kalinat sain kuriin (paitsi etupäätä en mutta ihan sama) ja siinä samalla ilokseni huomasin että sehän vuotaa konttiin vettä. Ei siinä mitään, sisustaa pihalle, kannulla vettä päälle ja lopulta jotain tallin hyllystä löytynyttä tiivistemassaa levitellen ja talliin kuivumaan.

        Toisella autolla nokka kylää kohti ja kappas, poliisithan ne pysäyttelemään. Tulivat hyvässä hengessä kertomaan että olisi suotavaa se auto katsastaakkin kerran vuoteen. Vannoin siinä käsi rekisteriotteella että täysi vahinko (kuten olikin, mulla on noita muistettavana melko kasa kun noita iäkkäiden sukulaistenkin autoja tulee leimailtua ja huollettua niin toki tämä oma luottokäyttis unohtunut) joten eivät vieneet kilpiä tahi sakkoja antaneet. Tämä kirjataan kuitenkin plussarakkeeseen koska olisi muuten varmasti unohtunut jonnekkin kuukausien päähän jolloin armoa tuskin olisi herunut. Tosin tämä tietää taas sitä että "vapaapäivistä" on lähiaikoina turha haaveilla kun tuossa vuotaa putki melko ikävästi eikä mun moraalilla sitä lähdetä selkeän vian kanssa edes yrittämään konttuurille.

        No, takaisin kotipihaan ja toteamaan että eihän ne massat mitään kuivaneet ole tahi ehdi kuivaa ennen kuin pitäisi töihin lähteä. Eli eikun etsimään kiireellä "parasta" akkua tallista ja kaivelemaan Ladaan kesärenkaita varaston peränurkasta. Akku kiinni, lada käyntiin ja rengasta alle. Pikainen vilkaisu että kaikki valot ja jarrut toimii, nestehiä on ja oikeissa paikoissa. Tyytyväisenä ratin taakse ja jaahas, kuskin turvavyö totaalisen jumissa. Ei lähtenyt irti vaikka revin sen ladan sisustaa säälimättä esille vitutuksissani. Ajetaan sitten sinne töihin ilman vyötä kun ei taksikaan oikein houkutellut. Ja poliisit toki vastaan matkalla. Eivät suureksi ihmeekseni reagoineet vyön puuttumiseen.

        Äsken katsoin ulos ikkunasta täällä töissä ja totesin että ladassahan on valot päällä. Taitaa mennä kuitenkin taksihommiksi aamusella.

        Comment


        • Vittu kun vituttaa, auto mällätty eikä mitään ajoneuvoa alla, pitkä parisuhde kaatu ja moottoripyöräkin hajosi. Rahatkin meni ja töihin pitäis kulkea keinolla taikka toisella. Kaikesta paskasta vituttaa eniten se, että tajusin nyt vasta menettäneeni elämäni tärkeimmän asian eikä se oli näistä vaihtoehdoista moottoriajoneuvo. Ei auta ku laittaa nokka kohti uusia haasteita elämässä ja miettiä positiivisesti

          Comment


            Kuskinoven ulkokahva taas mykkä. Vastahan sinne uus lukkolaite vaihdettiin ~2kk sitten, kun auton ostin.

            Comment


              Postnord hukkasi ~1300€:n paketin Ruotsissa. Saapa nähdä korvaavatko sen.

              Comment


                Oma karu epäilykseni "kadonneista" posteista tai lähetyksista, että ne pöllitään. Ainakin posti vakuuttaa jyrkästi ettei heillä häviä postilähetykset.

                Comment


                  Tuossakin on kyllä se epäilys, paketin päällä kun luki isolla THE-Tuner, ja asiasta tietävä osaa arvata että siellä on kallista tavaraa sisällä.

                  Comment


                    Huomattavasti vähemmän kalliin (~230€) lähetyksen hukkasivat minulta tänä keväänä johonkin Saksa-Suomi välille. Sen korvasivat ostokuitteja vastaan ihan muutaman sähköpostiviestin jälkeen. Massit vaan palautui takaisin Paypalin kautta jolloin paypal veloitti minulta jonkun maksun, ikäänkuin olisin tuolla summalla myynyt jonkin tuotteen. Eikä paypalin aspa ottanut asiaan mitään kantaa kun asiasta reklamoin. Jos olet paypalilla maksanut niin sovi nyt etukäteen ettei mene jotain 8% seller-feetä.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                      Postnord hukkasi ~1300€:n paketin Ruotsissa. Saapa nähdä korvaavatko sen.
                      fy fan.. perusposti ja matkahuolto muistaakseni korvaa kadonneet paketit kilohintaan eli käytännössä nolla euroa, vastauksena että "tätä varten meillä on lähetyksen vakuutus mahdollisuus". Tässä jo väläyteltiin kysyä apua Paypal tai luottokorttiyhtiö mikäli käytetty. Kotivakuutus vois olla kans yks.

                      Comment


                      • Päivähän alkoi mukavasti.

                        Comment


                        • Selkä sanoi poks. Melkein kaksi vuotta tuo taas kestikin edellisen korjauksen jälkeen. Se aidosti todella pahoin päähän ottava asia on se, että fyssarin määräämät jumpat on tehty koko ajan säännöllisesti, välillä toistomääriä ja pitoaikoja hieman muuttaen. Kantasolutekniikoita ja hyväksyntöjä odottelemaan siis.

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                            Postnord hukkasi ~1300€:n paketin Ruotsissa. Saapa nähdä korvaavatko sen.
                            https://www.aftonbladet.se/nyheter/a...a-stulit-paket

                            Lieköhän sama varas...

                            Comment


                              Lomasuunnitelmien teko %$@ ja €€€!
                              ... Stressaa jo nyt tuo vaimon toivoma Jäämeren reissu ...
                              Click image for larger version  Name:	Lomasuunnitelma_2019_Jäämeri.png Views:	0 Size:	53,3 Kt ID:	1853486
                              Lähtisinkö reissuun A8:lla (mukava mutta janoinen), Golfilla (epämukava mutta pihi) vai Saabilla (epämukava ja janoinen)?

                              Comment


                                Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                                Saatoin vähän naurahtaa otsikon käännökselle (liitekuva).
                                Attached Files

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja kvande Näytä viesti
                                  Lomasuunnitelmien teko %$@ ja €€€!
                                  ... Stressaa jo nyt tuo vaimon toivoma Jäämeren reissu ...
                                  Click image for larger version Name:	Lomasuunnitelma_2019_Jäämeri.png Views:	0 Size:	53,3 Kt ID:	1853486
                                  Lähtisinkö reissuun A8:lla (mukava mutta janoinen), Golfilla (epämukava mutta pihi) vai Saabilla (epämukava ja janoinen)?
                                  Hienon oloiset suunnitelmat mutta kovin vähän aikaa. Me käytiin Jäämerellä ja Varangin niemimaalla 2013 Alfa Romeolla (koska haluttiin mennä autolla jossa oli paras fiilis) ja taidettiin olla Norjan puolella viikko. Norjassa on paljon nähtävää. Lofootit jäi meillä näkemättä mutta niitä on kehuttu paljon.

                                  Comment


                                  • Kuukauden ollut (itselle) uusi kiesi alla, ja eiköhän napsahtanut vaihtolava.comin lavalta kivi lasiin ja halki.

                                    Comment


                                      Sain korjauskehotuksen tuulilasista, kun repsikan puolella oli halkeama. Nyt tuulilasin vaihdon jälkeen huomasin ajavani niska kyyryssä, kun yläreunan tummennus on teräväreunaisempi kuin alkuperäisessä. Joudun kurkkimaan tummennuksen alapuolelta, että näkisin kunnolla ulos. Huonompaan suuntaan siis meni, kun se alkuperäisen lasin repsikan puolen halkeama ei osunut missään vaiheessa näkökenttään.

                                      Tämähän oli periaatteessa ennakoitavissa. Toisella Audilla kokeilin ensin Pilkingtonin lasia ja siihen vaihdettiin seuraavaksi Saint Gobain, joka oli parempi. Nyt Saint Gobain oli sitten erilainen kuin tuo toisen Audin lasi. Pitäisi aina käydä katsomassa etukäteen ennen asennusta minkälainen lasi on.

                                      Comment


                                        Kyllä, mulla oli B6:ssa kohtuuttoman alhaalla taustapeili joten ostin kalliimman sähköiselle taustapeilille tarkoitetun tuulilasin. Siinä on peilinkiinnike tarkasti paikallaan koska peiliin tulee johtokouru ja on sadetunnistin. Tummennus täten myös tarkemmin tehty (Saint Gobain)

                                        Nykyisessä A7.ssa on about 15cm kaistale josta näkee koko tuulilasin leveydeltä, esim risteävät autot jää taustapeilin taakse jos ei kumarru. Olen vain 189cm pitkä. Penkit tosin komfortit jotta mitä lie kompuraa siellä penkissä on nostamassa istumakorkeutta verrattuna mekaanisiin penkkeihin.

                                        Comment


                                          He he... ei ihme jos ihmiset hitusen ressaantuu / palaa loppuun lomaillessa kun tekemiset aikataulutetaan excel:llä. :)

                                          Comment


                                          • Juhannuksen aloitus ranskan normandiassa...

                                            Comment


                                              Hyvää Jussia vaan...
                                              Vaimolla pikku ongelma kaupan pihalla ja itse jo ehdin mökille.
                                              Onneksi tytär heitti kotoa hallitunkin HiAcen kyytiin ja kävi vaihtamassa täyden renkaan tilalle.

                                              Comment


                                                Sataa räntää :(

                                                Comment


                                                  Dual lockin liima petti ja etukilpi jossain päin Suomea..

                                                  Comment


                                                  • IPAt on päässeet vanhenemaan kellarissa. PErkele.

                                                    Comment


                                                      Nyt jotain rotia perkele. Anteeksiantamatonta välinpitämättömyyttä ja huolimattomuutta tommonen.

                                                      Comment


                                                        IPA purkauksessa meni hetki ennen kuin tajusin, ettei kyse taida olla autovouhotuksessa käytettävästä IPA:sta.

                                                        Comment


                                                        • Lompakko katos eilen keskustaan. Perhana.

                                                          Comment


                                                            First World problem, mutta puoli päivää saanu kuunnella jäätelöauton pimputusta, kun se kiertelee meidän perällä. Kyllä ihmettelen, että miten ne kuskit jaksaa sitä soittoa kuunnella.

                                                            Comment


                                                              Acerin läppäri lähti näyttöongelmien vuoksi takuuhuoltoon. Samalla raportoin latausongelmasta: Akun kesto on noin 1 h jos läppärillä ei tee mitään luvatun 8 tunnin sijaan. Akku latautuu noin 80% ja kone kaatuu, kun akkua on jäljellä 58% ja Acerin diagnostiikkaohjelma sanoo, että akku on Good. Akun kalibrointi ei onnistu.

                                                              Acerilta tuli mailitse kysely, että vaihdetaanko akku xxx euron hintaan (sis. akun, työn ja alvin). Ihmettelin, että eikö akun oletettu käyttöikä ole pidempi ja tarjouduin maksamaan 50% uuden akun hinnasta. Linkitin asiaa koskevan kuluttajariitalautakunnan suosituksen mukaan. Vastaus oli: "varmistin tätä meidän ylemmältä taholta, ja sieltä sain vastauksen, että kustannusarviota ei muuteta, eli hinta pysyy ilmoitettuna" Mitään perusteluja ei tälle kielteiselle päätökselle tullut.

                                                              Kuluttajariitalautakunnan päätökset suosituksia ja tapauskohtaisia, joten Acer ei sinänsä tee tässä mitään väärää, mutta minua tuollainen käytös hatuttaa suunnattomasti. Varsinkin, kun ensimmäisen vuoden aikana ennen ensimmäistä takuukorjausta läppäriä ei voinut tyyppivian vuoksi käyttää kuin verkkolaitteen perässä, olisin odottanut vastaantuloa. Mielelläni olisin lähettänyt sen jo ensimmäiselläkin kerralla aikaisemmin huoltoon, mutta lukiota on nykyään vaikea käydä ilman läppäriä, jossa on sähköiset oppikirjat ja Texasin laskinohjelma. Kotitehtävätkin palautetaan sähköisessä muodossa. Ole siinä sitten kuukausi ilman oppimateriaaleja. Siksi piti odottaa kesälomaa.

                                                              Nyt oli helppo tehdä päätös: Tähän taloon ei tule yhtään Acerin laitetta. Ikinä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X