Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Nyt ottaa päähän!!!

    Alpi: Tunnen tuskasi. Meillä on lähellä Suomen Rehun tehdas, ja voin kertoa että naakkoja lentelee paljon. Auton pesu lähes päivittäin juurikin tuon paskaongelman takia. Jos taivaalta ei tuu vettä tms, niin sitte paskaa.
    Pahimmillaan useita pesuja päivässä!
    Nopeasti muuten syöpyy lakka tuolla naakan paskalla :/
    Niin ja toki ne paskoo myös terassin, kalusteet, lasten lelut, talon seinät ja ikkunat... Kun jotenkin pääsis eroon noista.

    Comment


      Aika happamia kakkoja linnuilla on, ymmärtääkseni jotain kokiksen luokkaa. Vois asentaa autoon semmoisen kaiuttimen, josta kuuluu petolinnun laulua. Semmosia kuulee soitettavan isommissa keskusvarastoissa. Ite varmaan tottuisikin rääkkymiseen, mutta naapurit ei välttämättä.

      Comment


      • Yksi kettumaisin luontoääni on nimenomaa naakan. Itte pelästyttäny naakat pois jos meinaa tuvan lähelle jäädä pyörimään.

        Comment


          Ilmatorjuntaa autoihin

          https://youtu.be/vFc4jP2synE

          Comment


          • Pari viikkoa vanhat etujarrupalat kuluneet viistoksi!!
            Eli vissiin sitte liukutapit liiku! Kihinää kuunnellessa.

            Comment


            • Jopas on tuuri käynyt kun siihen vaijeriliitokseen on osunut. Siis huono tuuri.

              Comment


              • Pluupöördin fööni mekkaloi, ja perärööristä tulee kierroksilla vaaleeta ja tyhjäkäynnillä sinistä, pääsee taas pajalle. Saatanan japanialaiset!

                Comment


                • Mikä helkkari ihmisiä vaivaa hellesäällä liikenteessä? Tänään kakspyöräsellä työmatkalta palatessa 300 km matkan aikana jouduin väistämään kolme kertaa reunaviivan väärälle puolen, jotta pysyin hengissä. Yks sankari meni minusta ohi ohituskaistan jo päätyttyä, olishan sille toki kaide tullu nenään. Peili kosketti sivulaukkua väistöstä huolimatta, onneks noi mahtuu elämään kiinnikkeissään hiukan, vaan turhan lähellä oli silti. Toinen sankari lähti ohittamaan pidempää letkaa. Näkyvyys oli hyvä, suora tie ja kaikkea. Jotenkin se ei vaan nähnyt mua eikä mun takana tullutta autoa, saatiin molemmat väistää. Kolmas tapaus oli taksi tuplakeltaisilla mutkassa nollanäkyvyydellä. Autolla en olis ehtinyt tarpeeks penkan puolelle, vaan olis osunu kohdakkain.

                  Ottaa ihan tosissaan päähän. Mun mielestä autoilu ja prätkäily on mukavia harrastuksia, mutta jos se alkaa oman terveyden päälle käydä muutenkin kuin autotallissa hermoillessa, niin saas nähdä.

                  Comment


                  • Ei se saatana ollutkaan ku jarrukilpi joka kihisi. Tukivarsijumpassa vissii taittunut. Nyt on jarrupalat ja tapit varastossa.:)

                    Comment


                    • Joku avannu oven raivolla kylkeen. Teippi menny vituiks. Ai, että kun risoo

                      Comment


                      • Samat aatokset kuin Pitkäsellä, vasta myllytin, hieroin ja puunasin molemmat pirssit ja nyt kun pesin farkun, niin eikö perkele oo hierottu molempiin vänkärin oviin vaaleata maalia ja etuovessa vielä lommo.

                        Tällä päivälle olisi vielä tuo cabrion pesu, uskaltaakohan edes alkaa, kun sen jo arvaa, että yllätyksiä on varmasti tiedossa, kuten joka pesussa.

                        On se muuten jännä ilmiö, jos kaupan parkkipaikalla on vaikka kolme riviä varattuna ja kolme riviä vapaana ja jätät ite sinne takimmaiseen peränurkkaan, niin miks helvetissä se pitää ängetä pakolla siihen viereen?

                        Toinen ilmiö mitä huvittuneena tällä viikolla seurasin linnanmaan prisman parkissa.
                        Olin siellä kauempana odottelemassa vaimoa kaupasta, kun eturiviin piti jonkun emännän saada avensis parkkiin ihan väkisin (ovat lapsiparkkeja ja se kyllä tuli ihan yksin), no se piti vielä saada sinne jostakin kumman syystä pakittamalla kahden auton väliin.
                        Aikansa edes takas vekslattuaan se sai sen suoraan ja hirvellä kiireellä lähti juoksemaan kauppaan, viiden minuutin päästä juoksulla takas, vissiin kävikin vain siinä apteekissa.
                        No siinä olisi ollut toisessa rivissä 5 paikkaa vapaana rinnakkain, joten olisi vähän joutuimmin selvinnyt ajamalla siihen ;)

                        Comment


                          Tuo ruutuun pakittaminen/läpiajaminen on vähän jännä asia, varsinkin ruokakauppojen pihoilla missä ei ole korotettua väylää rivien välissä. On varmaan todella kiva yrittää ängetä niitä kamoja sinne takaboksiin, kun 5autoa on siinä kolhimis etäisyydellä. Jotkut sulloo ne kärytkin sinne väliin. Itse haen aina reuna paikan jostain kaukaa. Esim kangasalla on prisman pihassa kärrykatosten vieressä pienet viheralueet.

                          Comment


                            Tietokoneen kakkosnäyttö hajos ja tulin siihen tulokseen, että virtalähteen konkat pitäis vaihtaa ni alkais taas toimimaan. Uudet konkat maksais partcolta vähän vaille 4e, mutta postit melkein 9e. Jäi kyllä noilla posteilla tilaamatta, luulis nyt, että 6 pientä konkkaa voisi vähän halvemmallakin toimittaa. Täytyy koittaa selvitellä, että mistä saisi järkevämmillä toimituskuluilla.

                            Comment


                              Kiinasta. Eikä ollut vitsi :D

                              Comment


                                Toimitusaika vaan vähän pitkä :D

                                Comment


                                  Kysy Sintoselta. Samoissa tiloissa kun MKM-Tech linja-autoasemalla.

                                  Comment


                                    Ainiin ku siinä on sellanenkin, pitää käydä kysymässä! :)

                                    Comment


                                      Todenäköisesti golfista vauhtipyörän pultit poikki. Saas nähä mitä kytkinkopan sisältä löytyy. Kuhan ei ois askin akseli vääntynyt. Hanurista niitä katkenneita pulttejakin on sieltä kampuran päästä irrotella. Saati millaiseksi kampuranpää on sorvautunu..
                                      Viimeksi muokannut ^^BeBe; 4.6.2016, 23:46.

                                      Comment


                                      • Torstaina todettiin selässä kaksi välilevynpullistumaa ja repeämä. Taitaa mennä koko kesä kuntoutuessa ja levätessä.

                                        Comment


                                        • Tuosta marketin pihaan parkkeeraamisesta;
                                          Eilen mentiin Mikkelän Lidliin Espoossa. Vein sinne viimeiseen riviin, joka oli tyhjä ihan keskelle.
                                          En kerinnyt edes autosta ulos kun viereiseen ruutuun jo tunki toinen auto. Ja siinä oli niitä paikkoja vapaana vähintään 15. No minä sitten peruutin pois siitä ja vein sinne toiseen laitaan, viimeiseen ruutuun.
                                          Näin sen vanhemman herrasmiehen siellä kaupassa. Meinasin kysyä että mikä oli mielessä kun viereeen piti tunkea. En sitten viitsinyt kun se vähän siinä pyöritteli päätään, kun huomasi että olin häntä lähestymässä.
                                          Nimim. Ei vielä yhtään jälkeä kyljissä.

                                          Comment


                                          • Alkuperäinen kirjoittaja Pitkänen Näytä viesti
                                            Joku avannu oven raivolla kylkeen. Teippi menny vituiks. Ai, että kun risoo

                                            Siistin röpelöt pois ja länttäsin paikan päälle. Eihän tota juuri huomaa. fffuuuuu
                                            Attached Files
                                            Viimeksi muokannut Pitkänen; 6.6.2016, 14:19.

                                            Comment


                                              Johan se on muutamaankin otteeseen varmistettu, etta kyseinen parkkikaytos johtuu hahmottamisen vaikeudesta. Heille on vaikeampaa saada se auto parkkeerattua ruutuihin, kuin etta parkkaa vieressa olevan auton mukaan. Se on sitten toinen keskustelu, pitaisiko tallaisia tyyppeja tuolla liikenteessa pyoria mukana ollenkaan...

                                              Comment


                                                Pitkästä aikaa auton myynti saa melkein aikaan painetta. Ensin tingataan puhelimessa, sitten tarjotaan ylihintaista romua vaihdossa, sitten kun tiputan hintaa niin verrataan siihen mihin rahaan saa saksasta ja pyydetään perustelemaan hinta. No kyseessä ilmeisen persaukinen " ostaja" joka tuskin koskaan saa mitään ostettua. Edes sieltä saksasta. Ja viimeisenä vielä " ei noille ole markkinoita, kallis ylläpitää, vaikea myydä, kuluttaa paljon" ja mitä näitä nyt on...

                                                Comment


                                                • Kysyitkö miksi sitten edes soitti? Ihme touhua.

                                                  Comment


                                                  • Alkuperäinen kirjoittaja +RISU Näytä viesti
                                                    Johan se on muutamaankin otteeseen varmistettu, etta kyseinen parkkikaytos johtuu hahmottamisen vaikeudesta. Heille on vaikeampaa saada se auto parkkeerattua ruutuihin, kuin etta parkkaa vieressa olevan auton mukaan. Se on sitten toinen keskustelu, pitaisiko tallaisia tyyppeja tuolla liikenteessa pyoria mukana ollenkaan...
                                                    Itse väittäisin, että välinpitämättömyydestä tai jostakin muusta... Olen parikin kertaa nähnyt, kun +50v nainen tuuppaa auton oven viereisen kylkeen ja ilmekään ei värähdä. Ovat vieläpä ajaneet mesellä :)

                                                    Comment


                                                      Välinpitämättömyyttä suurimmakseen, autohan on vain liikkumiseen tarkoitettu eikä sitä tarvitse huoltaa enneku syttyy merkkivalo mittariin ja toimii niinkauan kun vaan kulkee eteenpäin...

                                                      Comment


                                                        Alkuperäinen kirjoittaja makelja Näytä viesti
                                                        Näin sen vanhemman herrasmiehen siellä kaupassa. Meinasin kysyä että mikä oli mielessä kun viereeen piti tunkea. En sitten viitsinyt kun se vähän siinä pyöritteli päätään, kun huomasi että olin häntä lähestymässä.
                                                        Oisit kysynyt niin ois tullut edes jotain selvyyttä asiaan.

                                                        Joissain autoissa on tosi vittumaiset ovet, jotka retkahtaa helposti toisen auton kylkeen asti. Ainakin PSA:n autoissa saranalinja on ulospäin kallellaan siten että oven paino vetää sen ääriasentoon. Kannattaa välttää pysäköimistä tällaisten autojen viereen.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja jannes Näytä viesti
                                                          Kysyitkö miksi sitten edes soitti? Ihme touhua.
                                                          En kysynyt, ei siitä mitään hyötyä olis kuitenkaan ollut.

                                                          Comment


                                                            Ihan parhautta on kun yöllä 1.30 tulee tekstiviesti: "Vaihdatko Mondeoon -01" Ei jaksa kyllä vaivautua edes vastaamaan viestiin.

                                                            Comment


                                                            • Se oli uuden mallinen Shitroen C5. Eli hyvällä tsäkällä olisin saanut sen oven omaan kylkeen.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X