Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Emäntä soitteli päivällä että Multivanissa syttyi latauksen merkkivalo kesken ajon. Oli pitänyt kuulemma vähän erikoista ääntä juuri ennen sitä. Käskin laittamaan sähkölaitteet mahdollisimman pienelle ja ajelemaan normaalisti kotiin. Kurkistus pellin alle paljasti, että apulaitehihna oli hävinnyt. Onneksi vesipumppu sentään pyörii jakoremmin avulla... Menin sitten auton alle kurkkimaan, ja eipä se hihna pudonnut ollut, vaan mennyt 5mm leveiksi soiroiksi ja miljoonaan solmuun juuri sinne kaikkein hankalimpaan paikkaan eli hihnankiristimen ympärille. Ei meinaa saada kättä sen vertaa tuonne että saisi selviteltyä sotkun ja rämmäleet pois konehuoneesta. En ole tuollaistakaan sotkua ennen nähnyt.

    Comment


    • 6 tunnin ajomatka edessä suuntana lappeenranta[emoji29]

      Comment


        Jäin perhana välille. Polkupyörällä. Lähti joku random osa irti, kolisee, piti soittaa hinuri hakemaan. Toisin sanoen mamma Cabriolla, se kun on talon ainoa laite johon fillari sopii kyytiin.

        Comment


          Tää ilmaston lämpeneminen ja melkein koko kesän jatkuneet noin +10 asteen helteet. Onneksi ei tarvitse olla "kesä"-lomalla ja työajokissa on Eberi niin voi heinäkuiseksi työaamuksi laittaa auton lämpiämään.

          Comment


            Suomen julkinen terveydenhuolto. Pitkää tarinaa ei jaksa kirjoittaa lyhyesti viimeisin:

            Pojalla (9kk) ollu pari viikkoa ihottumaa, joka pahentunut koko ajan. Viime viikolla käytiin lääkärillä, jonka arviot oli huonon googletuksen tasoa. Viikonloppuna käytiin päivystyksessä, kun alkaa olla koko kroppa punasena ja poika ei nuku. Siellä oli sitten sellanen parikymppinen keikka-kandi, jonka aikansa arvottuaan sanoi, ettei tiedä mitä tämä on. Soitelkaa huomenna, josko saisitte toisen lääkärin ajan. Samaan aikaan sattu hoitaja huoneeseen, jolta hieman kyseltiin ja lupasi varata soittoajan saman tien "hieman kokeneemmalle lääkärille". Miettii, että tämä "lääkäri" on vastuussa vuodeosasosta päivystyspolin lisäksi...

            Alkaa kyllä usko tähän "hyvinvointivaltioon" loppua kun se harva kerta kun lääkäriin menee niin laadun taso on tuollasta. Aiemmista omista selkävaivoista (leikattiin yksityisellä kun julkisessa jononhoitajat pyörittelivät papereita postin kautta paikasta toiseen viikkotolkulla) tai vaimon ranteen murtumista (ranne murtunut, mutta lääkäri ei osannut lukea kuvia, joissa näkyi selkeä murtuma) en jaksa edes ruveta avautumaan.

            Comment


            • No eipä se yksityinen juuri sen kummempi ole, on osaamisen taso silläkin puolella suht heikkoa. Sitä se on, kun ainoa kriteeri valkoisen nutun pitämiseen alkaa olla muutama läpäisty opintoviikko ja vapaamuurarien jäsenyys.

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja Japi
                Tää ilmaston lämpeneminen ja melkein koko kesän jatkuneet noin +10 asteen helteet. Onneksi ei tarvitse olla "kesä"-lomalla ja työajokissa on Eberi niin voi heinäkuiseksi työaamuksi laittaa auton lämpiämään.
                Täällä taas työkaverit ihmettelivät kesäkuussa kun lomille lähtiessäni toivoin viime kesän muistot mielessä, että sataisipa koko kesän. Nyt ollut vasta yhden viikonlopun verran helteitä, ja jo alkaa pipo kiristää melkoisen pahasti. Sisällä lämmöt jotain saunan luokkaa, ja roskia viedessäkin liimaantuu bokserit persvakoon siinä määrin, että saa ottaa sen päivän viidennen kylmän suihkun aamuyhdeksältä. Ehkä mulla on vain luontaista turkkia päällä liikaa, mutta jotenkin passaisi ihan hyvin alle 20c kelit koko vuodelle, ettei tarvitsisi kärsiä sekä hereillä että nukkumista yrittäessä. Nimim. q-kelejä odotellessa.

                Comment


                • Joo, kesäkuu oli kesälomaa. Tänään palasin töihin. Koko loman 3,5viikon aikana oli n. +10astetta kokoajan. Viimeviikon loppuviikko oli hyvä. Pääs polttaa nahkaa rannalle edes pariksi päiväksi loman aikana..

                  Comment


                    Kandeilla pitäs olla muuten taustalla se kokeneempi lääkäri, jolle se voi tarvittaessa vaikka soittaa. Osastolla ne kait yksin saa olla jos oikein muistelen mutta ei mun mielestä päivystyksessä.

                    Comment


                      Uusi duuni, kun luvattiin enempi töitä, mitä sopimuksessa lukee. Hyväuskoisena tietenkin uskoin ja totuus on toinen.
                      Lisäksi ärsyttää ajella vajaiden tuntien takia kehä kolmosta viitenä kuutenä päivänä viikossa, kun samat tunnit saisi tehtyä kolmen päivän aikana. Asiasta pomolle mainitsin ja hän hetken mietti, kunnes sanoi, ettei päivässä riitä tunnit. Katsoin hetken ja meinasin kysyä, että mitkäs nuo meidän vitun aukioloajat ovat, jossei noihin saa mahdutettua yhdelle ihmiselle 7-8h päivää, 4-6h sijasta. Ehkä mun ei vaan tarvitse ymmärtää tätä hienoutta..

                      Comment


                        Kasikympin remontti jäi kesken just siihen paikkaan, kun huomasin, että joku tuijottaa minua vesikaukalosta pienillä, ruskeilla silmillään.

                        Pitikin katsoa eilinen huippuleffa Tappajarotat :)

                        Comment


                        • Ei se kesä meinaa alkaa tänä vuonna senkään vertaa mitä viime vuonna. Se on ihan selvä etten suostu pitämään kesälomaa ikinä kesäkuussa. Nytkin ripoteltu 4 erään, ekan ollessa jo toukokuussa mutta sillon en ollutkaan suomessa. Barcelonassa oli oikein mukavat kelit. Vähän turhan viileetä enihuu.

                          Comment


                          • Huomata klo 00:00 hotellihuone haisee tupakkalle voimakkaasti, sama taas aamu kuudelta...

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja angra Näytä viesti
                              Pitikin katsoa eilinen huippuleffa Tappajarotat :)
                              Itse en tuota laatupläjäystä katsonut, mutta mainosten perusteella menee saman kategoriaan kuin Haihurrikaani vai mikä lie shartornado olikaan :D

                              Comment


                                Ei ollutkaan ilmastoinnin toimimattomuus nesteiden vähyydestä johtuvaa vaan jumittavista ilmaläpistä.

                                Comment


                                  - Soneran uusi vastaajan menu
                                  - virkamiespalveluiden (kela, mol, vero) normaalihintaiset yrityspuhelinnumerot, joista joutuu maksamaan normaalia kalliimman hinnan kun ne eivät sisälly puhepaketteihin. tekisipä tästä lakisääteisestä asiasta joku vaikka kansalaisaloitteen tai kyselyn jonnekin sopivaan instanssiin
                                  - asiakaspalvelunumerot joista vastataan nopsasti (että saadaan tilastot kuntoon) ja sitten kuitenkin "hetkinen, yhdistän tekniseen tukeen tjsp" johon sitten saa jonottaa tuntitolkulla
                                  - spämmi jota alkoi tulemaan kun Elisan ADSL yritysliittymä vaihdettiin omaksi Saunalahden liittymäksi vanhat sähköpostitilit säilyttäen. 12 vuotta melkein täysin puhdas sähköposti! Tähän muuten liittyy episodi kun tilasin siihen roskapostifiltterin, jonka vuoksi sitten eräs työpaikkatarjous (henk.kohtaisella nimellä isosta firmasta lähetetty) meni junkkiin. Sanottiin että sen on varmaan sitten joku muu merkannut junkmeiliksi. Eihän se nyt niin voi olla että minä merkkaan jonkun viestin roskaksi ja muiden asiakkaiden samalta henkilöltä tulevat viestit menee sinne myös, eihän?
                                  - Androidissa poistetut meilit jotka eivät poistu ipadistä, eivätkä muutkaan ko. viestin jälkeen tulleet

                                  Comment


                                    Tuo mainostauhka muuten on sellainen syy jonka takia itse aikanaan valitsin Soneran. Se kun on ainoa operaattori joka ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

                                    Comment


                                    • DNA 4G. Eilisestä asti tökkiny mokkulat ja puhelimet. Että vtuttaa.

                                      Comment


                                      • Työvuorolista! Lotossa helpompi saada 7 oikein kuin että saisi kuukaudelle edes yhden vapaan samaan aikaan vaimon kanssa. Käsittämätöntä ettei yhtä ainoaa. Lisäksi kun vaimo vapaalla, itse iltavuorossa tai yössä, ja sama toisinpäin. Muuten vuorot menee silleen ristiin että lapset on viikossa enemmän tunteja hoidossa kuin kotona :(

                                        Comment


                                        • Tilatut autonhoito tuotteet saapui tänään, mm foam lance. Tietenki painepesuri päätti hajota myös tänään. Onneks sataa vettä nii ei tarvi auton pesua just nyt miettiä.

                                          Comment


                                          • Mäntien putsaukseen etsin syksyllä kaupoista porakoneeseen kiinnitettävää messinkiharjapäätä. Kaupoista en löytänyt tarpeeksi pehmeää, mutta sattumalta löysin ison varaston siivouksessa sellaisen tosi hyvän. Nyt kun sitä todella tarvitsisin, niin ei löydy harjapäätä enää mistään. Eilen etsin vissiin viisi tuntia sitä hiton päätä. Se oli ihan täydellinen se kadoksissa oleva, kun sillä lähti karstat kokonaan, mutta mäntiin ei jäänyt naarmuakaan. Varmaan muutaman euron työkalu, mutta kun ei sellaista hyvää tunnu mistään löytyvän ja sitten kun löytää, niin se hukkuu. Ja pääsääntöisesti en koskaan hukkaa työkalujani.

                                            Comment


                                            • Kuskin oven johtosarja kuumentaa taas vaihteeks.

                                              Comment


                                              • Kolmessa vanteessa halkeema/alkavia sisäkannussa. Ajellaan sitten rumilla vakioilla. Turbokin vinkuu jo siihen malliin, että alkaa jengi väistelemään sivuun kun luulevat hälytysajoneuvoks... *aseta tähän kuva pois leijailevista seteleistä*

                                                Comment


                                                • Ei jumankauta ael kannesta tuli kierteet pultin muka, pumpun alemman hihnapyörän. Olisko helicoil mahdollista saada tuonne.
                                                  Attached Files
                                                  Viimeksi muokannut To87; 10.7.2015, 12:35.

                                                  Comment


                                                  • Onko tuo oikea pultti paikkaansa? En rakennetta tunne, mutta ihmettelen tuota koko matkan kierrettä.

                                                    Comment


                                                    • Periaatteessa uskoisin sinne tarkoitetun osakierteisen joskin ei varmaan vaikutusta kierteen korkkaamiseen. Jos vaan mahtuu kierteet tekemään niin helicoil/recoil on mielestäni hyvä vaihtoehto :)

                                                      Comment


                                                      • Kauhajoen Ikhlla oli onneksi tälläsiä vcoil settejä.
                                                        Attached Files

                                                        Comment


                                                        • Tämä tuska ja tietämätön kipu. Toisaalta kipu jalostaa;) No tuonhan vois sanoa tuolla iloisissa asioissakin, mutta näillä mennään;).

                                                          Comment


                                                            -98 b5 takaluukku vs -97b5 takaluukku. Ovat päättäneet vaihtaa lukkolaitetta.. ja ihan korin rakennekin muuttunut. Noh sai sen sitten sopimaan kun vähän turaili. Olipahan vaan taas savotta. Takaoven sähköliitinkin vaihtunut, mutta se oli helppo vaihtaa.

                                                            Comment


                                                            • Joku valopää koitti viskata täydellä kaljatölkillä edessä ajaneen bemmin takapenkiltä. Pakko arvostaa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X