Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Viikonloppuna maalarille, toivottavasti ei nyt tuli lisää töitä. Sijaintina tällä hetkellä Vantaan ajoharjoittelurata, audi parkissa ja avaimet vaimolla. Että mä pelkään.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja tumpsi Näytä viesti
      Rakenna lepakkopönttö niin ongelma ratkeaa. Yksi ainoa lepakko syö yli 3000 hyttystä per yö. Pitäisi itselläkin rakennella tässä kunhan saan aikaiseksi. http://www.luomus.fi/fi/rakenna-lepakkopontto
      Isä on mökille rakentanut moisen mutta ottaa kyllä aikansa että sinne asukas tulee. Ohjeiden mukaan pitää ripustaa tiettyyn ilmansuuntaan ja tarpeeksi korkealle ja pöntön edessä pitäisi olla tilaa ettei tarvi puikkelehtia puiden ohi. Lepakoita kyllä markilla näkee öisin. Pitää nyt seurata mahtaako ketää sinne pönttöön ilmaantua :)

      Comment


        Meillä menee kyllä lepakoita, ei siitä varmaan haittaa olisi vaikka olisi enemmänkin. Voisin hyvin kuvitella laittavani tuollaisen pöntön.

        Comment


        • Etkös Mikko sen hyttysloukun laittanu viimevuonna? Vai jäikö suunnitteluasteelle.

          Comment


            Tyhmä ei ymmärrä, valaiskaa. Miksi tuon etujarrulevyn takana oleva metallihärpäke on yläosasta ulkoneva ja täten kerää pikkukiviä sisäänsä? Tuloksenahan tässä on tolkuton metallinen kirskunta ja toisinaan veemäinen homma koittaa saada kivet sieltä sisältä pois..

            Comment


              On se loukku siellä ollut jo kesän tai pari, kaasupullo vaan pitäis muistaa käydä vaihtamassa täyteen.

              Comment


              • Juha| Ymmärrän huolesi :D

                Comment


                  Itse en, eikös se ajoharjoittelu ole juuri hyvästä, ja jos siinä sattuu maalaustarvetta, niin parempi se kuin liikenteessä.

                  Comment


                  • Nojuu, ei siinä ilmenny ongelmia, hyvin se siel selvis. :D Teki se talvinen jääratakokeilu hyvää, oikeen liukkaiden virtuoosi... Siinä sit oliki kuullema pitkän ajan liukkaat. :O

                    E: Lähinnä pelkäsin kaarien puolesta, kun on niin matala ja tarkalla fitmentillä. Tiedätkös liukkaalta kuivalle sivuluisussa jne...

                    Comment


                    • Kuulostaa isommalta maalaukselta jos tulee kontakti ;)

                      Comment


                      • Ylimaalaukseen toi on menos, mut ei tohtis teettää lisää pohjatöitä, niitä kun muutenkin on jo liikaa... Etukaaret uusin molemmat jo ja toinen takakaari pullahti väistön seuraksena kanttarin avustamana sisään. Sen alustavasti suoristelin, että voi ajaa. Spoileria odottelen slamitilta ja uudet vanteet pitäs laittaa tilaukseen. Kyllä tää tästä. Toiset vanteet tälle kaudelle..! ;D

                        Comment


                        • Ässän tehostimesta öljyt pihalle... AI että taas...

                          Comment


                          • Sivupeilin lasi tipahti asfalttiin. Liimaus kesti muutaman vuoden. Ei taida pelkkää lasia saada mistään?

                            Comment


                              Raumalla mökillä on kyllä lepakoita ja siitä huolimatta hyttysiä. Johtunee siinä sadan metrin päässä olevasta runsaahkosta seisovasta vedestä. Aiemmin niitä oli ihan perkeleesti, mutta pari kesää sitten karsittiin rannan puustoa isommalla kädellä, että tuli virtausta, se tuntui auttavan aika paljonkin.

                              Comment


                                Hihna savuten kotipihaan. Ilmeisesti laturi petti. PERKELE.

                                Comment


                                  Nyt meni hermo tietotekniikkaan... Odottanu s.postia tässä tovin ja mietin jo että laitoinko väärin osoitteen ja kaikkea muuta. Nyt sitten napsahti postilaatikkoon viestiä joka on lähetetty aikoja sitten... On vähä tyhmä olo [emoji17]

                                  e. Nyt tulee sitten postia niin että jaksa lukea edes kaikkea läpi. Mistähän tuo johtuu.
                                  Viimeksi muokannut skige; 26.5.2015, 23:20. Perustelu: Lisäys

                                  Comment


                                    öljyvuotoja AEBssä.. tunnettuja kohteita, öljypohjantiiviste. Uusia moottoripukissa löytyneitä, kampiakselin stefa, venakoppa taas ja bonusyllätys kansipahvin välistä. 316tkm niin ei sitä viitsisi takaisin enää vanhoilla alakerran hiluillakaan laittaa, kun kerta hatunkin joutuu irrottaan.

                                    Comment


                                    • Firma muutti uusiin tiloihin ja parkkipaikat (meille varatut) on vähän kauempana kuin vanhassa paikassa. Tuossa lähempänä on semmonen kadunvarsiparkki, mitä ei mitenkään erityisesti ole määrätty kenellekään, mutta sen voisi vaikka vierasparkiksi tms. ajatella. Nyt kuitenkin kaikki meidän laiskat paskat jättää siihen autonsa, vaikka omakin on siellä pikkusen kauempana. Jotenkin tyypit vain ajautuivat käyttämään tätä parkkia, kun noita meille varattuja paikkoja ei heti selvästi kerrottu (ja kun uusi paikka), mutta nyt kun ollaan tänne asetuttu, niin vois edes sen verran ryhdistäytyä, että ajais autonsa sinne minne "kuuluu".

                                      Ottaa kans päähän se, että tuo parkkihomma edes itteä ärsyttää. Pitäis vähät välittää ja ajella tyytyväisenä yksin sinne parkkiin, mutta jotenkin tästä tulee vain mieleen tämmönen "perinteinen" kaupan oven eteen ajava urpo, jotta ei tarvis yhtään kävellä ylimääräistä.

                                      Comment


                                      • Joku vatipää peruuttanu yöllä aja rikkonu maskin [emoji35]
                                        Attached Files

                                        Comment


                                          Meinasin jäädä puoli tuntia sitten taksibussin alle suojatiellä. Oli niin tiiviisti kännykkä kourassa ammattiautoilijalla ettei osannut. Jouduin siinä oikein pienen pystyukemin ottamaan taaksepäin etten jäänyt paripyöräisen Transitin alle. Koulujuusto katolla ja kaikki, siiinä on kanssa mies tehtäviensä tasalla.

                                          Ilmoitin äsken poliisipäivystykseen. En varsinaisesti sen taksikuskin törttöilyn takia vaan sen takia että koppasin siinä hermostuneena taksista sivupeilin nyrkillä paskaksi. Jäin vielä katsomaan perään mutta eipä kiinnostanut toista osapuolta edes jäädä paikalle selvittämään tilannetta vaan poistui sitten varsin äkkiä paikalta.

                                          Soittelin vaan että jos kärttyinen taksimies tulee tekemään asemalle ilmoitusta että hänen autostaan on peili rikottu niin ei tarvi poliisin rajallisia resursseja asian selvittämiseen käyttää kun tekijä on selvillä. Poliisivirkailijan kanssa hyvässä hengessä tultiin siihen tulokseen että jos tuo kehtaa asiasta jotain tulla sanomaan niin jatketaan asian selvittelyä siinä vaiheessa.

                                          Mitäköhän tuollainen peili maksaa? Varmaan aika paljon vähemmän kuin suojatiellä jonkun päälle ajamisesta ja onnettomuuspaikalta poistumisesta iskettävät sakot.

                                          Comment


                                          • Tuo on kyllä jännä, ammattiautoilijat ajaa kaikkein törkeimmin suojateiden yli ja punaisia päin. Tänäänkin menin omilla vihreillä suoraan, kun punasia päin tuli toiselta kaistalta kuorma-auto täysin eteen. Sen verran se itselläkin nousi hattuun, että tuli sen eteen kiilattua tarkoituksella melko törkeästi kun tilaisuus koitti.

                                            Mutta eipä tuota peiliä kannata ainakaan harkita korvaavansa, ei siinä kaukaa tarvitse syyllistä hakea rikkinäiseen peiliin kun suojatiellä kävelevää jättää väistämättä.

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja skige Näytä viesti
                                              Nyt meni hermo tietotekniikkaan... Odottanu s.postia tässä tovin ja mietin jo että laitoinko väärin osoitteen ja kaikkea muuta. Nyt sitten napsahti postilaatikkoon viestiä joka on lähetetty aikoja sitten... On vähä tyhmä olo [emoji17]

                                              e. Nyt tulee sitten postia niin että jaksa lukea edes kaikkea läpi. Mistähän tuo johtuu.
                                              Joskus kestänyt parhaimmillaan firman sisäsen sähköpostin saapuminen puoli päivää :D

                                              Comment


                                              • Mitäköhän tuollainen peili maksaa? Varmaan aika paljon vähemmän kuin suojatiellä jonkun päälle ajamisesta ja onnettomuuspaikalta poistumisesta iskettävät sakot.
                                                Eikös sitä joskus ollut jossain ketjussa puhetta suojateillä päivystämisestä pesarin kanssa.. Kävelee suojatien eteen pysähtyneen auton ohi, ja jos viereiseltä kaistalta joku vetelee ohi täyttä vauhtia, niin antaa mailan laulaa tuulilasiin. Mikäli joku siitä suivaantuu, niin voidaan vaikka virkavallan kanssa puida asiaa; minkäs sille mahtaa, jos sattui mailaa pyöräyttelemään suojatietä ylittäessään ja joku ajaa lainvastaisesti sen yli(ali)?

                                                Comment


                                                  Espoossa on suojatien osalta rakennettu uusi varsin mielenkiintoinen paikka- eli kun jengi on kääntymässä vasemmalle uuden Motonetin pihaan seisoo lähes jatkuvasti joku auto pysähtyneenä suojatien edessä. Kahta kaistaa tullaan vierestä täysiä seuraaviin liikennevaloihin. Kuitenkin vasempaa kaistaa käyttävien pitäisi tuossa pysähtyä. Ja jos niin tekisi olisi varmaan poliisilla ketjukolari selvitettävänä seuraavaksi. Onneksi tuossa ei vaikuta hirveästi olevan jalankulkijaa liikenteessä.
                                                  Muutenkin tuo ihmetyttää että rakennetaan uusi tavaratalo ja huoltoasema ja liittymä vilkkaasti liikennöityyn väylään suoraan sanottuna hankala.

                                                  Comment


                                                    Sen verran jäi hampaankoloon että laitoin vielä paikallislehden toimitukseen seuraavanlaisen viestin. Eiköhän se sitten ala riittämään.

                                                    Terve.

                                                    Seuraavanlaisen purkautumisen voitte harkintanne mukaan julkaista lehden yleisönosastolla.

                                                    "Osoitettu sinulle koululaisia taksibussilla kuljettava ammattiautoilija, joka 27.5. klo 9 aamulla lähes ajoit päälleni Puistokadun postin edessä olevalla suojatiellä. Lisätuntomerkkeinä valkoinen Ford Transit, kuljettajalla kännykkä tiiviisti korvalla. Jos en olisi ollut tarkkana niin tätä asiaa olisi todennäköisesti selvitetty poliisin ja ensihoitajien kanssa. Et ilmeisesti huomannut myöskään sitä kun kohdalla ollessasi löin nyrkillä autostasi oikeanpuoleisen sivupeilin rikki koska pakenit välittömästi paikalta. Jos kuitenkin muutat mielesi ja haluat jatkaa asian selvittämistä niin Vammalan poliisilaitokselle on ilmoitettu yhteystietoni ja minun näkemykseni tapahtumista. Sovitaanko vaikka hyvän yhteishengen nimissä että minä korvaan sinulle tilanteessa rikkoontuneen peilin ja sinä otat nöyränä vastaan sanktiot suojatiellä jalankulkijan päälle ajamisesta ja onnettomuuspaikalta poistumisesta. Vielä kun päälle saa anteeksipyynnön ja kiitoksen siitä että olin hereillä ja säästin sinut mahdollisilta vahingonkorvausvaatimuksilta niin ollaan aika lähellä totuutta.

                                                    Jätän auton omistavan yrityksen nimen tässä kertomatta, on turha syyttää yritystä yhden työntekijän virheistä. Toivon kuitenkin asianomaisia tarkistamaan tilanteen ajotallennuskameralta ja ohjeistamaan kuljettajianne liikennesäännöistä liittyen kännykän käyttöön ajon aikana sekä esteettömän kulun antamisesta suojatiellä olevalle tai suojatielle astumassa olevalle jalankulkijalle.

                                                    - Mikko Salorinne"

                                                    Comment


                                                      Se on muuten kumma, kun taksi yrittäjillä ei ole varaa hankkia 20e laitetta joka kuskille. Tai pakottaa kuskeja itse hankkimaan tätä maagista laitetta. Eihän se poista facebookin selausta tai tekstarin kirjoitusta, mutta vähän edes auttaisi.

                                                      Comment


                                                      • "Voi astianpesukone minkä teki. Ei kestä kun vajaa kolme vuotta... Kerkesi jo suunnitella muutakin rahan menoa. Aikasemmin tänään soitin pullalle, auton "huollosta". Sitä ei prkl siirretä hamaan tulevaisuuteen astianpesukoneen takia, kaippa se on käsin tiskattava astiat :("
                                                        Vakuutuskin moisia korvaa. Minulla on mennyt Fennian piikkiin astari ja pesukone. Sitten siirreyin Mieleen :)

                                                        Comment


                                                          Omasta mielestäni hupiveneilyä voikin verottaa, on myös muunlaista veneilyä jota ei välttämättä tarvitsisi.

                                                          Comment


                                                            En kannata. Siitä kun ei olisi enää pitkä matka hupiautoilun verotukseen.

                                                            Comment

                                                            Working...
                                                            X