Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mamma kävi taas vähän ulkoiluttamassa Audia...
    Attached Files

    Comment


    • Etuvanne halki, helvetin hieno homma.

      Comment


      • Ostimpa sitten kalvoa takavaloihin ja hiustenkuivaimen kun sellaista ei ihme kyllä meiltä löytynyt. Tämä kaikki vaan todetakseni ettei kalvotuksesta tule hevonv*ttuakaan ja umpiot takaisin paikalleen. Ompahan ainakin emännällä uusi hiustenkuivain. Prkl.

        Comment


        • Helpompi kalvottaa, kun lamppu on autossa kiinni.

          Ja topickiin, niin a6 helvetillinen kolina oikeasta etukulmasta. Vikaa ei vain tunnu löytyvän.

          Comment


          • Aleksi, tunnen ton! Oon aina silti saakeli hermojen laannuttua kokeillut uudestaan ja aina yhtä reisille. Enään en kalvoon koske ikinä, en ikinä. Antaa niiden tehä kellä on malttia. :D

            Comment


            • Ja topickiin, niin a6 helvetillinen kolina oikeasta etukulmasta. Vikaa ei vain tunnu löytyvän.
              Jousi kahtena kappaleena? Eli alapäästä hieman poikki. Vikavakio;).

              Ja noille kalvottajille: Daven sanoin, pieni ja hento ote. Kalvo taipuu, kun malttaa vain rauhassa asentaa ja hyvä tulee;).

              Kuumaa voi antaa, jos siltä tuntuu, mutta ei välttämätön.
              Viimeksi muokannut kapaz; 2.5.2015, 16:03.

              Comment


              • Kuskinpuolen ikkunahissi vaihdettu. Homma ok muuten mutta nyt ei enää kuskin oven kytkimistä liiku kummankaan puolen ikkunat tai sähköpeilit. Kaittuimet ovessa toimii ja vänkärin ikkuna liikkuu vänkärin ovesta. Loistohomma, onneksi sataa edes vettä kuin esterin peestä ettei voi harkita minkäänlaista osanhakureissua vaikka keksisi että mikä mättää.

                Edit: Tavalliseen tapaan nälkäsenä murisemalla mikään ei onnistu. Tauko, ruokaa ja avautuminen foorumilla väliin niin meni oven johtosarjan liitin sittenkin vielä napsun syvemmälle ja nostin alkoi rokkaamaan.
                Viimeksi muokannut Wezq-Ape; 2.5.2015, 18:08.

                Comment


                  Mami ilmoitti, että lähtee Lontooseen, 12.6. Joten guess who saa lapsenvahtikeikan. No ajelemma sisarusten kanssa kesäcruisinkin. Eikä siinä vielä kaikki, sisko kärsii matkapahoinvoinnista. Pitänee koittaa kiertää tämä vastuu jotenkin :D

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Sabotaasi Näytä viesti
                    Maikkari on ihan paras. Maksukortit on ihan parasta. Kaikkee näkee mitä haluaa eikä tartte kitistä ja itkeä. Yle on kauheeta paskaa.
                    Oliko tämä sarkastista?
                    Minusta taas maikkarin maksukanavilta ei tule, ei sitten yhtään mitään fiksua (pois lukien mm lätkä ja f1).
                    Kun kausi tai turnaus ei oo menossa niin harvoin tulee katsottua.

                    Comment


                      Ei ollut sarkasmia. Tuleehan sieltä paljon laadukkaampaa lähetystä kun esim yleltä jossa toimittajatkin on jotain ihan kamalaa kuraa. Maikkarilta tulee katottua Formulat, Valioliigaa, timanttiliigaa ja lähellä sydäntä olevat ravit :) Viasailta tulee kateltua NHL ja 4prolta Liigaa. Ja se että on mahdollisuus katsoa mitä haluaa jos haluaa eikä kyrpä otassa ettiä jotai streameja netistä jotka ei kuitenkaan toimi niin kun pitäis. Mut sellasta. Kaikki valittaa tyylillään.

                      Comment


                      • Tuo Maikkariin liittyvä avautumiseni suuntautui lähinnä lätkänkaltaisella kansanurheilulla rahastamiseen, sekä tuohon maksukorttipelleilyyn ilmaiskanavien HD-versioiden suhteen. Yle on tosiaan ihan perseestä ohjelmatarjontansa puolesta, ja koko ylevero vituttaa jopa enemmän kuin autojen verotus Suomessa, mutta sikäli kuin kyseisen kanavan ylläpitämiseen varastetaan rahat ihmisiltä, niin olisi suotavaa että ne rahat käytettäisiin myös isompien urheilutapahtumien yms. oikeasti koko kansan katsomien lähetysten toistamiseen kokonaisuudessaan ja laadulla kaikenmaailman tyhjänpäiväisen ruotsalaissisällön sijasta, kun kyseisestä turhakkeesta on pakko maksaa muutenkin. TLDR: jos maksan sen 140e/vuosi yhden yhtiön kanavista, niin niiltä olisi hyvä saada myös sisältöä rahan eteen.

                        Comment


                        • Vanteeseen tuli nuarmu - voevoe!

                          https://www.youtube.com/watch?v=40k4CANSjY8

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja Mara Näytä viesti
                            Sähkömyyjät ottaa hermoon. Rakentajamessuilla jututin Fortumin myyjää ja lupasi lähettää minulle tarjouksen mailina. Päivittää halvempaan soppariin. Menee 10vrk ja Postissa tulee sopimus, jossa väitetään että olemme tehneet sopimuksen. 14 vrk aikaa perua eli nyt maanantaina viimeinen päivä. Raivostuttaa tuollainen kusetus ja nuori myyjä napannut provikat vaikka mitään sopimusta ei olla tehty. Pisteet aktiivisesta myyntityöstä mutta ei näillä myyntifirmoilla ole mitään eettisen kaupankäynnin tapoja. Kyllä kait sitö kauppaa tekis itekki paljon, jos tarjousta pyytävälle lähettäis sopimuksen.
                            Meidän kylän Citymarketissa on Fortumin myyntitiski, josta aika aktiivisesti pysäyttelevät ja kauppaavat sähkösopimusta. Erään kerran sitten meni hermo ja keskustelu eteni jotakuinkin näin:

                            "Päivää. Voitaisiinko jutella sähkösopimuksesta"
                            "Ymh...joo."
                            "Miten asutte?"
                            "Omakotitalossa."
                            "Onko suora sähkölämmitys vai mikä?"
                            "On."
                            "No paljonko teillä menee sähköä?"
                            "En tiedä, kai sitä paljon menee."
                            "No paljonko te maksatte sähköstä?"
                            "En tiedä."
                            "No paljonko teidän sähkölasku sitten tyypillisesti on?"
                            "En tiedä, mä vaan maksan niitä sitä mukaa pois kun niitä tulee."
                            "Ettekö te ole lainkaan kiinnostunut sähkön hinnasta?"
                            "En."
                            "No ei teille sitten varmaan kannata tarjoustakaan tehdä...?"
                            "Ei kannata niin. Näkemiin."

                            Eivät ole sen perästä olleet ne myyjät hihasta nykimässä.

                            Comment


                            • Vähän joutu Kampis väistää viereisen kaistan oikojan takia, ja syviin uriin ja jotenki ihmeellä toki kanttariin jumalattoman pamauksen kanssa. Ei siinä muuta menny ku vanne ja takakaari painu sisään maalin lohkaisten. Kiitos vitusti. Avauskisa ainakin varmaan jää, kun maalaria odotetaan.
                              On tos viel 1 ehjä kaari.

                              Comment


                                Auts :/ Juhan pitää siirtyä julkiseen liikenteeseen, kun se siitä kotikulmilta kulkee 10min välein ;) tarvii ostella uusia vanteita kerran puoleen vuoteen, vaikka se toki kivaa puuhaa onkin, jos sopivia löytyy :D

                                Comment


                                  Hieman meinaa nyppiä otsasuonta. Tarkoitus olisi muuttaa, avaimet haettiin tänään ja suunnitelmat oli että tehdään rento 2 viikon muutto. Viikon aikana pikku sälän siirtämiset uuteen kämppään ja viikonloppuna isommat romut, tokalla viikolla vanhan asunnon siivous.
                                  Avaimien haun jälkeen käytiin katsomassa uutta asuntoa, paikan päällä todeten ettei vuokranantaja ole viitsinyt ilmoittaa niinkään mitätöntä asiaa että asunnon kylpyhuoneen lattiarempan aikataulut venyy ja paukkuu.
                                  Se siitä rennosta muutosta :/

                                  Paikalla ollut duunari oli hieman kusi sukassa, selkeästi pelästy että nyt on pihassa kuorma-auto ja että kämppä on seuraavaksi täys tavaraa.

                                  Comment


                                  • Auto tuli. Kesärenkaat loppu. Talvirenkaat loppu. Takaluukun sähköt loppu. Ei v*ttu kertaakaan ettei autoa joudu pajottamaan aina vaihtaessa. Ihan sama miten vanha ja miten vähän ajettu, aina sama juttu. Ei edes pakasta vedetyn kanssa ole päässyt helpolla.

                                    Comment


                                    • No autoin mieltäni. Tilasin cupralipan, takalipan, mustat rinkulat taakse ja korjauspellit molemmille puolille eteen. Maalausta hierotaan minkä ehditään ja vakuutusyhtiön kanssa huomen edistetään vanne ja takakaari asiaa..:) Alkaa helpottaa olo jo.

                                      Comment


                                        No jo helpotti laakista! :D

                                        Comment


                                        • Yle on tosiaan ihan perseestä ohjelmatarjontansa puolesta, ja koko ylevero vituttaa jopa enemmän kuin autojen verotus Suomessa, mutta sikäli kuin kyseisen kanavan ylläpitämiseen varastetaan rahat ihmisiltä, niin olisi suotavaa että ne rahat käytettäisiin myös isompien urheilutapahtumien yms. oikeasti koko kansan katsomien lähetysten toistamiseen kokonaisuudessaan ja laadulla kaikenmaailman tyhjänpäiväisen ruotsalaissisällön sijasta, kun kyseisestä turhakkeesta on pakko maksaa muutenkin. TLDR: jos maksan sen 140e/vuosi yhden yhtiön kanavista, niin niiltä olisi hyvä saada myös sisältöä rahan eteen.
                                          Ylen TV-kanavia on 4 + niille HD kanavat, joka toinen vuosi sieltä tulee Olympialaiset ja joka vuosi kansallislajeja kuten hiihtoa ja yleisurheilua, sekä jalkapalloa mm. Champions Liigan muodossa.
                                          Onpa YLE hankkinut myös HBO:n sarjoja, True Detective vaikka nyt mainitakseni. Edellämainitujen lisäksi esittävät erinomaisia, sivistäviä historiadokumentteja (mm. Folke Bernadottesta) ja asiaohjelmaa muodossa A-Plus, A-Talk, Ajankohtainen kakkonen, Silminnäkijä, Ykkösaamu ja ne lukemattomat uutislähetykset kuten mm. Saamelaisten paikallisuutiset, on sitä elämää vielä Utsjoen pohjoispuolellakin.
                                          Sitten vielä 6 radiokanavaa, onpa siellä käynyt yksi taikauskon vastustajakin vetämässä loistavaa ohjelmaa 20:n viikon ajan, ja ne kaikki jaksot on kuunneltavissa tänäkin päivänä podcasteina (tuolta löytyy podcast nappula), myöskin ysäristien "Parasta Ennen" lähetyksiä voi kuunnella jälkeenpäin netistä.

                                          Itse kyllä koen saavani 140e YLE-verolle vastinetta aika paljonkin, 540e ajoneuvoverolleni en niinkään.
                                          Tosin en itsekään täysin hyväksy tapaa jolla YLE-vero kerätään, mm. tappiollisestakin yritystoiminnasta voi joutua yle-veron maksamaan.
                                          Punainen väri paistaa aika voimakkaasti läpi.
                                          http://fi.wikipedia.org/wiki/Yle-vero
                                          Viimeksi muokannut Juniku; 5.5.2015, 14:17. Perustelu: " Jussi unohti Champions Liigan! "

                                          Comment


                                            Verenpaine alkaa pikkuhiljaa rauhallisemmallakin kaverilla nousemaan. Ostin uudet vanteet eräästä suomalaisesta putiikista. En saanut niitä mitä alunperin tilasin ja nyt ne perkeleet tuli perille, kolme neljästä soikeaa. Rengasliikkeessä huomasivat kun olivat alkamassa tasapainottamaan.

                                            Myyjä alkoi väittämään ettei voi olla mahdollista. Saatana ite katoin vierestä kun vanne vippasee koneessa... Katotaan miten käy.

                                            Comment


                                              Ota videolle ja pidä vannetta vasten jotain tuurnaa jolla kierous ilmenee. Tehosi mulla myyjään.

                                              Comment


                                                Jussi unohti Champions Liigan!

                                                Comment


                                                • Jussi unohti Champions Liigan!
                                                  Korjattu :D

                                                  Comment


                                                  • Ilmeisesti katselen ihan liikaa TV:tä, kun jatkuvasti tulee uusinnan uusintaa usemman kerran viikossa samasta ohjelmasta ja pahimmillaan samana päivänä. Ja kaikki nuo näkyvät kuitenkin netissä ruudussa, yle areenassa ym. palveluissa. Mikä järki? Ja tätä tapahtuu ihan joka kanavalla.

                                                    Comment


                                                    • Välillä ne uusinnat on ihan hyödyllisiäkin itselleni, telkusta mukavampi katsoa kuin koneelta eikä aina oikein jaksa kaapeliakaan viritellä koneesta telkkariin. Erillistä tallentavaa boksia en ole jaksanut hankkia, koska sitten maksukanavakortti pitäisi olla boksissa jos haluaa tallentaa esim. mtv:n ja nelosen hd-kanavia, ja tällöin pitäisi katsoa ohjelmat normaalistikin boksin kautta, jota en taas halua kun on vihdoin päässyt eroon siitä digiboksista ja kahden kaukosäätimen rumbasta. Jos seuraavan telkkarin hankkis sitten sellaisen, missä olisi kaksi viritintä ja tallennus ulkoiselle levylle niin voi uusinnatkin lopettaa.

                                                      Comment


                                                      • Tunniste eli alustanumero VW T5:ssa. Leikkasin tuulilasin irti ja imuroidessa lasinpaloja kojetaulun päältä tunnisteesta lähti muutama numero pois. Alustanro on siis kojelaudassa ja näkyy tuulilasin läpi. Uusi maksaa marmorilla vain 182 euroa!!! Huomenna katsotaan mihin tarratulostin pystyy...

                                                        Comment


                                                        • Peitä lasiliimalla se ikkunan aukko mustaksi ja jätä runkonumero pois? Se ei kuitenkaan pakollinen siinä ole :D

                                                          Puhelin tippui maahan ja nyt on lasi halki.

                                                          Comment


                                                          • Mustalla primerillä sen aukon saa parhaiten ihan mustaksi. Jos se rungosta löytyy, niinkuin löytyykin niin aukko umpeen ja kovaa ajos

                                                            Comment


                                                            • Itsestä kunnosta huolehtiminen. Päästäny ittensä niin rapakuntoon että ei helkkari. Nyt hyppäsin pitkästä aikaa crosstrainerin päälle ja en nyt helpoimpaan ohjelmaan tietenkään lähteny. No 10 min ja kuolema jo meinasi koittaa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X