Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
    Paskaharakat ovat myös palanneet. Kun pari kierrosta käy pihassa kävelemässä ilmakon kanssa niin häipyvät pitkäksi aikaa. Sehän riittää. Jos rohkeammaksi muuttuvat niin saa sen kiväärin toki ladattuakin. Viime kesänä tosin riitti pelkkä riittävän uskottava voimankäytön uhka :)
    Itse ammun lasten huoneen ikkunasta kaikki linnut ja tarvittaessa naapurin kissat...

    Comment


    • Kivikkoinen tie jatkuu audin kanssa.. Vuotanee jostain päin öljyä hieman katin päälle kun käryyttää kovin kabiiniin risteyksiin pysähtyessä/hidastaessa ajon jälkeen.

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Juniku Näytä viesti
        Moottoritien varrella ei saa olla mitään mikä vie huomion pois itse ajamisesta ja mm. Saksassahan näin onkin, mutta tässäkin on sama laulu kuten monessa muussakin asiassa:

        Ei koske Suomea!
        http://yle.fi/uutiset/tienvarren_mai...itelty/7354931
        http://yle.fi/uutiset/yhden_naisen_t...aisuus/7359039 -


        Ei varsinkaan S:n tai K:n mainoksia.

        Niiiin. Mites vaalimainokset ? Päivi Räsäsen pärstän kuva pelästyttää jokakerta hml kohdalla motarilla.

        Comment


        • Päivi Räsäsen kuva oli jonkun piharakennuksen takaseinässä. Meinasin käydä kysymässä talon väeltä, että oletteko huomanneet, joku on laittanut PÄIVI RÄSÄSEN vaalimainoksen kuvineen teidän piharakennuksen takaseinään.

          Comment


          • Miksi rakensin autokatoksen tallin sijaan!? Tänään piti olla autojen puunauspäivä mutta vesisade pilaa tämänkin suunnitelman!

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja To87 Näytä viesti
              Tuli maukasta kalaa ilmeisesti.
              Varmaan se maukkaaksi muuttuu siinä pöntön vieressä :D

              Comment


              • Jep luetun ymmärtäminen voi olla joskus vaikeaakin[emoji16]

                Comment


                • Lahden Autosalpa Oy:n "palvelua"...

                  Tilasin Lahden Autosalpa Oy:stä kesärenkaat. Kilpailutin ensin myyjät ja sen jälkeen päädyin mainitun yrityksen tarjoukseen. Tilatut renkaat olivat Michelin Pilot Super Sport. Sovin yrityksen kanssa toimittavani vanhat renkaat vanteineen jo lauantaina 4.4. liikkeen tiloihin, jotta saavat rauhassa ja oman aikataulunsa mukaisesti viikolla tehdä rengastyöt ja saapuessani paikan päälle perjantaina, edessä on vaan renkaiden alle laittaminen. Toimitin renkaat sovitun mukaisesti paikan päälle ja laitoin asiasta vielä sähköpostiviestin asiaa hoitaneelle henkilölle.

                  Perjantaina 10.4. saavuin sovitun aikataulun mukaisesti liikkeeseen, ja minua pyydettiin odottamaan yläkerran kahviossa. Odottelin noin tunnin verran, ei tullut viestiä. Lähdin kyselemään palvelupisteestä autoa ja avaimia, ajattelin että kai tuollaisen homman sentään hoitaa tunnissa… Lappu ja avaimet löytyivät kyselyn jälkeen palvelupuolen ja asiaa hoitaneen henkilön pöydältä...

                  Hoidin maksut ja menin hakemaan autoa ulkoa jonne se oli ajettu. Heti huomasin että kaikki vanteet olivat valkoisessa rengasrasvassa ja täynnä likaisia sormen/käsittelyn jälkiä.
                  Eikö noita nyt voisi asennuksen jälkeen edes putsata? Olisin voinut kuvitella että rengastöille annetusta neljän päivän ajasta olisi riittänyt tällekin työlle sen verran, että renkaat ja vanteet olisi vaivauduttu pyyhkäisemään rätillä edes sen verran puhtaaksi ettei rengasrasvaa olisi työn jälkeen ollut noin paljon vanteiden reunoissa. Ohessa kuva vanteesta/renkaasta.
                  Lisäksi pois otetut talvirenkaat oli pakattu autoon niin, että kaksi niistä oli takakontissa ja kaksi muuta oli laitettu takapenkille. Eikö tuossa nyt olisi voinut ajatella edes sen verran, että olisi laskenut takapenkin selkänojat alas jolloin konttiin olisi tullut tilaa ”hieman” enemmän eikä mitään olisi tarvinnut punnertaa takapenkille, johan niitä on hankalakin tunkea sinne. Lisäksi hattuhylly oli tungettu konttiin siellä olevien kahden talvirenkaan päälle niin että se oli pinteessä siellä olevien renkaiden ja takaluukun välissä, koska se ei enää mahtunut sille tarkoitettuun paikkaan.
                  Ja takapenkillä olevat renkaat sitten pyörivät takapenkillä suuntaan jos toiseen, riippuen siitä mihin suuntaan milloinkin auto liikkui.

                  Homma sitten sai kruununsa kun ajoin kotiin ja huomasin että minulle oli toimitettu väärät renkaat! Olin tilannut Michelin Pilot Super Sportit ja alle oli laitettu halvemmat Michelin Pilot Sport 3:set! Tästä tilauksesta minulla on vielä sähköposti jäljellä ja siinä selkeästi kysyn että ”mikä on hinta Michelin Pilot Super Sport -sarjalle töineen kaikkineen”… Ja Autosalpa Oy:n vastaus samaan sähköpostiin on että ”hinta tuolle rengassarjalle töineen on XX €”…

                  Palautetta laitettu, katsotaan mitä vastaavat...
                  Attached Files

                  Comment


                  • Nuijari teki sitten kylmäsavustettua :D

                    Comment


                      Jouduin poistamaan tästä työmaalta yhden kärttyisen eläkkeellä olevan tarkkailuluokan opettajan. Omien hölmöilyjensä takia ongelmia ja sitten kun annoin vaihtoehdot mitä tehdä niin alkoi suu vaahdossa minua henkilökohtaisesti sättimään, kiroamaan ja huutamaan. Pyysin poistumaan, ensin kaksi kertaa ihan kohteliaasti ja korrekstisti. Sitten kun ei itse poistunut, otin puhelimen kouraan ja ilmoitin seuraavaksi soittavani poliisit poistamaan. Siinä samalla kun aloin numeroa näppäilemään niin tuli itsekin jo hiukan avattua ääntä. Taisin sanoa että poistuu tai kannan pihalle. Kas kummaa se kyllä tepsi vaikka nätisti pyytäminen oli turhaa, toiset ihmiset vissiin ymmärtävät vain omaa kieltään.

                      Ottaa silti päähän tämä viimeisin kun pinna petti. Ei näillä palkoilla kannattaisi alkaa töiden vielä omaa zeniä järkyttämään. Toisaalta saihan siitä tiettyä mielihyvää kun sai idioottia kyykyttää, se on heti kun antaa tällaiselle pikkunilkille hiukan valtaa niin pakkohan sitä on käyttää.

                      Comment


                      • Tuommoiset tapaukset on vaan valitettavasti yleistymässä. Tarkoitan sellaisia ihmisiä jotka ovat "yhteiskunnan kunnioitettuja kansalaisia" mutta samalla käyvät hieman vajaalla ja heillä ei oma arvostelukyky enää toimi. Toivotan vilpittömästi jaksamista kaikille asiakaspalveluhommissa toimiville jotka joutuvat em. yksilöitä työssään kohtaamaan je heidän kanssaan asioita hoitamaan.

                        Comment


                          Näin on. Lievempiä tapauksia tulee ihan viikottain, näitä enemmän todellisuudesta vieraantuneita sitten kerran tai pari vuodessa joka on sinänsä vähän, kai tämä tietyllä kapealla sektorilla toimiva liiketoiminta hiukan suojaa. Jossain päivittäistavarakaupassa varmasti päivittäinen ongelma.

                          Comment


                          • Veikkaisin, että kovimpia saavat kokea isompien kauppojen kassat. Sellaisilla asiakasvirroilla niitä vajakkeja osuu kohdalle varmaan aikamoisia määriä, ja pohjatason duunarina niille ei edes voi oikein mitään muuta kuin yrittää hymyillä takaisin v*ttuilun määrästä huolimatta. Jokunen viikko sitten citymarketin kassalla joku venäläinen vinkuheinä imaisi Putinin sieraimeen, kun kassaneiti kysyi papereita kaljoista, jotka oli bimbonsa kanssa kiikuttanut hihnalle. Siitä seurasi sellainen angstinen kitinätulva ("vittuiletsä mulle? ootsä rasisti? just multa kysyt vaan papereita? häh? sano nyt?" jne...), että oli pakko siinä seuraavana jonossa ollessani todeta notta jos näyttää ja kuulostaa lapselta, sekä käyttäytyy kuin lapsi, niin yleensä silloin kysytään papereita. Tuostahan se kävi sitten oletetun tussunkiilto silmissä naikkosensa edessä takkiin kiinni, ja siirryttiin kassojen ulkopuolelle neuvottelemaan. Bonuspointsit securitaksen järkkäreille varsin nopeasta tilanteen haltuunotosta. Kassa kiitti, kun palasin hakemaan omia mättöjäni, josta hyvä mieli. Samanlaisia tapauksia tulee nähtyä jotakuinkin viikoittain pelkästään asiakkaan roolissa, en edes halua tietää, että kuinka paljon työntekijänä.

                            Comment


                              ("vittuiletsä mulle? ootsä rasisti? just multa kysyt vaan papereita? häh? sano nyt?" jne...)
                              Ai muutkin vetää jo tuota linjaa, aiemmin vaan kansallispukuiset...

                              Comment


                                En seinäjoella päässy karmaan torstai iltana, selvinpäin, puolituntia ennen valomerkkiä vaikka baari oli tyhjä koska mulla oli sievin turvakengät, meinas tulla riitaa kun aloin sanoon sille pokelle että itelläski on turvakengät ja oot siä sisällä, ei oikein ollu samalla aaltopituudella, silloin harmitti vietävästi.

                                Comment


                                • V*ddu miten voi mennä marraskuussa katsastetusta autosta alapallo poikki vauhdista??? Onneksi oli vauhtia20km/h eikä 120km/h...

                                  Comment


                                    Miksipä se ei voisi mennä poikki. Ei se katsastus ole sen tae, että autossa kiinni olevat osat taas vuoden kestää eteen päin.

                                    Comment


                                    • Kauppakassiin sain etupyörän laakerit vaihdettua, pienelle koeajolle piti lähteä, josko jollotus olisi lakannut. Tehojen hävittyä ja suurehkon savuverhon jälkeen sivuun ihmetteleen, mitäs tällä kertaa. Mandariinihan se pääsiäispupusta poksahti. Öljyt katos, osa putkesta pihalle ja loput näemmä ahtoputkistoihin. Vielä pitäis kerätä motivaatio putkien tyhjäilyyn ja siivoiluun.

                                      Comment


                                        Ville, nuo märällä asfaltilla olevat öljyjäljet aiheutti matti nykäsmäisen, bon voyage -tunteen, oon nähnyt tämän ennenkin.

                                        Comment


                                          Varattiin eilen Münchenin matka emännän kanssa elokuulle ja tarkoituksena oli käydä myös Ingolstadissa tehdaskierroksella. Tänään sitten tutkin kierrosten aikatauluja, niin he eivät tee tehdaskierroksia koko elokuun aikana. Kyllä minä niin mieleni pahoitin...

                                          Comment


                                            Maalailin tänään vähän transportteria ja kun meinasin laittaa ruiskun telineeseen jatkoi ruisku matkaa betoni lattialle kun säiliö halkesi juuresta ja voi #""#"# sitä maalin määrää mikä lensi kaikkialle osat hyppi siinä lattialla.

                                            Puolikkaan kerroksen sain vedettyy tolla paremmalla viikon vanhalla ruiskulla ja loput piti vetää sillä vanhalla paskalla ja valumaa ja muuta paskaa ja sellanen tatti otassa että huh huh....

                                            Pointsit kuiteski Stirwellille kun ei paljon tarttenu selitellä tapahtumaa kun löivät uuden säiliön käteen ja valittelivat tapahtunutta.

                                            Comment


                                            • Miten voi säiliö lähteä tuolla tavalla ilman, että sinne tulee painetta? Vai oliko se jotain yliohkaista kiinanmuovia?

                                              Comment


                                              • Jetin osat kohta kaks viikkoa myöhässä luvatusta päivästä millon piti saada. Tänään soitin sinne itse ja eivät ole kuulemma kerenyt mitään tekemään..

                                                Ei siinä muuten, mutta viime viikonloppuna pääsi koeajolle jetillä ja aurinkokin paistais ni kuume ois toki kova saada omakin kuntoon.

                                                Comment


                                                • Skodassa vikakoodi ahtopaineensäädöstä, ajoittainen. Jostain syystä tämä aiheutti sen, että laite sylkee paisuntasäiliöstä nesteet ulos. Oisko kannentiiviste, oisko, jesjes, on!

                                                  Täys kansiremontti ja jakopää siis ois korjailtava, yhdessä sen ahtopaineen kanssa. Osaa ne nämä halvemmankin merkin edustajat syödä kaiken rahan lompakosta.

                                                  Comment


                                                    Miten voi säiliö lähteä tuolla tavalla ilman, että sinne tulee painetta? Vai oliko se jotain yliohkaista kiinanmuovia?
                                                    No sitä mä siinä huulipyöreenä kattelinkin, ei oikein voinut uskoa todeksi. Meinasivat että josko jäänyt jotain ilmakuplia valussa tai jotain...

                                                    Sen verta paksua muovia että äkkiseltään vois ajatella että olis pitänyt lyödä moskalla että olis saanut tollasta jälkeä aikaan. Iwatan AirGunsa ruisku.

                                                    Comment


                                                    • Lähetin hajonneen puhelimeni hyvitettäväksi valmistajalle ja ihmettelin kun ei melkein kuukauteen tule vastausta. Laite oli sitten hyvitetty jo 2.4., mutta asiasta ei vaan päätetty minulle kertoa ennen kuin itse lähetin viestiä ja kysyin mikä siinä kestää. Nyt mitä ystävällisimmin ohjasivat olemaan yhteydessä jälleenmyyjään, joka ei tietenkään tiennyt mitä tilanteessa pitää tehdä.. Lisää sähköpostien lähettelyä ja odottelua siis edessä! Kehtasi asiakaspalvelussa vielä v**tuilla, että onko viestissä muka jotain epäselvää vaikkei itsekään tiennyt hyvitysprosessista tai hyvitystavasta mitään.
                                                      Viimeksi muokannut Kinuzki; 15.4.2015, 20:47. Perustelu: muokattu lapsiystävälliseksi

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja quattro20v Näytä viesti
                                                        No sitä mä siinä huulipyöreenä kattelinkin, ei oikein voinut uskoa todeksi. Meinasivat että josko jäänyt jotain ilmakuplia valussa tai jotain...--
                                                        Kuulostaa hyvin erikoiselta. Toisaalta ei säiliöön voi oikein päästä ilmaa vikatilanteessakaan, jos ei liipaisin ole pohjassa ja telineessä se tuskin oli pohjassa. Toivottavasti ruisku on nyt kunnossa, luotto ruiskuun palautuu ja ruisku myös luottamuksen ansaitsee.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja Pygmi Näytä viesti
                                                          Varattiin eilen Münchenin matka emännän kanssa elokuulle ja tarkoituksena oli käydä myös Ingolstadissa tehdaskierroksella. Tänään sitten tutkin kierrosten aikatauluja, niin he eivät tee tehdaskierroksia koko elokuun aikana. Kyllä minä niin mieleni pahoitin...
                                                          Keski-Eurooppa on lomalla elokuussa.

                                                          Comment


                                                          • Tehoratsiapäivä. Mielestäni hyvä, että valvotaan ja tehdään tälläsiä "iskuja". Mutta, sitten on näitä arjen sankareita jotka ihan pelkän pelon takia ajavat reilusti alinopeutta ja haittaavat liikenteen sujuvuutta.

                                                            Comment


                                                            • Joo huomasin saman tossa tuusulantiellä ja hämeenlinnan motarillakin ajettiin jotain 75kmh mittariin 80 alueella

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X