Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Rakennusmääräykset.

    Tässä ollaan Partiolippukunnalle puuhaamassa uutta retkeilymajaa. Projektissa mukana monenlaista rakentamisen ammattilaista ja pari talon hiljattain rakentanutta. Nyt sitten kun aloituskokoukseen on vajaa viikko, selviää, että meillä pitäisi olla pääsuunnittelija.

    Nyt sitten pitäis jostain muuttua pääsuunnittelijaksi torstaihin mennessä. Eniten ketuttaa, kun tästä ei ole kukaan asiaa tietävä voinut mitään mainita. Palvelun kun olisi voinut hongalta hankkia tilauksen yhteydessä.

    Jos jollain olisi joku partiotaustainen pääsuunnittelija kontakti pk seudulla, saa laittaa yhteystietoja

    Comment


    • Oon ite myös kaupassa töissä ja itse suostunut päästämään asiakkaan sisään vielä tasalta ja joskus jopa ylikin. Tosin tämä kyseinen kauppa sijaitsee 25 km seuraavasta kaupasta. Ja aina saanut kiitosta kärsivällisyydestä. No oli miten oli sain maitopurkkini huoltoasemalta huokeaan hintaan :)

      Comment


        Noista sulkemisaikakeskusteluista tulee mieleen omat kokemukset. Olin nuorna miesnä baarimikkona anniskeluravintolassa. Touhuhan on lukuisilla viranomaismääräyksillä hyvin tarkkaan säädeltyä, eikä niissä ole joustovaraa, sama koskee myös kauppojen aukioloaikoja armaassa kekkoslovakiassamme. Sanktiona esimerkiksi liian myöhään kassaan lyödyistä juomista on anniskeluluvan määräaikainen menetys, samoin siitä jos kassakoneen kello ei ole ajassa.

        Aasiakkaiden olettaisi tietävän tämän. Valomerkki on ehdoton, eikä sen jälkeen kannata tulla ruinaamaan tiskille mitään. Myynti ei ole mahdollista. Vielä hankalampaa oli ainakin silloin aikanaan joidenkin aasiakkaiden käsittää ravintolan sulkevan ovensa tiettyyn kellonaikaan. Jos ei lasi ole siihen mennessä tyhjä, lasi viedään tiskikoneeseen nokan edestä, vaikka sisältö olisi koskematon ja vaikka siitä paukusta olisi kuinka kalliisti maksettu. Henkilökunnankin pitää a) päästä kotiin b) säilyttää työpaikkansa pitämällä anniskeluluvasta kiinni. Jos tämä edellyttää aasiakkaan poistamista ravitsemusliikkeestä niskapersetyylillä, silloin toimitaan näin. Puhuminen kyllä yleensä auttaa ;)

        Comment


        • Olin säätämässä isolla parkkipaikalla johon mahtuu 7 iso rekkaa ja yksi rekka oli vain parkissa. No ajoin toisee päähän missä se ainut rekka ei ole, säätämään alustaa. Ei siinä mitään, sain tunkattua ja renkaan irti niin täysperävaunun vetäjä pyyhkäsee suoraa metrin päähän tunkista. Torvi soi korvaan, no nousin maasta katsomaan mikä hätänä kun 50 metriä tilaa päästä ohi toiselta puolelta. Parkkeeraa rekan, niin äijä huutaa mulle "painu vittuu edestä". No menin kuskille sanomaan että anteeksi että mikä hätänä, no äijä sano päin naamaa että puusilmä tää on rekkaparkki että painu tonne muualle siitä edestä. No sanoin anteeksi ja lähdin säätämään alustaa, niin äijä ajo sieltä missä oli 50 metriä tilaa, ni toisee päähän rekan parkkii..

          Onneksi oli hyvät hermot ois äijä lähteny kaljamahan kanssa puskaa kattelee jos oisin hermostunu no se jätti sen romunsa siihe ja käveli pikku corollaan jossa oli nastat alla jolla lähti nastat ropisten tujjottaen pois. =D Vaikka olenkin 203 ja painan 117 kiloa niin onneksi omistan aivot ja hyvät hermot..
          Viimeksi muokannut okkim; 21.4.2014, 21:25. Perustelu: Hieman voisi miettiä tuota luettavuutta. Ensi kerralla sitten, kiitos.

          Comment


            Se ois lyönyt sua sillä isolla mahalla. ;) Rekkaparkki on rekkaparkki, mutta pelisilmää saa olla myös tuollaisessa tilanteessakin. Ihan turhaa vittuilua. Mitäköhän setä tuolla voitti?

            Comment


            • Ottaa päähän tämä älytön kuumuus. Ja kyllä, aion valittaa koko kesän tästä paskasta.

              Comment


                Ja nyt jo meinasit aloittaa? Tulee vielä pitkä kesä :)

                Comment


                  Kyllä kesä kelpaa sata kertaa paremmin kuin kylmä talvi ja loskapaska.

                  Comment


                  • Ei menny etuiskarien vaihto ihan suunnitellusti. Pelkääjän puolelta olka-akselista ylätukivarsien kiinnityspultin ohuempi puoli murtunu ja tukivarsien kiinnityspultti mutkalla. Tuli ruttutukun keikka jos sattus purkuosan edes tilalle löytämään. V*ttu mä sanon...

                    Comment


                      "Pyytäkää myyjää avamaan mittari ja jättäkää maksuväline kassalle". En pyydä enkä jätä vaan vaihdan asemaa.
                      Toisaalta pakko se on jotenkin yrittää ymmärtää kauppiastakin, mutta silti tuo on kaukana asiakaspalvelusta.

                      Comment


                        7 vuotta / 70tkm kesti alkuperäiset takajouset, liekö sitten hyvä vai huono mutta ei nyt olisi tarvinnut katketa. Hintaaki vain 100€ kappale. Perkele.

                        Comment


                          Ostetaan sulle laadukasta tarviketta, niin ei maksa noin paljon ;)

                          Comment


                            Mikä pke kun yrittää mennä labraan/lääkäriin nopeasti niin siellä koko kylän mummot ovessa kiinni olleet jo tunnin. Pitäis eläkeläisille olla myöhempi aika.
                            Parikymmentä edelle kerkes. Kehuvat vieressä ettei mitään ihmeellistä mutta jos jotain löytyisi.

                            Taksilla tulleet yrittivät tunkea jonon väliin, kun eivät ajoissa ehtineet

                            Nyt jo kuultu muutamat sairaskertomukset ja oireiden kirjo. 10 min mennyt.
                            Viimeksi muokannut Nuijari; 23.4.2014, 06:55. Perustelu: Lisäys revisio 2

                            Comment


                              Se on vissiin kiva lähteä kun siellä näkee tuttuja :)

                              Siinä on työikäisellä vaihtoehdot aika vähissä, mene yksityiselle tai jää eläkkeelle.

                              Comment


                                Varmaan ainakin labran aamuruuhkaan vaikuttaa se paastovaatimus... Kyllä itsekin haluaisin mahd. aikaisin alta pois, että saa polttoainetta koneeseen. Jos siis on sellainen testi, että syömättä oltava.

                                Comment


                                • Keittiön tiskikaapin alle asennettava valo, jossa joku on viisaana laittanut pistorasiat (2kpl.) päähän niin, että 90-asteen kulmassa olevaa töpseliä ei saa molempiin pistorasioihin kiinni samaan aikaan. First world problems...

                                  Comment


                                    Höh, 66kW pakettiautossa pitää olla iskarit ja vielä toimivat sellaiset katsastusmiehen mielestä. Oli 80% eroa vaimennustehossa niin totesi ettei voi päästää läpi. Yritin kyllä sanoa ettei tuollaisella pääse sellaista vauhtia että huomais onko iskarit vaiko ei. Ja itse asiassa ei tuota ajo-ominaisuuksien osalta oikein huomaakaan- kolisee vaan ihan pirusti tuo rikkinäinen iskari. No nyt sitten vaihdellaan iskareita. Takaiskarit oli ihan kunnossa mitä nyt yläosa ruostunut puhki....

                                    Comment


                                      Sulkemisaikakeskusteluun liittyen luin juttua lehdestä koskien oluen ostamista kaupasta kun oluen myyntiaika on menossa umpeen. Valviran ohje tässä tapauksessa on "Alkoholijuomat, jotka asiakas on saanut haltuunsa ennen kello 21, voi maksaa kassaan kello 21 jälkeen. Jos liike jatkaa aukioloa vielä kello 21:n jälkeen, on mahdollisuus alkoholijuomien haltuunottoon estettävä kello 21 alkaen."
                                      Linkki ohjeeseen

                                      Eli jos olet saanut haltuusi oluet ennen klo 21.00, niin silloin kauppa ne ilman mutinoita joutuu myymään. Tässä nähdäkseni on kaupalla vastuu olla kärppänä peittelemässä oluthyllyt, ettei asiakas saa niitä haltuunsa klo 21.00 jälkeen.

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja Samii- Näytä viesti
                                        Hienoo asuu koivukylässä kun bensatkin viedää audista plus heitetty korkki mäkee ja 20 metrin päässä makaa jonku laitettu auto ilman vanteita jarrulevyt asfaltia vasten..
                                        Koivukylästä tulee aina mieleen tämä: http://vantaanvandaali.blogspot.fi/2...-asumista.html

                                        Voi olla ettei huumori kylläkään paljoa pure tuossa tilanteessa. :)

                                        Comment


                                          Valviran ohje tässä tapauksessa on "Alkoholijuomat, jotka asiakas on saanut haltuunsa ennen kello 21, voi maksaa kassaan kello 21 jälkeen.
                                          Tuota en oo tiennytkään. Eikä varmaan tiedä kovin moni "kesäkassakaan".

                                          Comment


                                          • Minusta ois reilua ajaa asiakkaat pihalla jotka eivät ennen 21.00 kerkeä kassoille.

                                            Comment


                                            • No et varmaan sitten itse toimi palveluammatissa;).

                                              Comment


                                                Tuo kepardin myyminenkin on vähän vaikeaa. Nykyiset markettien kassajärjestelmät kun ei anna piipata sitä kaljaa ennen aamu- tai jälkeen iltayhdeksän. Sille ei kassa voi tehdä yhtään mitään, se on vähän voi voi jos satut olemaan jonossa kaksi minuuttia vaille yhdeksän ja edellä oleva tarkistuttaa samalla koko vuoden lottokupongit ja kello naksahtaa yli.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja JanMan Näytä viesti
                                                  Koivukylästä tulee aina mieleen tämä: http://vantaanvandaali.blogspot.fi/2...-asumista.html

                                                  Voi olla ettei huumori kylläkään paljoa pure tuossa tilanteessa. :)

                                                  Eihän tässä voi kun nauraa. :)

                                                  Comment


                                                  • Yksi piiloventtiileistä vuotaa. Kiva alkaa taas puljaamaan niitten kanssa. Taidan suosiolla vaan vaihtaa sen yhden tavalliseen venaan.

                                                    Comment


                                                      Vanha Audi meni lunariin ja jo nyt onnistuttiin peruttamaan tuon nykyisen nokkaan... Onneksi peruuttajan vakuutus korvaa, mutta silti niitä peilejä kannattaisi käyttää pakittaessa.
                                                      Attached Files

                                                      Comment


                                                      • Ke-to yönä meni töissä olkapää sijoiltaan vanha vaiva, mutta ei ole nyt pariin vuoteen pahemmin vaivannut.
                                                        Nyt sitten viikko saikkua. Ottaa päähän vaan kun komeat kelit ja oli tarkoitus lähteä kalastelemaan vkloppuna
                                                        ja ensi viikolla kun piti pitää talviloma. Mutta eihän tällä olkapäällä lähdetä tekemään mitään...

                                                        Onni on tietysti se että talviloma siirtyy. :) Ottaa kyllä sekin päähän kun ei tiedä milloin ehtii sen pitämään,
                                                        myös viimme vuoden pekkasia pitämättä jonkun verran ja kesälomakin puskee päälle.

                                                        Comment


                                                          Ihmisten ennakkoluulot. Tänään kunniallinen kansalainen kävi tuomassa viereiselle kylmäasemalle jääneen lompakon meille töihin ja hetken kuluttua ko. lompakkoa tuli kyselemään keski-ikäinen mies. Kerroin, että lompakko tuotiin juuri ja siihen tämä mies tokaisi: "Niin kun siinä takana oli tumma mies ja ajattelin, että kyllä se varmaan sen on vienyt." Tokaisin tähän, että juuri tämä tumma mies sen lompakon tähän toi.

                                                          Comment


                                                            Kevät toi, kevät toi bummbummmmmbumbumbummmmmbummmmbumpummbummbumbumbmu mmmmbmbmbm...

                                                            Comment


                                                              Seuraaviin 19:n päivään 2 vapaata. Could be worse?

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X