Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • https://www.veronmaksajat.fi/Documen...kkeja_2014.pdf

    Se on taas kiva katsella näitä korotuksia.
    Esimerkiksi tuo polttoaine veron nousu..0,026€/litra?? Nyt jos katselee noita mittari hintoja,niin minusta ne näyttää nousseen 0,100€/litra..

    Comment


      Kiviporan "laulanta" klo 7-17. Miten siinä yötyöläinen nukkuu?

      Comment


      • Earit päässä huonosti? Toki earien huono puoli, ettei todennäköisesti esim. palohälyttimeen juuri reagoi.

        Comment


        • Polkaisin äsken kuntopyörällä tunnin lenkin. Sitten vilkasin, että suklaalevyn kuluttamiseen saisi polkea kolmisen tuntia. Taitaa olla melko monta tuntia edessä polkemista, jotta nämä varastoituneet suklaalevyt saadaan kadotettua.

          Jospa tuo vielä iloksi muuttuisi. =)

          Comment


            Enpä uskalla miettiäkään montako tuntia minun pitäisi polkea että saisi kaikki syödyt suklaat "sulatettua" :) Pahimmillaan menee viisi levyä viikossa. Onneksi ne ei tartu.

            Comment


            • Kiviporan "laulanta" klo 7-17. Miten siinä yötyöläinen nukkuu?
              Vituttaahan se, ihan ymmärrettävästi, mutta joskushan nekin työt on tehtävä. Tuo nyt vaan on se aika kun niitä saa ja voi tehdä, silloin se häiritsee vähiten ihmisiä. Kuvitteleppa mikä haloo siitä nousisi, jos ne työt tehtäisiin silloin kun sinä olet töissä.
              Töissä silloin tällöin törmää siihen, että yö/vuorotyöläinen repii pelihousunsa, kun rakentamisen melu häiritsee unia tai lepoa. Mutta ei siinä oikein auta kun kertoa kohteliaasti, että noudatamme meille annettuja rajoituksia ja valitettavasti nämä työt on vaan tehtävä.

              Comment


                No en minä tässä nyt ollut mollaamassa kenenkään työtä/työaikoja. Ihan vain kirjoitin, että mikä nyt ottaa päähän.

                Comment


                  Vittu! Piti laittaa (eilen viimein saapuneet) paskahuusin alakaapin ovet paikoilleen. Kyllä ei tarvinnut! Paketin kun avasi, niin molemmat kolhittu johonkin. Lähden tästä sitten vissiin keittiökalustekauppaan (ovet kainalossa). Onneksi nuo oli tehdastilauksena toimitettu, niin uudet saa varmaan jo hiihtolomaksi.

                  Comment


                    Vinkkinä muille: Jos löytää EBAy:stä mieleisen tuotteen kannattaa tarkistaa onko myyjällä omaa webbikauppaa- siellä usein hinnat alemmat.
                    Tilasin Ebay:n kautta katin Pugiin, tuli sitten meili jossa pyydettiin vielä tarkentamaan auton tiedot. Tein tuon ja kysely ohjasi minut sitten myyjän webbikauppaan. Yllättäen siellä oli halvempi hinta ja lähetyskulut puolet ebay:ssä mainituista- 50 euroa eroa yhteensä (=+ 30%). Saa vielä nähdä lähettävätkö tuon vai tarjoavatko tuplasti kalliimpaa mallia- myyjällä luettelossa virhe- eli tilasin "tahallaan" väärän tuotteen joka kuitenkin merkkiliikkeen mukaan on oikea, ja jos menee väärin niin erona on toinen lambdapaikka katin jälkeen. No onhan se hyvä ettei tän suurempia ongelmia ole....

                    Comment


                      http://yle.fi/uutiset/sininen_tie_sa...uhassa/6734205
                      Ja eilisessä keskisuomalaisessa oli kolmossivulla kuvineen hyvä juttu. Kyllä alkaa huumorintaju olemaan koetuksella näitä vitun-venäjän teitä ajellessa. Saldona tähän mennessä: käyttöautosta 4kpl iskareita paskana, alustassa kolisee taas, tuulilasi halki ym. Kaikki nämä tulleet vaikka erittäin varovasti ajanut. Moottoripyörästä meni vanne ihan rajoitusten mukaan ajaessa. Sekin on pistettävä myyntiin, koska tuollaisten teiden ajaminen on hengenvaarallista.
                      Sama koskee jo nelostietäkin; sieltä täältä puuttuu pinnoite tiestä ja monttujen syvyys helposti 5cm.

                      Comment


                        Linkin takaa löytyvässä kuvassa olevan "Päällystevaurioita" - merkin voisi hyvin viedä Turun satamaan ilman sen tarkempaa kilometrimäärän merkintää. Sopii miettiä minkä takia joku Qashqai on Suomen myydyin auto edellisvuonna ja viime vuonnakin taisi olla 2. myydyin.

                        Comment


                          Sinistä tietä markkinoidaan sanoin "Seikkailu halki Suomen", sitä se kyllä on. Top Gear voisi kuvata afrikka-jaksoa vastaavan pätkän Suomessa.
                          http://yle.fi/uutiset/sinisen_tien_k...uskeja/7009303

                          Comment


                            Tolla 77:lla on talvella kiva luistella. Siellä kun kunnanraja vaihtuu, on aura noussut ylös. Tyhjällä puolikkaalla ajelin useasti Viitasaarelle hakemaan kuormaa ja voi pojat että osasi jännittää tuon tien alkaessa. Siinä vaiheessa kun sai alkaa jarruttelemaan nelostielle, tiesi voittaneensa jälleen kerran ko tienpätkän. Muutaman kerran oli melko lähellä ulosajo, kun tie oli niin jäässä ja hirveässä kunnossa. Vauhtiakaan ei kuitenkaan ollut kunnolla puoliakaan sallitusta.

                            Comment


                            • Muistan pari vuotta sitten kun lähdettiin täältä itä-Suomesta ajamaan pohjanmaalle, niin sitä ajatteli että täällä on huonot päällysteet. Tuo mielikuva muuttui viimeistään siinä vaiheessa kun keski-suomesta alettiin päästä etelä-pohjanmaalle. Varsinkin ne turverekkojen linttaamat tiet soiden keskellä olivat hurjassa kunnossa.

                              Comment


                                Itsellä taas käänteinen kokemus: Karstulasta Seinäjoelle ajellessa (Soinin kautta) tie muuttui heti paremmaksi Pohjanmaan rajan ylitettyä.

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja vV8m5 Näytä viesti
                                  Hyvä edes ettei ole yhtäaikaa paskatauti&lenska, saattais pian molemmat päät aivastaa samaan aikaan. Persyskä on kyllä syvältä, varsinkin kun itse potenut koko päivän.
                                  Flunssa. Kuumetta, aivastuttaa ja yskittää. Kun kunnolla päräyttää, kaikki paikat sattuu niin että vesi valuu silmistä. Lisäksi nokka on tukossa joten yskiminen saa myös pään kipeäksi.

                                  On muuten hemmetin hieno idea lisätä laksatiivia yskänlääkkeeseen... Kyllä mä sen ymmärrän että sillä yritetään lannistaa niitä jotka vetää yskänlääkkeitä pullokaupalla humaltuakseen mutta nyt vatsa löysänä yskiessä se ei tunnu yhtään hyvältä ajatukselta :D

                                  Comment


                                    Mikä siinä oo, että polttoainepistooleista on pakko repiä ne 95E10 ja 98E5 lätkät pois? Onko se niin tylsää se auton tankkaaminen vai onko kyseessä mopoautoiliat? Tiiriön nesteelläkin huoltomies lätkii tarroja tilalle niin nekin revitään. Luulis olevan jo riittävän hankalaa? Tiiriön ABC:kin sulkee vesi ja ilma pisteensä yöksi ilkivallan takia... Vaikee taas arvata ketkä asialla...

                                    Kai se tarvii ajella kitkarengaskauppaan, jos noista nastoista jäis vaikka talveksikin jotain.

                                    Comment


                                    • Huomasin olevani tyytyväinen dieseliin. Mitä minulle on tapahtumassa?

                                      Comment


                                        Kerran puolessa vuodessa astuu lähijunaan kuullakseen tiedotuksen: "Nyt tälläistä jobinpostia, että nämä kaksi junayksikköä ei keskustele keskenään eli tämä juna ei lähde täältä tasan tarkkaan minnekään"

                                        Comment


                                          Töissä liikaa vauhtia ja nilkka nurin katolla. Nivelsiteet lievästi revennyt ja venähtänyt. Kepit käteen ja viikko saigulia näin alkuun... Että osaa vituttaa tuommoinen oma huolimattomuus.

                                          Comment


                                            Aargh!
                                            Ajoin eilen A8:n pihaluiskaan nokka ylämäkeen ja kannoin ostokset sisään taloon. Tänään lähdin työmatkalle ja aamupäivällä rouva soittaa että Audi ei starttaa.
                                            Oireista päätellen (radio pyytää koodia, abs tms. räpättää virrat kytkiessä) on akku tyhjentynyt.
                                            Eipä siinä mitään, rouva pääsi bussilla töihin, mutta huomenna pitäisi Gigantinmiesten tulla tuomaan uusi pakastin kotiin ja Audi tukkii ajoväylän... Rouva on iloinen ja onnellinen. NOT.

                                            Comment


                                            • Parondontologian EH, luki taas madonlukuja. Maaliskuussa se taas alkaa.
                                              V....u, painun maanalle piiloon:(.

                                              Comment


                                                Mainoslausetta mukaellen: "Rohkeutta pappa"
                                                Attached Files

                                                Comment


                                                  Kaikkien tekijöiden yhteisvaikutuksena ennakonpidätysprosenttiin loiva +13% viime vuoteen verrattuna. Väitän että sekin muutama huntti kuussa kun jää vähemmän kulutettavaa niin kerrannaisvaikutus on suurempi kuin suoraan verottamalla saatu hyöty nyt on.

                                                  Comment


                                                  • YT-neuvottelut.

                                                    Ei tullut yllätyksenä, eniten ottaakin päähän, että miksei tullut 8kk sitten, kun olisi ollut enemmän hyötyä / vaikutusta.

                                                    Nyt odotetaan, selvitäänkö lomalla.

                                                    Comment


                                                      Jengikalenteri oli postissa kastunut :(

                                                      Comment


                                                        "Vahingossa" huitasin oikean käden betoniseinään, sen jälkeen olikin mukava tehdä raskaita asennus+hitsuuhommia...nyt ei saanu oikealla kädellä autossa pakkia silmään.

                                                        Comment


                                                        • "Rohkeutta pappa"
                                                          No en mie nyt pelekää, ottaa vaan päähän taas ne saakelin operaatiot leikkauksineen etc.
                                                          Toisaalta, kipu jalostaa;).

                                                          Comment


                                                            Prkl, varmaan tullu nukuttua jotenkin killissä, niska on lähes jumessa, vähän kun huolimattomasti kääntää päätä niin kyllä juilasee syvälle selkään asti. Se on taas pari päivää yhtä tuskaa, kunnes tuo nyt tuosta pikkuhiljaa laukeaa. Pitää koittaa varovasti venytellä...

                                                            Comment


                                                              Tuo niskan jumittuminen on kyllä yks vittumaisimpia asioita. Joku huutaa sivusta jotain sulle, jolloin luonnollinen reaktio on kääntää päätä... ja sit näkyykin tähtiä :)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X