Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Pieni on murhe, mutta ottaa päähän silti: Joku/jotkut nyysii työpaikan jääkaapista ketsuppini.
    Pulloon on kirjoitettu joka sivulle ja korkkiin nimi, mutta siitä huolimatta "minä nyt vähän lainaan tästä"-asenteella on pikkuhiljaa hävinnyt 82% pullon sisällöstä. - Kysyisivät edes luvan, niin ei tarvitsisi varastaa. Prkl.
    mua otti kanssa sama homma aina päähän, purkki oli miltei tyhjä työpaikalla vaikka ite ei oo käyttänykkään kovin hirveästi, sitten tuli älyn väläys ja ajattelin että nyt loppu ketsupin käyttäminen. Kaadoin ketsupin joukkoon pullollisen tabascoa ja sitä tuurin määrää kun tauolle menin nii siellä olikin jätkä naamapunasena kraanan alla :D itseltäni pääsi tuolloin kunnon äänihymy, oppiivatpahan olla käyttämättä toisten tavaroita. :)
    Viimeksi muokannut tommy.j; 24.9.2013, 06:42. Perustelu: lainauksen lisäys

    Comment


    • Tabascokin on aika mietoa, kannattaa tutustua esim. blairin valikoimaan, niin källin huomaa vielä kahvitunnillakin ;)

      Comment


      • Pikku juttu, mutta kuitenkin. Ostin tossa eilen sellaisen powerplus apuvirtaboksin jossa oli myös kompura valot ja virranantoasema. Toki laite toimii niinkuin pitääkin, mutta siis asiaan. Ajattelin kokeilla kompuraa kuinka se toimii ja katsoin parhaaksi että tyhjennän talvirenkaan ja täytän sen. Ensimmäisen renkaan kohdalla en saanut venttiilinhattua auki kun on jotenkin jymähtänyt paikoilleen ja koko venttiili alkoi pyöriä, no otin toisen renkaan ja tyhjensin ilmat ja täytin ja homma ok. Sitten olin nostamassa ekaa rengasta pois tallin lattialta niin huomasin, että ilma onkin paennut ja venttiili risa. No onneksi ei vielä lumet ole tulleet?. Paljos venttiilin vaihdosta saa maksaa?

        Comment


          Tuohon vierailuun vielä liittyen. Itsellä ainakin on kavereiden kans "talo elää tavallaan vieras kulkee ajallaan" -periaate. Mutta on se vittumaista, jos on sovittu joku aika ja se ei pidä. Itse, kun pohjoisessa vierailen, soitan kavereille/sukulaisille tyyliin, että pistäkkö kahvia tulemaan olen jo alaovella:)

          Comment


            Perkl, kun pitää mennä sieltä mistä aita on matalin. Hienot suoja etäisyydet ja suojahiekat ja varoitus teipit. Vielä osattu vetää salaojatarkistus kaivon yli kaapeli. Hienosti napsahti poikki ja se tunne kun nostaa kauhaa.....

            Näillä pihoilla on about kaikki tehty ihan päin persettä, 5v. ollut salaoja putket maassa ja nyt jo joutuu kaivaa monet paikat auki. Erään kolleegan sanoin silkkaa paskaa.
            Attached Files

            Comment


              Tuo on normi settiä. Tuossa pari vuotta sitten kun laserin avulla laitettiin viemärit, salaojat etc työkaverin tontille niin tietoisella puolella ns. Kokenut rakennusmestari teki "tyttärelleen" taloa niin potki varsinkin salaojat ojaan ja sanoi siellä ovat koska pakko.

              No eiköhän ensi keväänä joku osta senkin "perheelleen" rakennetun talon.

              PRKL sanon minä.

              Comment


                Virkamiehet. Joskus jo luulin, että ihan normaaleja hyväntahtoisia ihmisiä nekin ovat, mutta olin väärässä.

                Comment


                • Pari rakennusmestari-timpurin "kukkasta" on tullut ittellekin vastaan, ja niiden perusteella välttelisin näiden rakennusalan ammattilaisten rakentamia taloja kuin ruttoa.

                  Tuommoiset salaojavedot on jo rikollista toimintaa. Kun rakennetaan noille savipohjille, niin toimivat salaojat olis talon terveyden kannalta elintärkeitä. Sitten ei ole ihan niin pilkulleen, jos rakentaminen aloitetaan kuten kaverin verstastyömaalla tehtiin, eli ajamalla kuoritun maan päälle metri läpäisevää soraa.

                  Comment


                  • audi pajalla ja vuokra fiestalla körryytellään

                    Comment


                      No tuosta rakennusmestaritalosta viel niin ihmetteli kun rakensímme väliaikaisen sähköpannun, jolla,saatiin koko talvi pidettyä talossa 15-17 astetta vaikka ulkona kävi alle -20C. Luulen että kaikki pinnat kuivuivat hyvin eikä jääneet kosteiksi. Kyllähän vähän naaratti kun tekivät sisustus hommia kadun toisella puolella talvihaalareissa ja me t-paidoissa.

                      Eli löytyy apu jos tarvii saada lämpöä lattialämmitykseen ennen lopullista järjestelmää tai jos hajoaa pannu.

                      Comment


                      • Tää lumia 800 ruvennu pelleilemään latureitten kanssa. Pitää pikkusen painaa laturin päätä niin ottaa virtaa vastaan.. Pitää vissii huomenna mennä kyselee liikkeestä et mistä johtuu. Laturissa ei oo vika ku emännän puhelinta lataa normisti, onko sit hän puhelimen liitin löystynyt ettei ota kontaktia.. :O

                        Comment


                        • Liitin löystynyt, omassa htc:ssä oli sama ja korjaantui liittimen vaihdolla.

                          Comment


                          • Meinasi ottaa jo päähän oikein huolella, nyt onneksi hiukan jo helpotti, kun sai antaa palautetta suoraan hölmöyden tekijälle ja hänen palkanmaksajalle.

                            Rouvalle tilattiin opiskelukäyttöön Sony:n verkkokaupasta läppäri tehdastoimituksena. Paketti tuli erittäin sujuvasti Ouluun saakka, jossa paikallisen logistiikka-alihankkijan kuski päätti jättää sen ulko-oven viereen portaille, kadulle matkaa muutama metri... Toimitusseurannassa lukee erittäin selvästi että paketti luovutetaan vain vastaanottajan allekirjoitusta ja henkilötodistusta vastaan. Taisi kuskia laiskottaa soitella tai ottaa pakettia uudestaan kyytiin kun paketti portaille jätettiin, ja lienee allekirjoituskin väärennetty.

                            Rahtifirman toimitusseurannassa arvioitu toimitus olisi ollut vasta maanantaina 30.9. Sattumalta olin päivällä tarkistanut kuitenkin toimituksen etenemisen ja yllätyksekseni se olikin toimitettu. Toimitus asiakkaalle oli toimitusseurannan mukaan aikana, jolloin meillä ei ollut ketään kotona kuittaamassa pakettia, jolloin alkoi jo hiukan kummastuttamaan. Onneksi rouva oli käynyt iltapäivällä kotona ja nostanut paketin sisälle, mutta itseäni hiukan säikäytti kotiin tullessa kun pakettia ei näy, kun en vielä silloin tiennyt, että paketti oli jo nostettu sisälle.

                            Soittelin rahtifirmaan, josta soittelivat alihankkijalle ja kuski soittikin hetken päästä pelästyneenä ja sitten nolona, kun kerroin, että olin jo tällä välin löytänyt paketin. Toivottavasti meni jakeluun joka portaassa se miten asioita ei pidä hoitaa. Kuskin puheista jäi jotenkin sellainen vaikutelma, että tämä ei tule toistumaan meidän kohdalla, mutta miten muiden?

                            Comment


                            • Toivottavasti muiden, kun juuri kävi Itellan auto pihassa kääntymässä ja lähti paketin kanssa takaisin. Kai se ovella kävi koputtelemassa, mutta eipä sellaista kuule, jos ei satu olemaan ihan vieressä. Numero kuskilla oli, mutta ei voinut soittaa. Maksaa ovelle toimittamisesta ja kuitenkin saa rampata hakemassa osia pitkin kylää, kun olisi paljon vähemmällä päässyt, jos kuski olisi vaan jaksanut soittaa olevansa ovella. Ja jos ei jaksa, niin jättää ovelle paketin tai laittaa laatikkoon, kun olisi hyvin todennäköisesti mahtunut sinnekin.

                              Comment


                              • Ovikello kuntoon? Monesti ihan syystä saa valittaa jos ei pakettia edes yritetä tuoda perille, mutta joskus olisi hyvä tehdä jotain itsekin sen eteen, että sen paketin saisi, eikä vaatia kuskia tekemään kuperkeikkaa ja hokemaan "sesam aukene" siinä ovella.

                                Ja kuten maspe totesi, niin en itsekään haluaisi että jätetään ovelle tai laatikkoon, koska se voi siitä lähteä jonkun muun kuin oikean vastaanottajan matkaan. Valtakirjan voi sitten tehdä jos haluaa poiketa tästä oletuksesta.

                                Comment


                                  Ei näin maspe, ei näin.

                                  Sun olisi pitänyt soittaa että mitä ne sekoilevat, ei teille ole mitään pakettia toimitettu ;)

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja Finadeon Näytä viesti
                                    Ovikello kuntoon? Monesti ihan syystä saa valittaa jos ei pakettia edes yritetä tuoda perille, mutta joskus olisi hyvä tehdä jotain itsekin sen eteen, että sen paketin saisi, eikä vaatia kuskia tekemään kuperkeikkaa ja hokemaan "sesam aukene" siinä ovella.
                                    Asiat ei aina ole ihan noin yksinkertaisia. Tässä tapauksessa parempi, että ei ole nappia antamassa turhaa uskoa huomatuksi tulemiseen, niin osaavat esim. ottaa herkemmin puhelimen käteen. Ihan käytännössä todettu juttu. Kun kerran kuskilla on numero, niin ei ole mielestäni kohtuuton vaiva soittaa tarvittaessa siihen. - Se on kuitenkin sen kuskin työ saada tavarat perille ja siihen työhön kuuluu myös puhelimen käyttö tarvittaessa. - Sitä vartenhan se numero siinä lapussa on. Ja tästä kaikesta maksetaan, niin vaatimus ei ole mielestäni kohtuuton.

                                    Comment


                                    • Metsässä: Yritän pitää suhteellisen rehellisen miehen maineestani kiinni, joten en lähtenyt valehtelemaan siinä asiassa.

                                      Comment


                                        Oliko tuossa tuo "suhteellisen" sana se avain sana :P

                                        No ei, ihan hyvä se on soittaa ja antaa rakentavaa palutetta toiminnasta, tuolla tyylillä käy vielä joskus niin että jonkun portailta oikeasti katoaa se 1500€ paketti kun kuriiri "toimittaa" lähetyksen asiakkaalle.

                                        Comment


                                        • Niin kiukkuinen ettei kunnon tosi.
                                          Talo myynnissä. Kuntokartoitus. Meni ihan hienosti, ei ongelmia. Mutta ostaja miettii lisätarkistuksia puoliksi jne. Välittäjälläkin meni hermot kun esitti lisätutkimuksia. Tarjottiin lisäalennusta, saa nähdä menikö kauppa puihin. Meillä on kuitenkin vastuu maakaari lain mukaan jne.
                                          Ex on kusessa uuden ostamisen kanssa jos venytetään kauppoja tutkimisen takia. Toisaalta ei se mun ongelma ole, mä olisin valmis viheltämään pelin poikki ja uudestaan myyntiin. Mutta ei nyt viitsi väkisin tehdä asioista vaikeampaa. Mä neuvot tarjouksen ehdoista ei kelvannut. Nyt pääsisi sanomaan mitäs mä sanoin. Ei parane, mä huudan tänne sen.
                                          Auto pakko myynnissä, vaihto halvempaan. Ihan vitun vaikeaa.
                                          Vuokrakämppiä ei tarjolla koulun läheltä tai no yksi mutta kallis ja pieni, yksi meni puihin. Kaikki myytävät kerrostalot putkiremontin edessä tai sitten ihan kipeän kalliita. Tämä on vittu Nokia ei Tampereen keskusta.
                                          Päivän sinetöi pahin moka. pojan synttärit, luvattu mennä fun parkkiin, no olivat muuttaneet aikatauluja. Eipä huomattu tarkistaa ja toiselle paha mieli. Sitten pari muuta juttua jotka ei kuulu nettiin.
                                          Mun teki mieli vittuilla joku pahalle päälle, juoda pää täyteen ja vähän yli, rikkoa jotain. Joten tuumasin että menen salille purkamaan ennenkuin käyn lyömässä jotain. Sali oli kiinni..
                                          Kumma miten normaalissa stressitilanteessa hermot on todella kireät ja kohtuu pienet jutut tuntuu niin isoilta

                                          Comment


                                          • Metsässä: Sen verran tullut paikallispolitiikkaan sekaannuttua, että kukaan ei minua kuitenkaan täysin rehelliseksi usko. =)

                                            Työhakemusten kirjoittaminen alkaa ottamaan päähän. Voisi jo joku homma tärpätä.

                                            Comment


                                            • Ja työpaikka lähti alta, kun firma ajettiin alas. Ei yhtään olisikaan ollut tarvetta ylimääräiselle rahalle tähän opiskelujen oheen.

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
                                                Asiat ei aina ole ihan noin yksinkertaisia. Tässä tapauksessa parempi, että ei ole nappia antamassa turhaa uskoa huomatuksi tulemiseen, niin osaavat esim. ottaa herkemmin puhelimen käteen. Ihan käytännössä todettu juttu. Kun kerran kuskilla on numero, niin ei ole mielestäni kohtuuton vaiva soittaa tarvittaessa siihen. - Se on kuitenkin sen kuskin työ saada tavarat perille ja siihen työhön kuuluu myös puhelimen käyttö tarvittaessa. - Sitä vartenhan se numero siinä lapussa on. Ja tästä kaikesta maksetaan, niin vaatimus ei ole mielestäni kohtuuton.
                                                Läheskään kaikkiin toimitustapoihin ei kuulu soittoja, vaan se pitää erikseen raksia lähettäjän päässä jos sille on tarvetta. Lisäksi normaalitilanne taitaa kuitenkin olla se, että jos vastaanottaja tietää paketin olevan tulossa ja ovea ei avata ovikellon soittamisesta huolimatta, kukaan ei ole kotona. Silloin se soittaminen ei välttämättä auta asiaa, varsinkaan jos sitä soittoa ei ole ostettu. Tästä syystä jonkilainen ilmoitus ovessa "jos ovea ei avata, soita numeroon" saattaisi auttaa sinun tilanteessasi.

                                                Comment


                                                • Nettiauto taas täynä tinkijöitä. Passati pitäs saada puoli ilmatteeksi mutta ei ole onneksi pakko luopua siitä vaan laitetaa lisää sitä sitten.

                                                  Comment


                                                  • Alkuperäinen kirjoittaja Finadeon Näytä viesti
                                                    Läheskään kaikkiin toimitustapoihin ei kuulu soittoja, vaan se pitää erikseen raksia lähettäjän päässä jos sille on tarvetta. Lisäksi normaalitilanne taitaa kuitenkin olla se, että jos vastaanottaja tietää paketin olevan tulossa ja ovea ei avata ovikellon soittamisesta huolimatta, kukaan ei ole kotona. Silloin se soittaminen ei välttämättä auta asiaa, varsinkaan jos sitä soittoa ei ole ostettu. Tästä syystä jonkilainen ilmoitus ovessa "jos ovea ei avata, soita numeroon" saattaisi auttaa sinun tilanteessasi.
                                                    Yleensä nuo on osanneet soittaa ja helpommallahan kuskikin olisi päässyt, jos olisi soittanut, koska enemmän aikaahan sillä meni siellä ovella norkoiluun ja lapun jättämiseen, jossa oli myös tuo numero näkyvissä. Tämän paketin tulosta ei ollut tietoa, niin siksi ei osannut olla kytiksellä. Lähettäjä oli siis ilmoittamatta lähettänyt "toimitetaan ovelle" paketin 6km päästä ja edelleen se paketti on 6km päässä. Se ei tietenkään ole kuskin vika, että lähettäjä ei tiedustele toimitustapaa tai edes ilmoita siitä. Helpomminhan tuon paketin olisi saanut suoraan liikkeestä, joka on lähettäjänä.

                                                    Comment


                                                    • Hiukan ennen töitä päätin asentaa uuden firmiksen puhelimeen, vituiksihan se meni ja nyt yö-vuoro ilman luuria. Töissä ei pysty asennus softaa asentamaan koneelle että saiks kikkailtua kuntoon >.<

                                                      Comment


                                                        Mihis sä yöllä puhelinta tarttet, et ainakaan soittamiseen :)

                                                        Comment


                                                        • Vois laittaa lätkämatsin pyörimään tohon että voi sivusilmällä seurata.

                                                          Comment


                                                            Ottaa päähän, kirjaimellisesti. Tuli paalattua tuo toinen 90.nen, kaksi kertaa katon kautta ympäri. Vahva on katto verrattuna muihin pelteihin.
                                                            Attached Files

                                                            Comment


                                                              Miten se tuollee? Jos ajamalla meni, niin toivottavasti ei henkilövahinkoja.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X