Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    On sulla HiTec kaveri skigessa :/ !

    Comment


    • Olinpa tyhmä kun pistin tuon yhen ylimääräsen sanan

      Comment


      • Olinpa tyhmä kun pistin tuon yhen ylimääräsen sanan
        Sitä on tulilla istuttu ja mietitty syntyjä syviä?

        Elä huoli. Meinasin tähän jotain lohkaista, mutta oompa hilijoo;)

        Se tuo jäläkiviisaus tuppaa olemaan sitä parasta viisautta, siksipä pien turpani kiinni;)).

        Comment


        • Kuiva pihka ja linnunp*ska auton maalipinnassa, kun tarkoituksena on tehdä sisustan ja ulkokuoren käsittely talvea varten...

          +vuotava puutarhaletku ja rätit/aineet, jotka on aina hukassa, kun niitä tarvii.

          Comment


            Voi perkule, kauan himoitsemat Oz ultralekkerit ois myyntipalstalla myynnissä 650 eurolla, mutta ku kaikki ylimääränen raha menee kelkan ehostukseen ynnä muihin.. Noh minkäs teet... :)

            Comment


            • YT:eet ja siirto alihankkijan leipiin, eli potkukello käynnistyy...

              Comment


                Kamerakeuhkoissa aamulla...

                (Tähän sopinee kolmepistettä?)

                Comment


                • Pakoputki rupesi pitämään ikävää kolinaa, eli toinen takapönttö tai joku suojapelti irti. On kyllä ärsyttävä kuuloinen. Toivottavasti olisi yövuorossa jossain vaiheessa aikaa katsella mikä siellä pitää ääntä.

                  Comment


                  • Karmaiseva nuha ja kurkkukipu iski eilen illalla. Äsken tuntui, että niinstäessä tulee aivotkin pihalle. Saikkuahan ei voi hakea, että pääsee huomenna laittamaan audia ahvenistoa varten kuntoon...

                    Comment


                    • Ärsyttää!! Justiinsa ku sain ilmastoinnin asennettua hanskalokeroon niin tipahti hanskalokeron kansi toiselta saranaltaan irti poikki PRKL. Sama vissiin alkaa vaihtamaan koko auto
                      Viimeksi muokannut HiTec; 3.9.2013, 19:08. Perustelu: typo

                      Comment


                        Eikö nuo saatanan jakelufirmat voi soittaa ku pakettia tuodaan?! Olin nukkumas ja puhelin tarkotuksella äänellisellä mut oho ku netis luki että ensimmäinen yritys tehty, asiakasta ei tavoitettu! Saatana ku niillä varmasti on se puhelinnumero siinä paperilla niin soittais perkele! Huomenna koittaa uudestaan mut sillonpa oon helsingis enkä päässy muuttamaan toimitusosoitetta vaikka sellanen mahdollisuus niiden sivuilla oli! Vittu ku voi vituttaa!

                        Comment


                          Tuo on niin kuskikohtaista, kun joskus hetken aikaa DHL:n kuskia jututin kun toi pakettia. Soitti mulle tosiaan sen noin puoli tuntia ennenkuin oli tulossa, niin ennätin töistä kotia pakettia vastaanottamaan. Onneksi kyseisellä kuskilla oli ns. maalaisjärki päässä.
                          Viime viikolla kyrsi, kun oli UPS paketti tulossa ja en tietenkään ollut kotona, niin se lappu oli ovessa. Siitä kiireenvilkkaa kohti toimistoa hakemaan ite pakettia, myöhästyin noin 2 minuuttia, niin eipä laskenu enää sisälle jonottamaan, vaikka siellä oli vielä muutama muukin omaa nyssäkkäänsä hakemassa.

                          Comment


                            UPS on tässäkin kysees. Toimitusosoitetta en pysty muuttaan ku mitään infonotice numeroa ei oo jätetty ja sitä vaaditaan muuttamiseen. Ois pannu meneen emännän vanhuksille parin kilsan päähän huomenna. Pakkohan tuonne on huomenna soittaa ettei lähde paketti takaspäin.

                            Comment


                              Eikö UPS jättänyt sulle tätä lappua. Näiden firmojen palveluihin ei tuo soittaminen tunnu kuuluvan ja joltain kuskeilta saanut vastauksen, että ei ole puhelinta. On ilmeisesti halvempaan ajella monta kertaa ympäri kaupungia. Juuri tuli kanssa ohjattua lähetys toiseen osoitteeseen, mutta vaatii tosiaan tuon UPS InfoNotice-numeron.
                              Attached Files

                              Comment


                              • Vuoden vaivannut välilevyn pullistuma alkaa pikkuhiljaa vituttamaan... 12kk ei oo pystyny mitään liikuntaa harrastaan ja siitä seurauksena keskivartalolla +15kg.

                                Liikuntamäärät putosivat siis lähes kertarysäyksellä yhdessä viikossa, 10 kerrasta viikossa --> 0 kertaa viikkoon.

                                Comment


                                • DPD tyypit yritti "toimittaa" lastenistuinta. Ihmettelin kun ei alkanut kuulumaan vaikka saksasta tulee yleensä viikossa tavara. Kysyin lähettäjältä seurantanumeroa niin selvisi että oli "yritetty" toimittaa muka viikkoa aikaisemmin. No ei voitu soittaa. Säälittävintä on kun kävin itse -taas- terminaalista paketin hakemassa, niin mitäs paketin kyljestä löytyikään! no se yritettiin toimittaa lappu mikä pitäisi läntätä vastaanottajan oveen. No kyllähän sitä varmaan osaa kysellä kukaan pakettia kun ei missään ole mitään informaatiota koko yrittämisestä. Vähä veikkaan että oli vaan paketti jätetty lojumaan terminaaliin ja odotettu jos sitä joku tulisi kysymään. Kaikki yhteystiedot kuitenkin näkyi tarrasta paketin kyljessä. Tuosta puljusta ei kyllä ole mitään hyvää sanottavaa.

                                  Comment


                                    Alkuperäinen kirjoittaja KimmoL Näytä viesti
                                    Eikö UPS jättänyt sulle tätä lappua. Näiden firmojen palveluihin ei tuo soittaminen tunnu kuuluvan ja joltain kuskeilta saanut vastauksen, että ei ole puhelinta. On ilmeisesti halvempaan ajella monta kertaa ympäri kaupungia. Juuri tuli kanssa ohjattua lähetys toiseen osoitteeseen, mutta vaatii tosiaan tuon UPS InfoNotice-numeron.
                                    Ei mitään lappua ollu missään. Herää vähä epäilys onko kukaa edes käyny. Kuorma-auto pitäs enste ajaa ahtaaseen sisäpihaan ja sit käpytellä neljänteen kerrokseen. Samalla vaivalla ny ois voinu lapun jättää. Talvella tuli Saksasta penkki ja kuski soitti varttia ennen ku oli täälä. Ei tosin ollu UPS.

                                    Comment


                                    • Mulle myös UPS koitti toimittaa pakettia, status oli että kuski tarvitsee lisätietoa milllä pääsee kerrostalon alaovesta sisään. No seinässä on ovipuhelin missä on nimi mutta ei kuski sitä tajunnut. Kävi vielä toisen kerrankin samana iltana tuijottamassa ovea vaikka ilmoitin haluavani paketin työpaikalleni seuraavana päivävä.

                                      Comment


                                        DHL:ltä on kylle itselle soiteltu jos on ollu pakettia tuomassa. Mutta UPS:in kuskit on tähän mennessä vaan tullut oven taakse omatoimisesti ja soittanut ovikelloa.

                                        Comment


                                          Kiva, asiakaspalvelus puhuttiin vain englantia. Käski soittaa myöhemmin jos haluaa suomeks puhua. Ny pitäs Helsinkiin lähtiä enkä muutamaan tuntiin oo ottamas vastaan. Kämpäs on kyllä putkirempan äijiä mut tuskin ottavat vastaan. Vittu ku meni ny vaikeeks! Vitunvittu.

                                          e: No nyt soitti paria minuuttia ennen. Homma hallus, onneks.
                                          Viimeksi muokannut horch; 5.9.2013, 14:40.

                                          Comment


                                          • Auto oli rouvalla käytössä pari viikkoa. Kuulemma pitää ihme räminää. Ei muuta nun testaamaan, putki on alkanut vuotamaan joustosta ja lämpösuojien välit täynnä kiviä .
                                            No kivet sai pois ja putkenvaihto aika ensiviikolle. Töistä tullessa katkes jousto sitten kokonaan. Putkea ei tunnu huomenna saavan kuin yhdeltä korjaamolta 200€ edulliseen hintaan, asennettuna.
                                            Nyt on sitten ralliäänet toistaiseksi.
                                            Ainiin. Ei se mihinkään ole kiinni ottanut. Eipä tietenkään...

                                            Comment


                                              Töissä kolmatta päivää 3kk loman jälkeen ja päässä surisee jo niin vi**sti.. Kai se kun tekee omat hommat, ohjaa paria opiskelijaa ja päälle vielä osan muiden hommista. Pakko ei periaatteessa olisi vaan kun ei osaa antaa hommien kusta..

                                              Comment


                                              • Ainiin. Ei se mihinkään ole kiinni ottanut. Eipä tietenkään...
                                                Eipä tietenkään, ex vaimo tuli kotio aikoinaan entisellä Jetalla ja kuskinpuolen peili tipotiessään. Kertoi, että vastaantuleva auto oli niin läheltä ajanut, jotta peili lensi tiehensä.

                                                Paskanlati, oli peruuttanut rakastajansa autotallista huolimattomasti ja peili oli pudonnut sinne.

                                                Ai mistä tiedän? Kyseessä oli kuitenkin helkutin hyvä kaveri ja kävin kylässä ja ihmettelin , miks meidän jetan peili on tuossa autotallin nurkalla;)).

                                                Ainut hyvähän tuossa oli että, ei nähnyt varmaan entinen vaimorakas peilistä heihei vilkuttelevaa miesystävää;).

                                                Näitä sattuu ja tapahtuu, mutta toivottavasti ei enää eikä kenellekkään muulle.
                                                Viimeksi muokannut kapaz; 5.9.2013, 19:25. Perustelu: Itseasiassa tämähän sopis iloisiin asioihin, niinkuin meikän puolesta;).

                                                Comment


                                                  :DD Tämähän vaan vahvistaa yleistä käsitystä naisista... aina ne lähtee toisenmiehen mukaa vaikka kui koittas. Mut asioista pitää löytää aina valosa puoli, hyvä ettet ite lähteny vieraan miehen mukaan. Niin ja ottaa päähän toi beijjeri edelleen. Parempi ois toimia tän jälkeen.
                                                  Viimeksi muokannut okkim; 5.9.2013, 20:37. Perustelu: Turha sitä edellistä viestiä on kokonaan lainata kun se on luettavissa suoraan ylempänä.

                                                  Comment


                                                    Joskus pistää miettimään että kuinkahan paljon Savolaisten puheista on kuulijan vastuulla :)

                                                    Comment


                                                      "Kun savolainen puhuu niin vastuu siirtyy kuulijalle." Vanha suomalainen sananlasku

                                                      Comment


                                                      • Tää nyt menis oikeasti iloisiin asioihin. Korjaaja suostui hitsaamaan uuden jouston putkeen ja öljytkin vaihtuu samalla. Mut minä kuulemma maalaan sen raksalla senaikaa huomenillalla, tietysti normitaksan lisäksi. Ihan ok. Ei tuolla ilkeäis enää ajaa yhtään enempää.

                                                        Comment


                                                        • tämä alkoi ottaa päähän kun illalla yritin kotiin töistä https://m.facebook.com/home.php?refs...ser=1206180736

                                                          Comment


                                                            Mitä tuon linkin taakse kätkeytyy?

                                                            Comment


                                                              Voi vi*un Nordea. Mulla on siellä yksi jemmatili johon ei ole edes automaattikorttia, ihan syystä että pahan päivän varalla on siellä muutama raha joita ei saa helposti tai nopeasti käyttöön. Nyt on sitten tarve ja siirsin eilen omalle käyttötilille pari hunttia Ahveniston reissua varten ja eikö niillä munapäillä nyt sitten just ole joku kompastunut modeemin johtoon ja maksuliikenteessä häiriöitä. Ihan käsittämätöntä, oon tuota tiliä käyttänyt tämän vuoden aikana neljä kertaa ja valehtelematta kolmella kerralla on ollut jotain normaalista poikkeavaa. Vanhaa Nordean joustoluottoa on reilu puolitoista tonnia piikissä, kun saan sen maksettua kevääseen mennessä niin en kanna hiekkaa kengissä heidän aulaansa enää tämän elämän aikana. Kolmesta viimeisestä asiakaspalvelukontaktista kaksi on jättänyt niin paljon paskanmaun suuhun muutenkin, tulee vähän sellainen olo että "Ei tää oo mikään persaukisten pankki, mee muualle köyhä." Onneksi on noita vaihtoehtoja.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X