Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja Benkku Näytä viesti
    Eihän tuo ebay ole mikään ongelma, jos myyjä vielä lopettanut niin tietävät tapauksen koska tuskin olet ainoa joka jäänyt kaipamaan tuotteitansa. Tein yhdestä tuollaisesta ilmoituksen, pari tuntia niin oli rahat hyvitetty Paypalin kautta, ebay:n maksuturvan toimesta

    Juu, tämä meni lopulta suht samalla tavalla. Rahat tuli takaisin.

    Comment


      Eiköhän nuo rahat tuolta tosiaan palaudu mutta saisi palautua mahdollisimman nopeasti. Saisi sitten tilattua vastaavat osat muualta.

      Eniten tässä kuitenkin ottaa päähän tuo myyjän toiminta, kun luvataan ja luvataan mutta silti ei tehdä asian eteen yhtään mitään. Saattoipa olla viimeinen kerta kun sieltä mitään tilaan.

      Comment


      • Hyödyllistä kertoa , että mikä kauppa?

        Comment


          No kerrotaan nyt sitten vaikka ajattelin olla kertomatta ennenkuin asia on selvä.

          Kyseessä siis Silly Rabbit Motorsport, ja välijäähyt ja ilmanohjaimet tilasin. Jäähyt tuli hyvin, kaikki muu olikin päin prinkkalaa. Muunmuassa tilatut ilmanohjaimien kiinnikkeet puuttuivat.

          Ja on niitä ongelmia ilmeisesti ollut muillakin.

          Comment


          • No voi jumalauta! Just sieltä aattelin jäähyt itekin kohta tilata.....

            Comment


              Juu, tarkkana kannattaa olla. Eihän se toki tarkoita, että jos minulla on ongelmia niitten kanssa niin kaikilla olisi. Ja jäähythän itsessään tuli jopa melko nopeasti mutta noita ilmanohjaimia ei tunnu saavan lukuisista lupauksista huolimatta. Mutta toisaalta eihän niistä heidän mielestään mitään hyötyä olekkaan, niin tarvitseeko niitä sitten edes toimittaakkaan.

              Varaudu ainankin siihen että ennen maksua homma toimii oikeinkin hienosti ja heti kun olet maksanut, niin maileihin saa kyllä vastauksia odotella jos edes mitään viitsitään vastata.

              Oma homma meni nyt siihen pisteeseen, että laitoin claimin menemään. Katsotaan mikä on sen tulos.

              Comment


                Joo kyllä muillakin on nyt ollut SRM:n kanssa ongelmia. Homma toimii siihen asti kunnes rahat on tilillä. Ihme touhua. Audizinella myös on vastaavanlaista juttua.

                Comment


                • Kolari. Kolmion takaa tuli Toyota antamaan pikku pusun kylkeen. Loppukausi menikin sitten siinä. S**tana..... No ei muuta kun audicentterille maanantaina.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Ei lähtenyt pihatyöt käyntiin, kuin strömssöössä. Ei lähtenyt käyntiin siimaleikkurit 2 kpl, raivausaha, eikä moottorisahat 2kpl. Maksimoin olotilan ja kokeilin lumilinkoa, ei lähtenyt tulille sekään. Onneksi sentään sähköinen siimaleikkuri toimii ja moottorisahan lainasin appiukolta. Pitäisi varmaan huoltaa koneita useammin...

                    Comment


                      Eilen olin V6:lla matkalla kaverin mökille, tuli puimakone koko tien leveydeltä vastaan. Tiukka jarrutus ja väistöä tien reunaan, kuului *plop*, auto hypähti ja eturengas meni lukkoon. Pihalle sitten ihmettelemään mikä tuli, kallistuksenvakaajan mutterin alla oleva prikasta oli häipynyt tavaraa ilmeisesti ruosteen takia ja sen takia koko tanko tuli ulos majapaikastaan, puslan läpi. Tämä sitten retkautti pyörää niin paljon, että vetari tuli sisäkuppeineen ulos laatikosta ja rengas veti lokasuojan luttuun.

                      Kaverille soittoa ja tunkkia tontille, saatiin siinä keskellä tietä parsittua tunnissa auto takaisin ajokuntoon, vakaaja koriprikan avulla nippuun ja vetari meni lyömällä takaisin laatikkoon.

                      1-2dl öljyä tuli ulos laatikosta, joten siellä ei ihan täyttä määrää tainnut olla muutenkaan ja ruosteeton lokari meni muodottomaksi :( Onneksi oli pari litraa E85:sta odottamassa nauttijaansa mökillä :D
                      Attached Files

                      Comment


                        Eilen illalla about 22.00 nukkumaan. 00.10 herätys kun katon läpi vuotaa vedet keittiöön. 01.00-04.00 töissä vikakeikalla. 05.30 herätys töihin vikakeikalle. Sen jälkeen katon paikkaamiseen, joka valmistui puolen päivän jälkeen. Siitä suihkuun ja syömään ja 14.00 takaisin töihin ja sillä reissulla vieläkin ainakin seuraavat pari tuntia.
                        Oispa joskus tylsää.

                        Comment


                        • Sulla sentäs liksa juoksee. 22:30 nukkumaan, 00:40 ekalle, siitä seuraavalle jota seuras aika pitkä kalustohuolto. Nukkumaan 08:30, seuraavaan taas 09:40. Parit päikkärit saanu. Enkä saa latin latia. Mitenniin päässä vikaa?

                          Edittiä: ei vaan, ymmärrän tuskan (monesti sivusta seuranneena) kun vesi tulee sisään. Ja arvostan kaikkien alojen ammattilaisia jotka oli viime yönä vähän poikkeavissa oloissa puhaltamassa osa meidänkin kanssa yhteen hiileen. Ei sillä :)
                          Viimeksi muokannut okkim; 4.9.2016, 18:01. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                          Comment


                            No minäpä rassasin keittiön tukkeentunutta viemäriä. Kyllä ei kivaa oo sekään.

                            Comment


                            • Vaihtomoottoria tässä odotellut saapuvaksi, mutta pamahti sähköpostiin myyjältä ilmoitus, että oli rahtifirma onnistunu paskoon sen kuljetuksessa, että mihis laitetaan rahoja takas.. Uutta matoo koukkuun. Sais ny ees tän viikon kurkussa asuneen kaktuksen pois.

                              Comment


                                Takapiha maalaukset, voi helvetti sitä roskan määrää mikä vasta maalatulle pinnalle lentää. Perkeleen pikku kärpästenkin pakko päästä testaa märkää maalia. No tuli noista B-pilareista paremmat kun ennen mut mut.....

                                Comment


                                  Muistelen täällä jonkun muunkin joskus avautuneen aiheesta, mutta silti vielä itsekin.
                                  Eilen transportteriin radion asennusta korjatessa törmäsin taas siihen, että ei oltu viitsitty uhrata 5€ ISO-liittimiin, vaan oli pistetty auton omat piuhat poikki ja abikoilla liitokset. Kaiken lisäksi kytketty ihan miten sattuu. Radio ei sammunut virta-avaimesta, jatkuva virta (B+) oli kytketty mittarivalojen piuhaan, kaiuttimet ristissä ja radion jatkuvan virran sulake palanut. Nyt kun liittimet oli poikki, niin työmäärä oli monikertainen, kun piti netistä selvitellä piuhojen värit.
                                  Miksi, oi miksi ne liittimet pitää katkoa. Argh!

                                  Comment


                                    Meinasin eilen asentaa uuteen tietokoneeseen Win 7 Ultimaten nykyisen Win 10 tilalle. Tilasin Lisenssit.netistä oikein aktivointikoodinkin että pääsen lataamaan iso-tiedoston mikkisoftan sivuilta. Toimitus luvattiin heti kun kerran Paypalilla maksoin mutta koodia ei ole vielä tähän mennessä kuulunut, eivätkä tunnu kovin hanakasti vastailevan sähköposti kyselyihinkään... Illalla lähtee dispute, pitäköön tunkkinsa.

                                    Comment


                                    • En uskaltaisi ostaa tuollaisista mitään. Win 10 Home Verkkokaupassa 135€, tuolla 45€. Eikös nuo sitäpaitsi yleensä myy jotain yrityksille tarkoitettuja massalisenssejä joita ei edes saisi myydä.

                                      Comment


                                        Jos piratismi on väärin niin vielä enemmän väärin on maksaa jollekin siitä piraattituotteesta. Paypaliin vaan dispute, menee läpi vaikka saisit sen lisenssikoodin koska kyseessä on selvästi piraattituote.

                                        Comment


                                          Tämmöstä oli pakko ajaa:
                                          Attached Files
                                          Viimeksi muokannut Nuijari; 6.9.2016, 17:44.

                                          Comment


                                          • Pygmi:

                                            Nopeasti kun googletti kyseisen puljun niin ei kovin hyvää palautetta tullut. Huijausta tai ei, jos joku myy piraatti tavaraa niin tuskin rehellisyys kuuluu myyjän arvoihin. Kannattaisi hieman selvittää taustoja ennen kuin tekee netissä kauppaa. Säästyy rahat ja ei tule mielipahaa.

                                            Itse satakunta kauppaa tehnyt netin välityksellä ja ikinä ei mitään ongelmia ole ollut. Välillä on otettu tietoisia riskejä ja jos silloin olisi rahat menneet niin ei kauheasti olisi harmittanut.

                                            Comment


                                              Enemmän mielipahaa aiheuttaa tämä kympin käyttö kuin se että pissittiin iirikseen, siihen on jo tottunu. Paypal tutkikoon asian ja jos niikseen menee niin maksetaan oppirahat.

                                              Comment


                                                Alkuperäinen kirjoittaja Nuijari Näytä viesti
                                                Tämmöstä oli pakko ajaa:
                                                Kohtako jatkot mitä ostit itsellesi viimeksi -langassa?

                                                Comment


                                                • Mönkijästä sekoilee vaihteet. Crossipyörässä laakeri remonttia ja vuotaa öljyä. Audista puuttuu edelleen leima, koska ei ole katteja löytynyt ja tallissa koko ajan muuta projektia. Mersu herjaa kaikkea mahollista. Ja pihalla vielä toinenkin mersu joka joutais pois.
                                                  Sitten vielä viime yönä tuulastamassa veden kestävä puhelin sai hieman vettä ja lopetti toimintansa...

                                                  Comment


                                                  • Lusikat jakoon + stressi duunista -> kohta viikon kestänyt migreeni jota nykylääkityksellä ei voi hoitaa - supistaa liikaa verisuonia = vähän pienempi jomotus, mutta kaikki ääreisverenkierron ulottuvilla olevat raajat tuntuu kuolevan kun ei veri kierrä. Tunnin-pari päivässä liikkumiskykyinen, kun pimeä tulee, muuten ollut naama tyynyssä taikka tiputuksessa - life is grand.

                                                    Comment


                                                    • Autokuume...

                                                      Comment


                                                      • Galaxy S7 Edge pimeni tänään niin että näytössä väreilee vaan vihreää ja liilaa väriä, näyttö on kylläkin ulkoisesti ehjä. Samalla tuli huomattua että, koko puhelin on tyhjä datasta. "kovalevy" hajonnut ?

                                                        Comment


                                                        • Hain toiseen paikkaa töihin. Nyt 3kk odotuksen jälkeen vasta sain vastauksen ja vieläpä kielteinen. Kyllä nyt #ituttaa.

                                                          Comment


                                                            Pienet sille :D

                                                            Comment


                                                            • Kyllä tänään mee vähän ennenmän kun pienet siivut.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X