Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ruotsin tarjonta 1.8Tq B5, välillä todellisia helmiä tupsahtaa myyntiin ja oma vajakki myymättä joten ei voi toistakaan ostaa. Muutenkin tuon ikäisen auton tuominen melko turhaa ehkä?

    Comment


      Onnistumisen tunne kun ajat pimeällä hiekkatiellä noin 80km/h ja sisämutkassa puinen aurauskeppi kaatunu osittain tielle ja ajelet suoraan pelkääjän peilin siihen.. Lopputuloksen varmaan jokainen arvaakin.

      Comment


        Roadster alkoi vaahdottamaan vihreitä öljyjä. Onko kenelläkään myydä tai vuokrata halpa käyttis? o4o*******.
        Viimeksi muokannut jarpale; 5.12.2014, 09:43. Perustelu: Pyöräily piristää! :)

        Comment


        • Duunissa käytettävät vanhat ohjelmat. Hommien tekemisen vaatimuksena vanha 2009 AutoCad, jossa viikko sitten sunnuntaina oli lisenssi mennyt umpeen. Ei ole vieläkään saatu uutta...
          Jossain vaiheessa tuo pitäisi kyllä päivittyä uudempaan, mutta kun isompi pulju ei itse ole ihan vielä valmis vaihtoon, niin tällä mennään...

          Comment


            Heikentynyt näkö, ei meinaa enää nähdä edelläolevan rekkaria, kuin roikkumalla perseessä. Sama koskee opastetauluja ja tienviittoja. Päätä särkee koko ajan tämän johdosta ja töissä on yhtä helvettiä, kun näe mitä sinne koneelle tunkee. Optikolle tieni käy, tietää taas mihin kuvitellusti sijoitetut palautukset nyt meneekin..

            Ja jottei olisi liian helppoa, niin ässässä rohisee oikean etulokarin sisällä jokin, kun kääntää täydet oikealla ja ajaa hissuksiin eteenpäin. Jaksais millään irrottaa rengasta, kun jumalattomasti muutakin tekemistä, mutta pakkohan se on tutkia.

            Comment


            • Kyllä on elämä tylsää ilman Audia.... Ei mitään vikaa tai sivuääniä missään :/ Onneksi tähän on lääke, autokaupoille tieni käy. Saa taas harrastuksen takaisin.

              Comment


                Sillähän ne Honda miehet keulii.. :D

                Comment


                • Sellasia muovisia rimpuloita kukaan jaksa... Aattelin taas luotettavaa bensa V6 voimalinjaa kera torsenin. Eiköhän sillä tuo ongelma korjata ;)

                  Comment


                  • Jos luotettavaa V6:sta, niin ei se sitten Audi ainakaan ole. :)

                    Comment


                    • Apulaitehihnapyörä korkkasi vulkanoinnista irti.
                      Osat ja työt 967e.
                      Sekin v...taa että juuri täytetty ilmastointi jouduttiin tyhjentämään ja täyttämään uudelleen tuon yhteydessä.

                      Comment


                        Oisko sulla zeronine sama mitä mulle kävi. Hävis nimittäin etuvetarin ja renkaan yhteys eilen illalla. Onneks sattui 200m päässä kodista ja sain työntämällä talliin. Murros oli aivan säpäleinä. Ihmeen vähän tuo varoitteli itsestään, kun toissapäivänä alkoi hieman rahisemaan ja eilen rusahti lopullisesti.

                        Comment


                          Rahina vetonivelessä alkaa olemaan aika paha :D napse kun kuuluu kääntäessä niin silloin varoittelee ;) Gallella varmaan suojakumi sökö, suolavelli putsannu rasvat ja aimoannos hiekoitushiekkaa kyytipojaksi. :D

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
                            Jos luotettavaa V6:sta, niin ei se sitten Audi ainakaan ole. :)
                            Kyllä itellä kaikista audeista mitkä tieliikenteessä ollut on tuo V6 kaikkeen luotettavin ollut, mitä nyt vähän öljyä syö..

                            Ja päähän ottaa, se kun ikinä olen mersuihin sekaantunut. Webaston ohjainlaite pimeenä.

                            Comment


                            • Mietin kirjoitukseni jälkeen, että toisaalta voihan siihen öljykäryynkin ja -kulutukseen luottaa, kun ne on varmoja. :)

                              Comment


                                No siis pientä napsutustahan sieltä kuului. Ja siis se alkoi aivan yllättäen. Rahina oli ehkä väärä sana ilmaisemaan. Sillon rahisi kun levisi. Kuvassa näkyy kaikki mitä sieltä enää löytyi.
                                Sori OT.
                                Attached Files
                                Viimeksi muokannut GaIIe; 2.12.2014, 15:33. Perustelu: Korjattu rahinan merkitys :D

                                Comment


                                • Tuo "luotettava" olikin minun puolelta lähinnä läppä, mutta silti meinasin. Vanhat (4B, B6 jne.) kutoskoneet on ainakin ollut omalla kokemuksella todella luotettavia. Uudemmat ei sitten lähelläkään.

                                  Comment


                                  • Oisko Tero semmonen 2.4:nen multilla mitään? ;)

                                    Päähän ottaa tämä flunssa, ei edes kuumetta voi nostaa, tuntuu vain kuumeiselta.

                                    Comment


                                      Alkuperäinen kirjoittaja GaIIe Näytä viesti
                                      No siis pientä napsutustahan sieltä kuului. Ja siis se alkoi aivan yllättäen. Rahina oli ehkä väärä sana ilmaisemaan. Sillon rahisi kun levisi. Kuvassa näkyy kaikki mitä sieltä enää löytyi.
                                      Sori OT.
                                      Ihan kun mulla rapsakassa jokunen vuosi sitten. Ei pitänyt mitään ääntä aiemmin ja rautatieaseman valoista keskustaan päin kääntyessä paukahti kerran ja meno loppui siihen. Tai sain rullattua Ilosaaren kohdalle ja siihen Pielisjoen linnan pihaan. Mie tosin löysin suojakumin sisältä yhden kuulan. Muuten näytti samalta.

                                      Comment


                                      • Isot pojat kerto, että 2,4 moteissa on ollu harmia... Ni ehä mää sitä sitte enää uskalla harkita ;) Mut voi olla ihan huhupuheitakin!

                                        Asiaakin on, ottaa päähän julmettu kiire. Tässä kuussa kolme vapaapäivää ja päivät kun on järjestään 17h pitkiä, ni kyllähän tuo kyrsii.

                                        Comment


                                        • oemvwshop.com toiminta. Tilasin yli kolme viikkoa sitten nivaskan lötkön osia. Nakuttelin hakuun sarjan osanumeroita, joillekin löytyi hinta ja toisille ei. Hinnalliset sai siirrettyä ostoskoriin ja maksettua. Nyt sain aikaiseksi tiedustella, mitä tilaukselle kuuluu. Mitään osia ei kuulemma saada tilattua ja maksu palautetaan (ehkä). Jos ei olisi mitään kysellyt, niin pitäisivät varmaan maksun itsellään. Keino se on tuokin lyhytaikaista rahoitusta hankkia :(

                                          Tänään oli taas Destia ruiskinut paholaisen virtsaa eli suolaliuosta tielle koko hemmetin matkalle. Kyllä sen kanttirapea osaisi hapantua itsestäänkin, ei siinä apua tarvittaisi. Eikö jostain löydy sellaista tahoa joka tuon kieltäisi, eikös raskaalle kalustollekin suunnitella talvirengaspakkoa?

                                          Comment


                                          • Suolaus ottaa täälläkin päähän. Eilen illalla oli vielä kiva kuiva pikku pakkaskeli, yön aikana meni plussan puolelle, mutta ilma pysyi kuitenkin kuivana eikä ollut satanut mitään. Aamulla jostain kumman syystä tiet kuitenkin märkänä...

                                            Hieman meinas aamulla kiristää myös edellisyön nihkeät reilun 3 tunnin unet. Nuorempi tyttö on yleensä nukkunut yöt hyvin, mutta nyt jostain syystä vetäs pienet levottomuusrumbat klo23 - 2.30, ja herätys klo 5.25...

                                            Comment


                                            • Tulipa tehtyä tuttavuutta jäätyneen hiekkakasan kanssa eilen. Keväällä jos uuden etupuskurin hankkisi..

                                              Comment


                                                Heti kun pääsi kehumasta miten nättiä oli urssilla ajaa niin eiköhän se heti generoinut taas tuollaisen ihan vähän vittumaisen vian kuin sisäpuhaltimen täydellisen mykistymisen. Tietenkin toinen auto on tallissa ilman vetoakseleita eli ulkohommina pimeässä ja pakkasessa saa laittaa.

                                                Comment


                                                  Ardic päätti, että nyt riittää lämpimät tälle talvea. Pitänee huomenna lukasta koodit.
                                                  Lisäksi ottaa hattuun tuo Matkahuollon politiikka. Paketti on saapunut torstaiaamuna ja en sitä ole kerennyt hakemaan aukioloaikojen takia. Nyt varastointi 6,88 eur / pvä.

                                                  Comment


                                                    Missä tuo Ardic muuten on 3.0 TDI:ssä? Vesipumppu on ainakin hyvä testata ensihätään, yrittääkö edes käyntiin ja klikkaako pumppu silloin?

                                                    Comment


                                                      Ainakin pakoputki on siinä kuskin puolella aikalailla etualalla eli siellä kai se itse yksikkökin varmaan on jossain? Kesän jälkeen ei meinannut kanssa herätä, mutta muutaman yrityksen jälkeen lähti ja pelasi useamman viikon moitteetta. Silloin kuului naksutusta, mutta nyt ei taida tulla enää mitään ääntä.

                                                      Pitää tosiaan huomenna koittaa saada jotain koodia siitä pihalle ja kirjoitella vaikka johonkin toiseen lirpakkeeseen. Ebay näyttäisi tarjoavan tuota vekotinta n. 450 euron hintaan, että ei tuosta nyt onneksi tajuttoman korkealta putoa jos se on käypäinen.

                                                      Comment


                                                        "Talous hallinnon oppi tunti"

                                                        Jos haluat, että joulukuun alussa ei joutuisi miettimään mitä kaikkea tuolla juuri palautetulla rahalla tekisi, niin kannattaisi miettiä tuota ennakkopidätyksen prosenttia uudelleen.

                                                        Kokonaiset 12,36 euroa kun tulee, niin siinäpä on miettimistä jopa niille, joille "talous hallinto" ei ole ihan jokapäiväinen tulonlähde.

                                                        Comment


                                                        • Maxivision joka päivitti palvelunsa perseelleen ja saa sillä kyllä muutaman asiakkaan karkoitettua

                                                          Comment


                                                            Annetaan Anssi pari päivää heille aikaa...

                                                            Comment


                                                            • "Persaukiset" auton/osien ostajat. Tarjotaan jotain naurettavaa, ja kun en myy, alkaa solvaus.
                                                              Itse ainakin hetken miettisin, miten käyttäytyä, koska suomi on yllättävän pieni maa. Tämäkin tapaus vieläpä forumistilta.... No, lähinnähän tämä naurattaa, enemmän kuin ottaa päähän. :)
                                                              Viimeksi muokannut quattro; 4.12.2014, 07:43.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X