Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Rykäisin läppärin käyttiksen uusiks, tarvii taas asennella kaikki ohjelmat sun muut. Ja menee oma tovi että kone on sellainen kun se "kuuluu" olla.

    Comment


      Tuli perjantaina melkein nyrkinkokonen kivi vastaantulevan kuormurin kyydistä tuulilasiin. Aikalailla suoraan silmien kohdalle, meinas säikäyttää aika pahasti. Onneks oli vahva lasi. Nyt joutuu huomenna käymään arvioittamassa onnistuuko se korjata.

      Comment


        Taas se aika vuodesta kun ei liikenteessä näe yhtään mitään. Illalla kahdeksalta on jo pussipimeää ja kaupan päälle vesisade. Eikä tilanne parane ennen kuin on lumi maassa.

        Comment


        • Heijastimettomat ihmiset. Ekan 5km aikana seitsemän yhdeksästä ilman heijastinta. Yksi pariskunta meinasi tänään jo jäädä alle.

          Comment


            Reilut viikko sitten saapuneissa Wharfedalen Diamond 10.7:jen toisen kaiuttimen basso-elementti rupesi pitämään sisäänsoittelun aikana epäilyttävää rohinaa, jotainhan siellä sökönä siis on! Ei ainankaan liiasta tehosta pysty johtumaan kun soiteltu tosiaan vasta 1:4 teholla eli maltillista sisäänajoa...innolla odotan tappelua myyjäliikkeen kanssa!!

            Comment


            • Alkuperäinen kirjoittaja rissaspena Näytä viesti
              Tuli perjantaina melkein nyrkinkokonen kivi vastaantulevan kuormurin kyydistä tuulilasiin. Aikalailla suoraan silmien kohdalle, meinas säikäyttää aika pahasti. Onneks oli vahva lasi. Nyt joutuu huomenna käymään arvioittamassa onnistuuko se korjata.
              Ai helvetti! Onneksi ei käynnyt pahasti. Ei kuvaa, että millaista jälkeä?

              Comment


                Vihdoin kun sain hankittua WheelStandin ratille, niin ei olkapää (6 viikkooa vanha murtuma) oikeen tykkää ratin vääntämisestä.

                Comment


                  Semmoinen euron kolikon kokoinen häränsilmä tuli justiinsa näkökenttään, eilen käytin sen paikattavana jottei se leviäisi siitä. Kyllä siinä jäljet vielä näkyy. Leima on seuraavan kerran ens elokuussa, niin josko sitten uusis koko lasin.

                  Comment


                    Itse olen todennut tuulilasivakuutuksen toimivaksi ratkaisuksi. Kolmen vuoden sisällä kaksi lasia jo vaihdettuna.

                    Comment


                      Täältä ääni myös vakuutukselle. Kesälomilla lasi vaihdettiin 2 kertaa vakuutuksen piikkiin, tosin tulihan tuolla reissulla kilsojakin melkein se 5t.

                      Comment


                        Paljonko on lasivakuutuksen omavastuu ja vuosimaksu? Itse vaihdatin keväällä lasin A6:n ja taisi jäädä alle kolmen sadan euron.

                        Itseasiassa ensimmäinen lasi yli kymmenvuotisen autoiluhistorian aikana, jonka on omaan piikkiin joutunut vaihtamaan, ilmeisesti ollut harvinaisen hyvä mäihä :)

                        Comment


                          Ei saa Pohjolan kevyt- tai osakaskoon lasivakuutusta. Pitäisi kyllä muutenkin kilpailuttaa nuo vakuutukset jossain vaiheessa.

                          Comment


                            Ei nyt ole vakuutuskirjoja tässä työpaikalla, mutta omavastuu oli 100e.

                            Ja yleensänhän noissa on myös se, että saa paikkakorjaukset veloituksetta.

                            Comment


                              iTunes, Zune, Kies. Mikä siinä on että muuten hyviin laitteisiin on pakko tehdä niin järkyttävää huonoa ja epäkäytännöllistä paskaa.

                              Comment


                                Olikohan Pohjolassa omavastuu 150€ ja vakuutus vuodessa jonkun 50€. Tuulilasi B6:een alle 300€. En ottanu vakuutusta.

                                Comment


                                  En muista minäkään Tapiolan lasivakuutuksen omavastuuta, mutta paikkaukset saa veloituksetta. Niitä on kolme takana, suunnilleen yksi vuoteen. C5:n lasi on kyllä sen verran edullinen että harkitsin pitkään otanko vakuutuksen.

                                  Comment


                                    Tarkistin UPS:n seurannasta paketin kulkua ja sinne oli ponnahtanut

                                    The package was damaged in transit UPS will notify the sender with the details
                                    Ja nyt on menossa takas lähettäjälle. Se siitä parin päivän toimitusajasta.

                                    Comment


                                      If, omavastuu 180 euroa/lasi. Paikkaukset ilmaiset. Vuosimaksu taisi olla 50:n luokkaa. Risaan lasi maksoi vaihtoineen jotain 400 euroa. Mulla on joku huono tuuri noiden lasien kanssa sillä niitä tuntuu menevän yhtenään. Tosin mulla on hyvin pienet kriteerit lasin vaihdon suhteen. Jos on vähänkään naarmuja saati koloja niin tahtoo mennä uusiksi. Tosin ei noita aina saa vakuutuksiin =)

                                      Comment


                                      • 3. työpaikka, jossa tulee hetken päästä YT:eet perään. Nyt vitu... niin paljon et vedän kunnon kalsarikännit Ardbegin avulla ja auon koko illan päätäni W.O.T.:in parissa.
                                        Itsellä myös yt-neuvottelut edessä:/ Juuri hieman lupailtiin, että määräaikainen työsopimukseni jatkuu joulukuun jälkeen vaan nytpä tuli käsky, että mitään määräaikaisia sopimuksia ei jatketa. Jippii. Nyt haetaan sitten kouluun opiskelemaan.

                                        Comment


                                          Eikös jossain lasivakuutuksissa ole että 1 per vuosi?
                                          Itsellä on lasivakuutus, mutta en muista oliko siinä tuo pykälä. Aikaisempi italialainen omistaja oli tuohon minun ässään vaihtanut lasin ja kuitti oli muistaakseni päälle 700 euroa. Taas vanhaan kulkueeseen A6 C5 lasi + työt 300 ku kyselin reilu vuosi sitte.

                                          Comment


                                          • 22 autoiluvuoden ja n. puolen miljoonan km aikana ei ole vielä tuulilasia tarvinut vaihtaa muuten kuin naarmuuntumisen takia, joten en itse ole kovin tarpeelliseksi nähnyt tuota tuulilasivakuutusta(kaan). Kopkop. Miten te saatte niitä menemään tuota tahtia?

                                            Comment


                                            • Ihan ajamalla. 50-60tkm vuosisuoritteella (90% maantiellä) sattuu noita kiviäkin aina silloin tällöin kohdalle. Toki jos ajaisi vain sunnuntaisin aamukirkkoon kaupungin läpi, niin lasitkin pysyisi ehjänä.
                                              Viimeksi muokannut okkim; 26.9.2012, 10:02. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus

                                              Comment


                                                Vaihtokynnyskin on toisilla matalampi kuten Jari tuolla aiemmin mainitsi. Omassa autossa olen katellut sitä naarmuista ja pikkuiskemää täynnä olevaa melkein 280tkm ajettua lasia että josko malttais jo vaihtaa mutta nuukuus on vielä vienyt voiton vaikka tiedän sen tunteen miten hienoa on ajaa uudella tuulilasilla.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja Pertti K Näytä viesti
                                                  22 autoiluvuoden ja n. puolen miljoonan km aikana ei ole vielä tuulilasia tarvinut vaihtaa muuten kuin naarmuuntumisen takia, joten en itse ole kovin tarpeelliseksi nähnyt tuota tuulilasivakuutusta(kaan). Kopkop. Miten te saatte niitä menemään tuota tahtia?
                                                  Moni seikka vaikuttaa, mutta yksi merkittävä tuntuu olevan ajotyylissä. On tuttuja, jotka esim motarilla roikkuvat sen verran lähellä edellä ajavaa, että hyvin keräävät kivet tuulilasiin. Ei siis mitenkään aivan kontissa kiinni, mutta lentäviä kiviä ajatellen turhan lähellä. Toki myös se, että ajaako pääsääntöisesti mittarinopeutta vai todellista +10km/h, niin vaikuttaa suoraan myös nopeuteen, millä kivet napsahtavat lasiin.

                                                  Comment


                                                  • Toisaalla jo epäilin uskallanko ruveta autokaupoille hevosmiehen kanssa. Nyt, kun olin kaiken rohkeuteni kerännyt kasaan, niin kaverista ei sovittuna kauppapäivänä enää kuulunutkaan mitään. Yllättävää, en tiedä...

                                                    Comment


                                                    • Kolme työpäivää jäljellä nykyistä sopparia, mitäköhän sit seuraavaks....

                                                      Comment


                                                      • Vaihtokynnyskin on toisilla matalampi kuten Jari tuolla aiemmin mainitsi. Omassa autossa olen katellut sitä naarmuista ja pikkuiskemää täynnä olevaa melkein 280tkm ajettua lasia että josko malttais jo vaihtaa mutta nuukuus on vielä vienyt voiton vaikka tiedän sen tunteen miten hienoa on ajaa uudella tuulilasilla.
                                                        Vaimon autossa sama juttu. Näin pimeällä ja sateella passatin lasista näkee, että vaihtaa pitäisi. Välillä tuleekin valitusta siitä kuinka paska lasi on. Hinta uudelle lasille on suunnilleen tiedossa, mutta vielä ei ole vaimolta siihen rahaa löytynyt, kaikkeen muuhun kylläkin...
                                                        Muita huoltojuttuja olen yleensä itse maksellut ja järkkäillyt, mutta ton lasin kanssa en ainakaan ihan vielä ole maksumieheksi ryhtymässä.

                                                        Comment


                                                          Nyt olis kyllä kaiken paras aika vaihtaa tuulilasi. Talvi tulee ja aurinko paistaa matalalta. Lasit on aina jäässä ja huurteessa ja jos ei ole pakkasta niin sitten on sitä suolakurapaskaa joka tarttuu karheaan lasiin.

                                                          Comment


                                                          • Nordealla 150,- omavastuu, 2 kpl/vuosi. Audiin meni kaksi viidessä vuodessa, nyt uusimmassa kinnerissä rukoilen että osuisi riittävän iso murikka. On sen verran jo pyyhinnaarmua että kohta pettää pokka ja uusin omalla rahalla.

                                                            Comment


                                                            • Tuli kauan pelättu perintöverotus lappu.. Ja taas tietää miks käy töissä..

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X