Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Voi rähmä. Perjantaina kävin katsomassa erästä kivaa Audia ja eilen sitten päätin, että ostampa sen pois. Niin eikö se perkule ollut myyty lauantaina. Etsintä jatkuu siis ja vitonen on myynnissä. On kyllä suoraan sanottuna auton myyminen täälläkin ihan aunuksen karjalasta.

  Comment


  • Tuo on kyllä anuksesta. Eilen klo 19 maissa soittelin yhdestä autosta, että tuun kympin pintaan sen samana iltana hakemaan pois. No klo 21 pirahtaa puhelimeen viesti että auto myyty.. Ei mitään häpyä..

   Comment


    Myyjänä on anuksesta myös ne kaikki, jotka lupaa tulla ostamaan, mutta koskaan ei paikalle asti saavu.
    Itse harvemmin varaan mitään, vaan ensimmäinen joka tulee ja rahaa lyö lapaan, kohde vaihtaa omistajaa.

    ​​​​​

    Comment


     Ja ne jotka soittavat ja kyselevät ummet ja lammet, ovat kovin kiinnostuneita ja sitten kun kysyt että koska tulevat katsomaan, niin sanovat ettei ole itseasiassa edes autoa ostamassa. Että kunhan muuten vain soittivat.

     Comment


      Joskus kun piti ihan näkemättä saada auto ostaa ja ei viikkoon kerennyt hakemaan, niin myyjä kiltisti varasi autoa kun laitoin etukäteen satasen tilille ja tuumasin jotta saa sen pitää jos en tule hakemaan..

      Comment


       Click image for larger version

Name:	BB5D4132-4E1D-4EA1-82B0-31711B4E740D.jpeg
Views:	807
Size:	460,2 Kt
ID:	1893475
       että näin....

       Comment


        Mitäs tossa on käynynnä

        Edit Puu kaatu päälle?

        Comment


         Puu kaatunut päälle?

         Comment


          No on ollu iso puu. Toihan näyttää niin kun olis tankilla ajettu yli.

          Comment


           Vähän hipas männyn oksa...

           Comment


            Peräkärryn sähköt. Laitoin perintökärryyn kaikki uutta. Oikeen holkitin jakoboksin liitokset ja maajohto kulkee joka lampulle. Tuikkaat kiinni crafteriin kaikki toimii. Tuikkaat 3c paskattiin. Vaan oikea parkki palaa. Vikakoodia lopuista. Kontaktispäytä joka väliin ja lopulta rasia auki. Kun mitään ei ole kytkyssä, polttimovahdin singnaali tulee kaikkialle. Mutta kun tuikkaat töpselin kiinni, palaa vain yksi lamppu. Output testillä vaan ilmottaa että ei lähe ei. No vissiin si trailermodulen lähdöt jotenki romuna.. Ei sit viiä tavaraa mökille.

            Comment


            • Sähkökontin retrofit tökkii. Ensi tilasin setin osia, prefacelift moottoreilla (oma moka). Nyt kun suurinpiirtein kaikki osat alkaa olemaan kasassa, nii paljastui että johtosarja on jotenkin koottu päissään ja piuhat ei yllä ohjausyksiköltä moottoreille. Ei yllä vaikka saksanpoika väitti että on vaan teipattu väärin. Click image for larger version

Name:	IMG_3212.JPG
Views:	484
Size:	158,4 Kt
ID:	1894549

             Comment

             Working...
             X