Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Anturi taitaa maksaa meillä 60-70€, joissain autoissa joutuu irrottaa takapuskurin jos on koukunrunko edessä mut yleensä saa vaihdettua mitään purkamatta joten työnosuus on n.50-150€. Anturin maalaus tietysti riippuu aina liikkeestä, meillä maalaa asentajat itse paukkupulloilla ja siitä veloitetaan pari kymppiä. Eli sinänsä ei mikään iso/kallis homma mutta varmasti koittaa eka laittaa asiakkaan maksamaan.

  Comment


  • Autosta luettiin lopulta vain vikakoodit, josta itse maksoin puolet. Kaksi anturia sökönä. Ovat Länsiautossa edelleen sitä mieltä, että antureiden oletettu käyttöikä on vähemmän kuin 3 vuotta / 49 tkm.

   Comment


   • Oli sitten Amazonin paketti hajonnut matkalla ja osa tavarasta jäänyt teille tietymättömille. Reklamaatio tehty ja rahat palautuvat kortille. Uusi tilaus tehty kaiken uhallakin samaan instanssiin, mutta eri toimittajalle.

    Comment


     Olisi pitänyt rakentaa sellainen autotalli, johon sopii nosturi.

     Comment


      Tuo on niin totta, ja myös se, että tallin koko pitäisi olla vähintäin kolminkertainen.

      Comment


      • Elisan nettiyhteys. Kaapelia pitkin tulee et ei kelienkään pitäis haitata, mut neljättä vuorokautta ollu niin hidas ettei tuolla mitään tee, netfix pyörii ehkä 5min yhtäjaksoisesti. Muksut siirty jo ottamaan kännyköistä yhteyden tabletteihin.

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
        Tuo on niin totta, ja myös se, että tallin koko pitäisi olla vähintäin kolminkertainen.
        Älä lyö lyötyä :) Rakentaessa en tiennyt joutuvani VAG-harrastajaksi :)

        Comment


         Itseäni roimin :|

         Comment


          Itteä ärsyttää tallin edellinen käyttäjä ja rakentaja, joka rakenteli pieniä lentokoneita. Ei kokenut tarvetta nosturikorkeuksille siinä hommassa. Tosin ei se tuolla tallissa kokonaisena sitä lentokonetta pitänytkään.

          Ite oon alkanut miettimään, että tohon pellolle sopis kyllä hyvin joku katos tai vastaava mihin säilöä noita "projekteja"..

          Comment


           Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
           Tuo on niin totta, ja myös se, että tallin koko pitäisi olla vähintäin kolminkertainen.
           Aamen.

           Comment


           • Aamulla olin siinä toivossa että ajelisin tänään mönkkärillä liikenteessä. Ensi töikseni otin vakuutuksen ja tämän jälkeen kytänny trafin sivuja että saisin liikenteeseen. En tiedä kumpi tässä munii If vai trafi mutta ei 5h odotuksella ole trafille oma asiointiin vakuutus tietoja ilmestyny. Pitäköön tunkkinsa molemmat.

            Comment


             Oli jonkun auton kanssa ihan sama bugi joskus, ei moneen päivään näkynyt trafilla että vakuutus on voimassa. Tein lopulta Ifin sivuilla rekisteröinnin ja sehän meni heti läpi.

             Comment


              Ja seuraava postin toimitusyritys. Toinen kolli hukassa ja kuski ei tiedä siitä mitään. No niissä lähetystiedoissa sekin asia lukee. Saas nähä montako viikkoa tänkin selvittelyyn sitten menee. Edelleen postilla 0 toimitettua lähetystä, mikä ois menny kokonaan maaliin. Niin luvatussa aikataulussa, kuin muissakin muuttujissa. Sit tässä odotellaan myös saksasta 12 joulukuuta tilattua pakettia joka tulee ainakin osittain DPDllä, yllättävän pitkään sitäkin pakettia on haudottu, niin myyjän kun toimittajankin puolesta. Esim lähetystunnusta ei ole näkynyt 288tuntiin vaikka lupaus oli että 12 tuntia ilmoitetusta lähetysajankohdasta pitäisi nähkyä.

              Comment


              • Itse jätin Postnordille asiallista, mutta kriittistä palautetta juuri edellisviikolla. Ei siinä mitään, että käydään oven takana kääntymässä kokeilemassa toimitusta, mutta jos vastaanottaja ei ole kotona, niin sitä toimitusyrityslappua ei jätetä oven ja karmin väliin, jos alle 10 metrin päässä on ihan postilaatikko kirjepostia varten. Nyt sattumalta kuljin tuosta ovesta vielä samana päivänä, mutta edellisellä kerralla tuollainen lappu oli menossa kuistin alle tuulen mukana, kun töistä tullessa katsoin, että mikäs roska tuossa tuulen mukana pyörii (tuolloinkin jätin asiasta palautetta). Me kun emme normaalisti välttämättä kulje kyseisestä etuovesta useaan päivään, niin lappu ehtii hyvin vettyä tai hukkua tai päätyä vaikkapa jollekin epärehelliselle, joka tekee toimitusmuutoksen itselleen.

               UPS:stä opin joulukuussa sen, että jos kuljettaja soittaa, että olenko kotona, niin pitää ehdottomasti sanoa, että kotona ollaan, vaikka ei olisikaan. Ainoastaan tuolla tavalla vastaanottaja saa itselleen sen (infonotice?) numerosarjan, jolla toimitusta pystyy muuttamaan/aikatauluttamaan uudelleen. Jos kuski ei nimittäin käy oven takana, niin 1. toimitusyritystä ei ole tapahtunut, jolloin toimitus on sen varassa, että kuski tekee toimitusmuutoksen oikein. Omassa tapauksessa paketti jäi varastoon lojumaan ja puhelutkin yhdistyvät jonnekin muualle Skandinaviaan, joten englanniksi piti asiaa selvitellä. Ensimmäinen asiakaspalvelija sanoi ihan suoraan, että "Sorry, but there's nothing I can do, because there is no first delivery attempt." - ei tuntunut millään ymmärtävän, että mitenkäs hitossa se ensimmäinen yritys saadaan aikaiseksi, jos paketti makaa teitin varastossa.... Olihan rautalangan vääntämistä.

               Comment


               • Alkuperäinen kirjoittaja b7567 Näytä viesti
                Jos satutte ajamaan kolarin työmatkalla, ja menetätte asioiden selvittelyn takia kokonaisen työpäivän, niin älkää ainakaan merkatko kyseisen päivän tunteja liukumiksi. Pop-vakuutus ei nimittäin ainakaan korvaa tämmöisessä tapauksessa päivän ansionmenetystä. Nooh, Pop maksaa sen sitten jatkossa minun osaltani suorittamatta jäävillä vakuutusmaksuilla, juuri nimittäin vaihtui mopon vakuutukset Popista IFiin.
                Mä tulin poo-vakuutetun peräänajamaksi... kaikilla muilla vakuutusyhtiöillä ois menny pelkällä rekisterinumerolla suoraan vakuutukseen... Ei popilla joudun ite hakemaan kulut niiltä.
                Viimeksi muokannut Harjula; 2.1.2018, 21:31.

                Comment


                • Kyllä tämä Postin toiminta on ihan jostakin kotoisin. Tilasin uuden luurin 28.12 heti aamusta ja toimitus luvattiin seuraavalle päivälle. Seurannan mukaan myös lähtenyt kyseisenä päivänä liikenteseen. No eipä tullut. Sitten seuranta ilmoitti 2.1.2018 klo. 18 mennessä, eipä tullut. Muuttui 18 aikaa, toimitus viivästynyt, toimitetaan 1-2 työpäivän kuluessa. Samana päivänä 28.12 tilattu fillarin satula saapui tänään klo.11 aikaan kotiovelle toimitettuna, Saksasta...

                 Comment


                  Tuo saksan pakettiin oli nyt ilmestynyt seuranta koodi 300 tuntia myöhässä, johonkin gls firmaan josta löysin tuurilla postin koodin. Paketti on ollut 28 päivä noudettavissa tosta 100metrin päästä ja saapumis ilmoitus lähetetty kirjeellä. Noh tilasin kotiin kuljetuksella, eikä ole sitä kirjettäkään näkynyt.. tarvitsee siis huomenna vissiin hakea töistä pakettiauto että saan sen paketin kulkemaan sen 100m.

                  Niin ja tämä hukassa oleva kolli oli päätetty postin toimesta muuttaa toiseksi lähetykseksi joka on esim rekisteröity nyt jo 7 kertaa helsingissä samassa paikassa. DHLn seurannassa oli yhtenä lähetyksenä…
                  Viimeksi muokannut ^^BeBe; 3.1.2018, 05:13.

                  Comment


                  • Kieltämättä pakettien perille tuleminen ollut lähinnä huono vitsi alkaen muutamia viikkoja ennen Joulua. Eikä asiaan auta kun monta pyhää ollut viikolla ja tiistaisin ei jaeta postia. Posti kunnei katso pikkuisia paketteja paketeiksi vaan kirjeiksi niin ei jaa. Eikä jaa myöskään saapumisilmpituksia tiistaisin.

                   Sekin kaiken lisäksi että naapurin postia ollut minun laatikossa tänä aikana liian monta kertaa. Olis naapurin joulukortitkin jäänyt saamatta jollen olisi toiminut postinjakajana itse.

                   Comment


                    Ei se posti osaa jakaa kirjeitäkään talon seinään vaikka siitä on erikseen maksettu. Välillä löytää märkiä kirjeitä kadun varressa olevasta postilaatikosta, joka on siellä roskapostia varten.

                    Jos sattumalta posti löytää tiensä talon seinään saakka, niin voi olla varma, että postipoika on ajanut pihalyhdyn lyttyyn/aurausmerkin kumoon/osunut johonkin muuhun esteeseen... tai vähintään jyrännyt aurausvallin yli, niin ettei se ilman pistolapiota pois lähde.

                    Comment


                    • Ajoin viime perjantaina kiveen ja vanne halkesi. Eilen ja tänään koko auto on alkanut tärisemään, tuskin johtuu törmäyksestä. Enkä vauhtipyörä antautuu. Kova pohdinta nyt siitä, että alkaako tuota enää elvyttämään vai etsiikö väkisin uuden auton. Ajaisin Miatalla mutta sen osat on vielä jossakin lentokoneessa matkalla kotiin.

                     Comment


                     • Eikö tämä talvi voisi jo pikkuhiljaa loppua. Vaihtoehtoisesti jos edes alkuun lakkaisi satamasta joka saakelin päivä tuota valkoista p&%kaa!

                      Comment


                      • Säitä luonnonmerkeistä seuraava ystäväni tuumasi että saattaa sitä lunta vielä toinen mokoma tulla ;)
                       Mut suotavaa olis että alkais edes nuo pohjat kovettumaan, melkein joka kerta kun ottaa pihasta lumia tai työntelee kasaan, lähtee jostain mukaan myös lämpäre nurmea. Ja vaikka huumorilla pitää yrittää suhtautua, niin yhdyn mielipiteeseesi, että saishan tuo talvi jo kohta loppua.

                       Comment


                        Tulisi edes sitä valkoista vaan kun sataa vaan päivästä toiseen tuota läpinäkyvää. Siis vettä ja on tammikuu.

                        Comment


                        • Pahintahan on kun sitä on maassa ja katolla sen puoli metriä ja päälle, nyt vielä tuli plussakelit ja edelleen joka päivä sataa lisää, alkaa tuo lumen paino muuttua ongelmaksi. Sitä on todella raskas kalustolle aurata, nimimerkillä vinssistä vaijeri ja liina jo poikki. Ketjut tukkeutuu niin ei saa penkkoja puskettua kunnolla. Pahinta on että pelottaa miten katto kestää kuorman. Lumiesteet kun estää osaa tippumasta. Näkyy nuo kattotiiletkin nykyään olevan niin huonolaatuisia että niitä saa keväisin vaihtaa ison pinon.
                         Ei tuo lumen määrä niin ongelma olisi, jos se olisi vain kevyttä höttöä.

                         Comment


                         • Ite suunnittelin tänään että käviskö tuon nurmikon leikkaamassa.

                          Comment


                           Jep, Länsiväylällä bongattu prätkä tänään.

                           Comment


                            Itse miettinyt kitkoihin siirtymistä, kun ei oikein meinaa enää lunta tulla. Mutta nyt on taasen niin jäistä, että nastoista ollut hyötyä. Koita tässä nyt sitten päättää kun tosiaan prätkiäkin näkyy liikenteessä.

                            Comment


                             Itsellänihän on välikelin kumit ja sitten oikeat talvirenkaat kun lumi tulee maahan. Toki ei auttane siellä etelässä sekään :(

                             Comment


                              Minullakin on vanhat puolikuntoiset Nordmanit joilla piti ajaa siihen asti että tulee oikeasti talvi ja sitten hakea kaupasta uudet. Empä taida enää tälle talvelle laittaa rahaa renkaisiin, lipsutellaan sitten vanhoilla.

                              Comment


                              • Juuri tästä syystä laitoin vain 2 uutta rengasta audiin joka jäi sitten talveksi seisomaan. Mahtavaa kun nyt sitten on neliveto ja nastat alla eikä talvea näy missään. No ei ole oma auto, mutta ihan turhaa se on silti.

                               Comment

                               Working...
                               X