Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Musta perjantai ja muut vastaavat hömpötykset.
  Kun ei ne tarjoukset monessakaan paikassa ole tuon hehkutuksen arvoisia.

  Comment


   Alkuperäinen kirjoittaja Kilu7 Näytä viesti
   Aika vaikea löytää kaupungista 18mm kuusiokolohylsyä järkevään hintaan. Marketeissa ja varaosaputkissa ei ole edes tarjolla. Etrasta tulisi 6p toimitusajalla konehylsynä ja hinta 50€ netto. Kärkkäisellä 1/2 tuumainen 19mm 3.9€, joten kaipa siitä on yritettävä modata. Ebaysta toki löytyy maailmalta.
   Ruuvikauppa ålander mäntsälässä, toistaiseksi löytynyt kaikki erikoisemmatkin pultit mitä on tarvinnut.

   Comment


    Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
    Ettei olis vaan väännetty paskaksi ja siksi 17 liian löysä... Sinällään sama vitutukseen...
    Juurikin näin. Työkaverilta löytyi 18mm avain ja eihän se sopinut kantaan. Voi vittu, millähän tuon nyt sitten saa auki?

    Comment


     Saako sinne 17mm lisäksi jotaki lastua työnnettyä väliin. Ite monta vastaavaa tilannetta saanu selvitettyä että joku ohut pellinpala sinne koloon ja lyö sitten kuusiokoloavaimen perään. Pitää vaan kattoa että ei mene lysmylle se pellinpala tai vastaava mikä siellä stopparina on.

     Comment


      Tee siitä dremilillä 18 mm kannalla sopiva.

      Comment


       Mulla taas nuo pellinpalakikat ei oikein oo toiminu. Jos et perinteistä hitsauskikkaa halua käyttää niin uhraa yks 19mm hylsy ja kokeile mirkelöidä/rälläköidä se semmoseen muotoon että saat lyötyä paikalleen?

       Comment


        Täytyy yrittää ekaksi lastulla. Sitten kait pultin hitsaus kantaan. Hylsyjen materiaali on sen verran epäselvää, että tuskin niitä kannattaa kokeilla? Kiitos vinkeistä.

        Comment


        • Eikö sitä teräväreunaisella tuurnalla saa lyötyä auki?

         Comment


          Muistaakseni mälvättyyn m17 kuusiokolon reikään saa lyötyä t80 torxin napakasti.

          Aiheesen liittyen vaikka päähän ei ota, tuli laitettua safkaan aika rajusti naga sosetta niin nyt hiukan vääntää vatsassa.

          Comment


           Juurikin näin. Työkaverilta löytyi 18mm avain ja eihän se sopinut kantaan. Voi vittu, millähän tuon nyt sitten saa auki?
           Jos ei Hammun ehdottamaa torxia löydy niin voihan sen 18mm avaimen hioa lamellilla sopivasti kartioksi. Toki avain "tuhoutuu" mutta varmasti saa auki.

           Comment


           • Ite hitsannu 17mm jatkomutterit öljyroppuihin. Antaa sopivasti lämmöt siinä samalla niin ei ole roput lujassa enää ollu.

            Comment


             Prkl saksalaiset insinöörit. Ajattelinpa että äkkiä tuossa pihalla vaihdan 4F:n rikkinäiset kaiutinritilät pariin oveen. Eipä onnistunu, jo ennestään rikkinäinen ritilä paskottu entistä huonommaksi vain todetakseni että nämähän on ruuveilla tms. kiinni oviverhoilun sisäpuolelta. Ja jos eivät ole niin kertokoon joku miten nuo lähtee irti :D No, tallin vapautumista odotellessa.

             Comment


              Tuosta nui
              4f ovipahvien purku

              Comment


               Juu, oviverhoilujen purku on selvillä. Ihme homma vaan ku pitää pelkät ritilät laittaa kiinni suuremmalla määrällä niittejä kun koko verhoilupaneelissa on :D
               Viimeksi muokannut Hookoo; 25.11.2017, 17:14.

               Comment


                Jos ne olisi vähällä määrällä kiinni, niin luultavimmin rupeaisi rämisevään johtuen bassotaajuuksista, mitä nuo vakio rimpulat ehkä soittaa. Tiedä tuosta, mutta näin itse äsken koitin järkeillä.

                Comment


                 Tänää aamupäivällä kävein autolle niin huomasin kuskin takakulman olvan aikalailla tontissa, mistähän nää 4F:n ilmajouset yleensä hajoaa? Viellä on onneks myyjäliikkeen lisäturva voimassa, tuleekohan tästä minkälainen kädenvääntö.

                 e: Myöhemmin päivällä, kun lähdin ajamaa autolla, takakulma nuos normikorkeuteen muutamassa sekunnissa kun auton käynnisti, eikä vikakoodejakaan löytynyt.
                 Viimeksi muokannut Hege; 27.11.2017, 17:04.

                 Comment


                 • Periaatteessa tämän voisi laittaa myös "Iloiset asiat"-ketjuun, mutta kyllä tämä tänne parhaiten taitaa kuulua, on sen verran kaksijakoinen fiilis.
                  10V Audiputki (C3, C4, C5, B3, B4) katkesi ja olen nyt Auditon mies. Onneksi löytyi hyvä arvostava koti toistaiseksi viimeiselle Audilleni.

                  Comment


                   Vähä sama kun Jarilla yläpuolella.
                   Viikonloppuna musta tulee Auditon. Perjantaina saan työsuhdeauton työnkuvan muututtua ja se ei ole Audi. Toisaalta positiivista on että ei tarvitse autosta enää kuluja maksaa kun saa vapaan autoedun. Ehkä jossain vaiheessa joku halpa nelikko talvi rientoihin mihin vois piikit laittaa huoletta alle.

                   Comment


                   • Riippuu tietenkin miten kulunsa laskee. Kyllä itselle ainakin jää viivan alle reilusti enemmän käyttämällä omaa autoa kuin autoetua.

                    Comment


                     Riippuu myös mitä vertaa. Vertaako työsuhdeautoilun kukuihin uutta kolmen vuoden välein omalla (tai velka-) rahalla kaupasta ostettavaa autoa vai käytettynä ostettua autoa. Iso osa autoilun kuluista on kuitenkin arvonalennusta.

                     Comment


                     • Meillä ratkaisi huolettomuus käyttöedun hyväksi. Taloudessa on yksi ajoneuvo ( myös se tärkein eli vaimon), josta minun ei tarvitse huolehtia. Jos tulee vikaa, senkun ajaa marmorille ja ottaa sijarin alle.
                      Eikä käytännössä kaikki työmatkat sähköllä ajaen ja työpaikalla aina ladaten yhtään tunnu pahalle lompakossakaan.

                      Comment


                       Sehän tossa kalliiksi tulee itelle kun velka rahalla auto ostettu.

                       Comment


                       • Velkarahaakin on niin monenlaista ja -hintaista.

                        Comment


                        • Passatti ei lähe käyntiin eikä sitä jaksa työntää talliin tuon sohjon takia. Mönkkärissä ei toimi neliveto. Saunan uutta kiuasta ei saa paikalleen kun viimesten osien toimitukset kusee. Mönkkäriin liittyen lumiauran toimitus kusee ja maassa on lunta. Onneksi on kolme autoa ja ymmärtävä ja lohduttava vaimo. Muuten saattasi kiukuttaa aika isosti.

                         Comment


                          Aja startilla jos on manuaali.

                          Comment


                           Ja jos automaatti, niin pyöritä pitkällä avaimella napapultista. Menee aika kevyesti.

                           Comment


                           • Piti aikasemmin aloittamani A8 D2 1994 puskurin yläosa ja 1998 puskurin alaosa naittaminen suorittaa ens kysänä loppuun. Toisin kävi kun sitten 22 korttivuoden jälkeen ensimmäisen kerran unohdin lämmitysjohdon kiinni. Rusahduksen myötä muistin ja lopputuloksena puskuri halki, lämmitysjohto rikki ja ajastin säpäleinä.

                            Eilen pesin puskurin ja tänään lätrännyt lasikuitumaton ja hartsin kanssa. Oli näköjään joku muukin tehnyt saman aiemmin kun pakkelilla koitettu paikata sama kohta. Samalla teen sen pysyvän ylä ja alaosan naittamisen. Oli tilapäinen viritys kun 1994 puskuri on yhtenäinen ja uudempi erilisellä elä ja alaosalla.

                            Samalla siirrän tuon pistokkeen jonnekin eteen. Tuo matkustajan puolella oleva pistoke on kömpelö. Hyvin harvoin osuu just sille puolen tolppa ja normaali johdolla ei ylety. Keulalla oleva kun ylensä ylettää. Lisäksi jos unohtaa sivulla olevan on aina lopputulos et jotain hajoaa.

                            Josko huomenna sit etupuolen viimeistelis.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                             Ja jos automaatti, niin pyöritä pitkällä avaimella napapultista. Menee aika kevyesti.
                             Tätä mä kokeilen koska tomaatti

                             Comment


                              Käännä sitten aina niin päin että pultti kiristyy.

                              Comment


                               Niimpä... BTDT :)
                               Viimeksi muokannut Killeri; 29.11.2017, 23:43. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                               Comment

                               Working...
                               X