Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ulkoporeallas

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Ulkoporeallas

  Onko kellään kokemusta ulkoporealtaista? Mitä valmistajaa suosittelette, mitä teknisiä asioita olisi syytä ottaa huomioon ostettaessa?

  #2
  Suosittelen Hot Springiä, se ainakin on kunnolla tehty. Minulla ja kaverilla on sellaiset, ja toimivat hienosti.
  Minullla on ollut se vähän yli viisi vuotta, jos muistan oikein. Hirveästi en kyllä osaa ostovinkkejä antaa. Mutta varmaankin varaosien saanti (joita en ole tarvinut yhtään), ja rungon rakenne ja jäykkyys. Minun ei ole tarvinut tehdä mitään muuta kuin vaihtaa vesiä, ja lisätä klooria.

  http://www.hotspring.com/

  Comment


  • #3
   uimaan ei tuossa pysty mutta samat vesiongelmat jne kuin altaassakin joten kannattaa lukea tämä läpi
   http://www.tukes.fi/kotipihojen-uima-altaat

   Comment


   • #4
    Meillä on novitek olos basic allas ja tyytyväisiä ollaan hankintaan. Hyvään eristykseen, rungon ja tekniikan materiaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota. Vedenhoito on aika simppeli juttu, sen oppii aika äkkiä. Energian kulutus on ollut todella maltillista, sähkölasku noussut keskimäärin noin 145kwh /kuukausi, käytöllä 3-4kertaa / viikko. Meillä altaan lämmityksen hoitaa maalämpöpumppu hyvällä hyötysuhteella.

    http://ulkoallas.fi/tuotteet/olos/

    Comment


     #5
     Virostakin näköjään saisi ulkoporealtaita. www.luxus.ee Onko kellään virolaista allasta?

     Comment


      #6
      Mul ollu ulkoallas n. 8 v ja en oo poreita kaivannut. Pääasia että saat veden talvella +38 asteiseksi.

      Comment


       #7
       Onhan se ihan eri asia jos altaassa on kunnon hierova vesisuihku(t).

       Comment


        #8
        Hierovat suihkut ja vähän porejuomaa, se on päällikkötasoa se:)
        Attached Files

        Comment


         #9
         Kämppä ostettu ja vanha myynnissä. Nyt alkais hotsittaan tuommoinen, kun uudessa olisi takapihalla erittäin sopiva paikkakin moiselle. Hittolainen, kun nuo hinnat on vaan vähän suolasia. Tekeekö tuommoselle 5k€ virolaisella mitään?

         Comment


          #10
          Yleensä naiset hieroneet joten tuo poreilu jäänyt pois. Ilmojen viiletessä höyry on kiva elementti.

          Comment


          • #11
           Mitenköhän mahtaa tuon luxus altaan runko ja eristeet käyttäytyä jos/kun konetilan sisään pääsee kosteutta, tuntuisi että puu + mineraali villa ei ole kovin hyvä yhdistelmä kastuessaan....Omalla valinta kierroksella luxus tippui pois tuon puurungon ja eristyksen takia. Muu teknikka on varmaan balboan laatu komponentteja.

           Comment


            #12
            Ei tuolla luxus altaassa villaa näyttäisi olevan eristeenä, linkissä kuvia:
            http://www.luxus.ee/fi/altaat/super-tarjous-virosta/
            1cm polyuretaania altaan rungon ympäri, sitten 35mm vaahtolevyt, ja uloimpana alumiinikuplamuovikerros. Puuvärkkiä näyttää olevan ulkorungolla.
            Onkohan Virolaisessa ihan pilipali liitokset, vai liekö kalliimmissa altaissa ihan samanlaiset letkut ja letkuliitokset...

            Comment


             #13
             Kellään kokemusta Ruotsalaisista Nordpool altaista?
             http://www.nordpoolspa.se/

             Comment


             • #14
              Alkanut pieni ulkoporeallaskuume vaivaamaan. Mitään erikoisvarusteita, kuten kaiuttimia tai valojakaan en välttämättä altaaseen kaipaisi kun tuo tulisi valaistulle, lasitetulle ja katetulle terassille. Onko palstalaisilla heittää ehdotusta n. 6 hlö altaalle hintaluokasta max 5k€. K-Raudassa oli hetki sitten Cellon (Ruka?) allas alle 4k€, tekeekö tuollaisella mitään?
              Viimeksi muokannut James Potkukelkka; 28.5.2019, 10:55.

              Comment


               #15
               Cello Ruka (Novitekin tekelehän tuokin on) ollut nyt muutaman viikon käytössä, vielä ei pahaa sanottavaa. Ensimmäinen lämmitys veden laiton jälkeen sujuu pienehkön lämmitysvastuksen (samaa kokoa tosin kun pienemmissä Novitekeissa) takia melko hitaasti. Hierontasuuttimet menevät melko helposti kiinni jos kovasti liikehtii niiden päällä, ja huoltoluukkujen takaisinlaitto saattaa ottaa muutaman ärräpään, että saa ruuvien reiät osumaan. Onneksi noita ei tarvitse juuri irroitella, ja istuvat muuten ainakin meidän yksilössä ihan kivasti paikoilleen. Nollakeli on tähän asti kylmin lämpötila jossa pari tuntia polskittu, silloin ei mitään ongelmaa pitää lämpöjä säädetyssä 37c:ssä. Lämpökansi pitää hyvin lämmön noin muuten.

               Viisi normaalikokoista aikuista tuohon mahtuu, vähän tiukkaa tekee kyllä jo, mutta ihan hyvin mahtuu kuitenkin. Kuutta en ehkä lähtisi yrittämään kuitenkaan.. :)

               Comment

               Working...
               X