Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Android kapulat (ainakin Samsung)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Näytön suojakalvo on asennettu oudosti tai oikeastaan se on liian pieni tuolle näytölle.
    Tuon nayton paalla oleva kalvo on minullakin liian pieni, mutta siihen tottui akkia
    Siis tarkoitatteko te niitä kalvoja mitkä on näytössä tehtaan jäljiltä?
    Ei kai ne edes ole tarkoitettu muuta kuin suojaksi siihen asti kunnes se luuri otetaan käyttöön. Hommatkaa nyt ihmeessä joku oikea suojakalvo. Ne tehtaan kalvothan on ihan perseestä, kun ei niitä ole tarkoitettu käytön aikaiseksi suojaksi. Nuo oikeat suojakalvot kun on jo ihan kosketusnäytön toiminnan kannalta paljon parempia ja "sormituntuma" näytössä säilyy edes jollain tapaa sellaisena kun sen kuuluukin.
    Vai onko näihin uusiin luureihin alettu jo tehtaalla asentaa sellaisia kunnon kalvoja? Ne mitä mulla on luureissa ollut paketista ottaessa on olleet kaikki ihan perseestä.

    Mä olen käyttänyt tuota sormenjälkitunnistusta S5:ssa alusta alkaen kun firman sähköposti pakottaa sitä tai pin-koodia käyttämään. Toimii kyllä todella hyvin. Satunnaisesti joutuu näppäilemään salasanalla kun ei meinaa hyväksyä sormenjälkeä, mutta näitä on ehkä kerran tai pari kuukaudessa.

    Comment


      Oneplussassa tulee käsittääkseni mukana ihan kunnollinen kalvo tehtaalta. Lisähinnasta tai suoraan mukana en muista kummin.

      Comment


        OnePlus 1 ja 2 malleissa oli tehtaan kalvo justiinsa hyva, eika mitaan jalkiasenteisia kalvoja tarvinnut ostaa. Tassa kolmosessa tuo kalvo on millin liika pieni joka reunasta.

        Comment


          Tuli ostettua tommonen Oukitel 6000,vähän on outo Lumian jälkeen.Tuntus olevan kumminkin hintansa(n.140e)väärtti.

          Comment


          • OnePlus 2 tehtaan kalvo kyllä ainakin itsellä oli vaan kuljetussuoja ja naarmuttui heti. Kunnon suojakalvo heti pintaan, niin ei tarvitse jännitellä.

            Omassa OnePlus 2 on ollut käytössä ORZLYn Glass screen protector (tai ennemminkin levy). Kaksi kertaa on saanut sellaisen iskun näyttöön, että tuo suoja on mennyt säröille. Molemmilla kerroilla näyttö on ollut täysin ehjä suojan alla. Huomattavasti mukavampaa vaihdella tuota ~10€ kalvoa, kuin näyttöä.

            Comment


            • Plus 3:ssa tuo kalvo on tarkoitettu jätettäväksi siihen. Ei pelkästään kuljetussuojaksi.
              Mutta hankin kuitenkin BROTECT AirGlass Glass Protector - Screen Protector for OnePlus 3:n. Tuo on lasia ja ainakin Honor 5x:ssä siihen ei tullut naarmuakaan. Ja oli helppo laittaa paikoilleen ilman että siihen tuli kuplia.
              Viimeksi muokannut makelja; 4.8.2016, 07:23.

              Comment


                Harvinaisen ärsyttävän ongelman hetti tämä uusi sony xperia x. Autossa on connect2 bluethoot sovitin. Vanhalla xperia z:talla kun painoi spotifystä playta niin alkoi musa samantien kuulua. Noh tällä uudella on jostain syystä aina puhelimesta bluethootin "äänenvoimakkuus" nollilla. Eikä myöskään enää tietenkään lähde automaattisesti toistamaan kun laittaa mankan autosta päälle. Vielä raskaampaa on että sama homma on myös handsfreen kanssa…

                Comment


                  Hommasin pojalle ensimmäiseksi älypuhelimeksi Samsungin Galaxy J3:sen. Eipä ole minkään aikaisemman puhelimen käyttöönotto ollut näin tuskaista.

                  Ensinnäkin puhelimen näppäimistö. Jos halua kirjoittaa vaikka kirjaimen "P", niin pitää ensin painaa kerran "P" nappia ja sen jälkeen tuplaklikata sitä, jotta kirjain tarttuu näytölle. Sama kaikkien näppiksen merkkien kanssa sekä muidenkin puhelimen ohjausnappien kanssa. Todella raivostuttava ominaisuus. Lieneekö tämä softavika vai onko puhelimessa joku käytön hankaloittamisasetus päällä?

                  Samaten tuo kosketusnäyttö, ei pysty scrollaamaan näyttöä sormella vetämällä tai sulkemaan ohjelmia niitä sormella heilauttamalla.

                  Lisäksi ärsyttävä naisääni kälättää taustalla aina, kun näppistä koskee. Mitenhän tuonkin saisi pois päältä.

                  On ihan siinä ja siinä palautuuko luuri huomenna Giganttiin.

                  Edit: No niin sain luurin toimimaan kuten pitää. Syystä tai toisesta luurissa oli defaulttina ns. "Talk Back" optio päällä. Tämä aiheutti akan kälätyksen ja näppäimistön omituisen käytön.
                  Viimeksi muokannut Ilkka L; 12.8.2016, 21:57.

                  Comment


                  • 1,5 viikon käyttökokemus.
                    Tuli vaihdettua Samppa S7 Huawei P9:iin.
                    Rehellisesti, olin todella epäileväinen Huawein laatua kohtaan, mutta koska kaikki mokkulat yms on Huaweita niin päätin kokeilla.
                    Ostos on osoittautunut paremmaksi kun itsekkäön odotin. Kamera on omasta mielestä paljon tarkempi kun S7 ja toimiikin nopeasti. Laite myös ilmoittaa 3ttä takana pyörivä Instagram vie paljon virtaa yms. Siis käyttöjärjestelmänähän tosiaan on Android ja 6.0 versio. Okei, downgrade tuli tehtyä tuon Sampan järjestelmästä, ei todellakaan haittaa. :)
                    Suosittelen 5/5 :)

                    Comment


                    • Umi super saapui ja viikon sitä olen käyttänyt. Sormitunnistin on nopea mutta lagaa välillä hieman. Kameraa tässä on haukuttu, muutaman kuvan olen vasta ottanut, mutta en ainakaan omassa ole huomannut mitään mikä olisi vialla. Android on lähes puhdas, joku umin oma kevyt launcher muuttaa lähinnä paria kuvaketta ja hakupalkkia, sekä tapaa miten oma google sivu vasemmalta löytyy. Näyttö on kuvan puolesta todella hyvä ja kirkas, vaste hieman tahmaa, mutta moni itseni lisäksi syyttää lasikalvoa, jonka itsekin lätkäisin päälle samantien. Lasikalvo muuten ei istu reunoiltaan kunnolla sillä näytön reunat on pyöristetty. Laitteesta löytyy kapasitiiviset näkymättömät napit alhaalta jotka voi kääntää tai ottaa pois käytöstä. Akku on 4000mAh ja umin omia payterinsäästöprofiileja käyttäen kestää helposti vuorokauden vaikka näyttö olisi päällä paljonkin. Latautuu nopeasti täyteen koska usb-c. Pelaamista tällä en ole kokeillut. Alle 200e puhelimeksi todella laadukas. Sisällä android m 6.0 versio. Huhun mukaan N pitäisi tulla nopeasti virallisen julkkarin jälkeen. Puhelin on 5,5" koosta ja metallirungosta johtuen melko painava kun ehti tottua nexus 5 painoon.

                      Edit:
                      Oin kuvia ulkona ja kyllä tuo tosiaan parempi saisi olla 13mpix kameraksi. Melko vaikea saada kunnollista tarkkaa kuvaa. Näytöllä näyttää paremmalta kuin kuvina.
                      Viimeksi muokannut LauriJT; 13.8.2016, 08:42.

                      Comment


                        Poistin ja asensin (Sony Xperia) Firefox:n uudelleen. No tietenkin kaikki kirjanmerkit meni siinä samalla. Onko tietoa saako kirjanmerkkejä palautettua millään ilveellä takaisin?

                        Comment


                          Eikö firefox synkkaa muiden laitteiden kanssa ? (Oletus että on muita)

                          Comment


                            Miksi S5 on alkanut syömään akkua? Yön aikana, 17h ja Google Play Services 50% (ei store).
                            Ilmestynyt viikko-pari sitten, Kitkat 4.4.2. Suurinpiirtein samaan aikaan alkoi kuvia ottaessa ehdottamaan että lisää mapsiin. Entiset asetukset olleet ettei ehdottele.

                            Samaan aikaan alkoi kaikki ei-aktiiviset sovellukset ilmestymään cached-listalle (Spotify, Fonecta, Magazine yms. tauhkaa). Vaikka ne killaa pois, jo vain seuraavana päivänä ovat uudelleen käynnissä. Myös Citymaps2go alkoi syömään dataa ja akkua, piti poistaa kokonaan.

                            Comment


                            • Tuolta Cyanogenmod S5:een. Ja elämä taas hymyilee. Pääset eroon monesta ongelmasta (Bloatware).

                              https://download.cyanogenmod.org/?device=klte

                              Comment


                                Mulla on S5:ssä Samsungin oma 6.0.1 mihin olen ollut tyytyväinen. Olikohan edellinen 5.0.x joka rupesi takkuamaan ja syömään muistia.

                                Comment


                                  Onnistuin tappamaan tuon Google Play Service-prosessin/prosessit, tosin se ilmestyi kyllä takaisin. Enivei, nyt mennään kolmatta päivää samalla latauksella ja 47% vielä jäljellä!

                                  Comment


                                  • Onko kellään tätä 10000 mAh:n akun omaavaa Oukiteliä jo käytössä? Jos, niin miltä moinen tuntuu? Kyse siis tästä: http://muropaketti.com/taskumuro/ouk...000-mahn-akku/

                                    Comment


                                    • Työkaveri osti blackview bv6000 rontti viikko sitten. Siinä tosin 4000mah akku.

                                      Comment


                                        Pitihän se nyt pistää kokeiluun, kun kerran törmäsin tähän. Muutamia bugeja löytyy vielä heti ensi testeissä, mutta en nyt valmista vielä odottanutkaan.


                                        Comment


                                        • Itsekkin laitoin oneplus 3, kun pari vuotias sonyn z3:n ei kestänyt pientä sorkkaraudan lipeämistä :)
                                          Näin parin viikon jälkeen on alkanu tulemaan sinuiksi tuon kanssa, yksinkertainen ja melko simppeli (niin kuin käyttäjäkin:) ).
                                          Näyttö on positiivinen, entinen kokemus amoled näyttöön pohjautuu htc desireen ja jo silloin tykkäsin näytöstä. Toinen hyvä ominaisuus on tuossa amoledissä se että myöskin vaakatasossa näkyy näytöstä jos on polarisoivat aurinkolasit päässä. Kamera on ok, joskin sonyyn verrattuna ehkä aavistuksen tuhnuinen, mutta kun ei ole tarvetta olla vuoden luontokuvaaja vaan lähinnä kuvaan auton osia ynnä muuta hyvin tavallista niin se ei haittaa.
                                          Ja tuo Dash Charge, se on vaan ihan pirun nopea, kertaakaan ei ole vielä ollut akku ihan lopussa :)

                                          Hinta/laatusuhde on omasta ainakin kohdallaan tuossa vehkeessä
                                          Viimeksi muokannut demons; 26.9.2016, 07:35. Perustelu: typoja pois

                                          Comment


                                            Miksi S5 on alkanut syömään akkua?
                                            Erinäisten turhien kokeiluiden jälkeen poistettu kortilta erinäinen määrä isohkoja videoita.
                                            Alkoi akku kestämään... Liittyy jotenkin median välimuistiin, jonka tyhjentäminenkään ei auttanut kuin hetken.

                                            Comment


                                            • Onko tuo oneplus 3 nyt minkälainen puhelin teidän mielestä jotka sen on jo ehtinyt hankkia? Tällähetkellä käytössä samsung s5 neo ja eniten tässä häiritsee todella huono kameran tarkennus ja lisäksi on tullut huomattua että youtuben 1080p60fps videot jäätyy (720p60fps kuitenkin toimii normaalisti).
                                              Eniten tuo kamera tuossa op:ssa mietityttää, eli kuinka hyvin tarkentaa lähelle? Mitään taidekuvia ei puhelimella tarvitse ottaa, mutta usein pitäisi ottaa kuvia alle 10cm päähän puhelimesta. Samsung tarkentaa kohtuullisesti noin 50cm etäisyydelle ja sen jälkeen aika mahdotonta. S7 saattaisi olla turvallinen valinta itselle, mutta hinta on lähes tuplat...

                                              Comment


                                                Lyhin tarkennusetäisyys Oneplus 3:n kamerassa on ~8 cm, ja kamera on ominaisuuksiltaan muutenkin hyvä. Parin kuukauden käyttökokemuksella ei voi oikeastaan kuin kehua, mitään miinuksia en ole toistaiseksi keksinyt. Tyylikäs, tehokas ja nopea lataamaan.
                                                Attached Files

                                                Comment


                                                  Ei ole mitaan valittamista Oneplus 3:sta. On toiminut kuin ajatus. Olin skeptinen sormenjalkitunnistimen toiminnasta, mutta hienosti ja nopeasti toimii. Uskallan suositella.

                                                  Comment


                                                  • Kohta 2 viikkoa enemmän ja vähemmän aktiivisesti katsellut videoita tuosta puhelimesta, mutta kamerasta ei kerrota mielestäni riittävän tarkasti. Aina kuvataan suurinpiirtein studiovalotuksessa tai säkkipimeässä katulamppua näin kärjistetysti. Lisäksi puhelinta ei pääse itse testaamaan oikein missään tässä lähellä, mutta Elisa shopitissa ilmeisesti tuo saattaisi olla näytillä.
                                                    Vaihdoin tänään näytön laatikossa olleeseen s5seen ja otin sen käyttöön, ja neo:n vikoja ei tässä versiossa ole. Kamera tarkentaa lähellekin ja 1080p60fps videot toistuu.
                                                    Silti puhelimen vaihto alkaa olla ajankohtaista, kun onhan tämä ollut käytössä pian 2 vuotta :D

                                                    Comment


                                                    • Itse kyllästyin näihin nykyisiin lankapuhelimiin ja hommasin tuon Oukitelin K10000 luurin. Koko on vähä jytky kun ennen ollut pieniä puhelimia, mutta siihenkin tottui. Painoon tottui paljon nopeammin.
                                                      Mutta on tuo kyllä niin ihana laite, kun ei tarvi miettiä loppuuko virta kesken, jos päivän touhuilee puhelimen parissa. Saa soittaa musiikkia, pitää wlanin ja bluutuutit päällä, käyttää navigaatiota tms, eikä se virta vaan tunnu vähenevän. Varsinkin tuolla jahtihommissa, kun koiratutkia seurailee ja itsekin kulkee gps päällä, muut kulkee lisävirtalähteiden kanssa. Itse pärjää noissakin hommissa viikonlopun yli lataamatta ja vielä hetken matkaa viikkoa eteenpäin.
                                                      Kamera / salama ainoa mistä nyt keksin miinusta, mutta eipä ne ole kummoiset missään tuon hintaluokan puhelimessa. Ainoa mitä tässäkin vielä kaipaisi, olisi fyysinen qwerty, sitä vaan ei oo enää missään :(

                                                      Comment


                                                      • Mullakin on hyviä kokemuksia tuosta One+ 3:sta.
                                                        Kamera on omiin tarkoituksiin riittävä. Päivitykset tulevat n.1kk välein.
                                                        Ainoa mistä voisi sanoa jotain on tuo näytön resoluutio, mutta kun en ole parempaan tottunut niin enpä sanokaan.
                                                        Samaten tässä on hyvä tuo että saa oman Oxygen launcherin kokonaan poistettua käytöstä ja Nova Premiumin tilalle. Muisssa luureissa en ole tuohon ominaisuuteen törmännyt. En edes Nexuksessa.

                                                        Comment


                                                          One+ ykkösen jäljiltä ihastuin siihen sandstone takakuoreen ja sen puute kolmosessa on ainoa syy, miksen ole päivittänyt kakkosta kolmoseen. Kakkosessa kyllä riittää hyvin tehot vielä, joten mitään järkevää syytä ei ole edes päivittää :)

                                                          Comment


                                                            Omat valituksen aiheet One+3:ssa; latausjohto on ihan helvetin paksu ja jäykkä, kuulokeliitäntä alapuolella (henk. koht. mieltymys että se olisi yläpuolella), vakiona paikallaan oleva näytön suojakalvo on liian kapea ja soft gold väri on todellakin soft, tuosta on vaikea kullitetun väristä saada ainakaan mun silmillä. Lisäksi hemmetin liukkaan tuntuinen kädessä ilman koteloa.

                                                            Edellinen puhelin oli Sonyn Xperia Z3 ja ei tunnu yhtää että halvempaan ois vaihtanu.

                                                            Comment


                                                            • Itse vaihdoin LG G3:sta Samsung Galaxy S7:aan. LG oli luokattoman huonolaatuinen, en voi suositella ainakaan laadun puolesta. Akkua se alkoi myös syömään järjettömästi n. 1 vuoden käytön jälkeen.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X