Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Hyvä paistinpannu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #91
    Meillä scanpannu ei ollut hyvä kuin hetken, ja lopulta ruoka paloi kiinni joka kerta ja pinnasta tuli jotenkin matampi. Muutaman kerran kävi niin että jäikin liotukseen kun unohtui tiskata ajallaan, tiedä sitten voiko noin vähästä väärinkäytöstä mennä huonoksi.

    Meillä pannut "hajoaa" pääsääntöisesti siihen että menee pohja kieroon, kerran on olen tefalit? rikki saanut, varmaan metallityökaluilla. Nyt testissä linkkuveitsifirman pannu, ja on kyl paras tähän astisista. Oli viel uuniinlaitettavaa mallia, joskos nyt sais vihdoin opittua ton torttutätänin.

    Comment


      #92
      Onko muuten olemassa hyviä neliskanttisia pannuja? Nykyinen iso pannu mahtuu huonosti kattilan kanssa vierekkäin hellalle, neliskanttinen voisi sopia paljon paremmin.

      Comment


      • #93
        En tiedä miksi monet dissaa Tefalin Jamie Oliver pannuja, mutta minä suosittelen. Meillä toiminu loistavasti! Rasvaa vaatii tietyille eväille vähän, esim. kana, tai voihan ilmankin vetää, maun mukaan. Kestäny tiskikonettakin jo kohta 3-vuotta. Käytössä on syvempi kasari ja "kromikiiltoinen" matala pannu, molempiin kuuluu lasikansi. Hinnat näillä oli jotain 60-70 €/kpl.

        Comment


        • #94
          https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

          Tuommoseen törmäsin naamakirjassa.

          Comment


            #95
            Ihan samaksi menee oma Cerafit joidenkin ruokien kanssa. Tiskaamalla saa kyllä taas valkoiseksi mutta tuntuu oudolta että jotkin einekset tarttuvat tuohon noin kun taas toiset eivät ollenkaan.

            Comment


            • #96
              Meillä on kolmisen vuotta sitten lahjaksi saatu swiss diamond. Mitään huonoa en ole siitä vielä keksinyt, ei tartu kiinni ja on helppo puhdistaa. Ohjeissa oli ettei kannata hellaa pitää täysillä niin pysyy kunnossa pannu. Ohjetta on noudatettu ja hyvässä kunnossa on edelleen.

              Comment


              • #97
                Itse olen siirtynyt käytännössä kokonaan hiiliteräspannujen käyttöön. Kestää kuumuutta, käyttöä sekä ovat nopeita lämmönvaihteluissa. Ei maailman huolettomimpia, mutta tämä seikka ei ole itselle ollut mikään ongelma. Hinnat myös erittäin edullisia.

                Comment


                • #98
                  Itse käytän hiiliteräspannua tai valurautaa, pakon edessä sitten hakmannin teflonia. Hiiliteräs on aika helppo hoitoinen kunhan vaan jaksaa pestä käytön jälkeen käsin kuumalla vedellä, sekä alkuun käyttää paljon rasvaa.
                  Aikaa myöten pannu kehittää luonnollisen "nonstik" pinnoitteen.
                  Aika ikuinen pannu, toimii kuin valurauta mutta kevyempi ja helppohoitoisempi, pitää lämmön hyvin, eikä jää ruokaan pinnoite jäämiä

                  Comment


                    #99
                    Mä oon meidän swissiä kyllä säälittä täysillä lämmittäny, ei muutaman kuukauden käytössä ainakaan miksikään mennyt. Voisiko ko. ohje olla suunnattu induktiohelloihin, lämpiää ihan eritavalla.

                    Comment


                    • Ite ostin tollasen perus keraamisen pannun "kun halvalla sai" :) (24cm 9,95e) Ei ainakaan kananmuna jää kiinni, ja tuntuu samanlaiselle kuin cerafit puhdistukseltaan, että ei edes tiskiharjaa tarvinnut näyttää kananmunanjäämille.

                      Comment


                        Oletteko törmänneet yhen munan / blinipannuun induktiolle teflonipinnalla?

                        Comment


                        • Joo en tiedä mut ostin tänään Tefalin titanium pannun. Kokeillaan...

                          Comment


                            Halvasta Hallista Kotikokki tms keraamisella pinnotteella oleva pannu makso about 12e ja toistaiseksi se on ollut erinomainen sijoitus.

                            Comment


                              Eilen hommasin kokeeksi 28cm Tefalin keramiikkapinnoitteisen pannun vanhan kulahtaneen teflonpannun tilalle.

                              Olipahan muuten miellyttävä kokemus paistaa munia tuolla. Ei tarttuneet munat niin yhtään kiinni pannuun. Aika näyttää miten tuo toimii keittiön yleispannuna.

                              Comment


                              • Unohtunut laittaa tänne. Scanpanni lähti kolmevuotiaana tehtaalle tarkastettavaksi ja takuuna tuli uusi ilman mutinoita. Uuden elämä tosin loppui hyvin lyhyeen, kun vaihdoin lieden induktioon eikä se enää siinä toiminut. Swiss Diamond tuli tilalle, joka on hyvin toiminut puolisen vuotta.

                                Comment


                                • Lacorin hiiliteräspannu ollut nyt viikon käytössä. Uuh, niin ihana pannu <3 Suhkot painvava tuo on, mutta se luo fiilistä. :)
                                  Ei enää paluuta tefloneihin, varsinkin kun tietää tuon pannun paranevan huomattavasti ajanmyötä.

                                  Pitkän käyttöiän lisäksi edullisempi kuin teflonit.

                                  Comment


                                    Suhkot painvava tuo on, mutta se luo fiilistä. :)
                                    Niin tekee, ja toki myös tasoittaa lämpöä mukavasti. DeBuyer on aika hyvässä iskussa nyt muutaman vuoden käytön jälkeen :)

                                    Comment


                                    • Lacorin 28cm pannu tuli haettua vihdoin ja viimein Verkkokaupasta kun aikaisemmin ostetut Tefalit ovat poistokuntoisia. Parin päivän käyttökokemuksen jälkeen voi jälkiviisaasti todeta, että olisi pitänyt hankkia tuo ajat sitten. Kevyen rasvapolton tein, ei tartu pihvit eikä kananmuna.

                                      Paluuta pinnoitettuihin pannuihin ei ole. Jatkossa hellalla on vain terästä tai valurautaa.

                                      Comment


                                        Noi Defalit on poistokuntoisia jo kaupanhyllyltä. Lidlin 15€ paistinpannu ainakin uutuuttaan pesee Defalit. Aika näyttää miten pitkään LidliläIinen kestää.

                                        Comment


                                          Itse viskoin kaikki pinnoitetut pois. Oli pari keraamista ja pari teflonia.
                                          Ostin yhden hiiliteräs- ja yhden valurautapannun. Ennestään oli yksi perintönä saatu noin 30v vanha valurautapannu. Se on kyllä paras! Ihan sinut en ole tuon hiiliteräksen kanssa joten valurautaisilla tulee tehtyä.

                                          Comment


                                          • Heinäkuussa keittiöremppa ja joutuu uusii kaikki paistinpannut/kattilat induktion takia. Mitä ja mistä laadukasta settiä, mitä ei tartte olla heti uusimassa? Fiskarssit(ostettu joskus 2007) ollu ok, mutta yks "keraaminen" Tefal kesti kaks viikkoo. Ei mitään tollasta paskaa. Vinkkejä?
                                            Varmaan ainakin 2+2 ostettava, pieni ja iso koko molemmista.

                                            Comment


                                            • Tuli mentyä halpaan ja ostin Tefalin Ceramic control pannun perinteiselle liedelle, johon sen pitää tuoteselosteen mukaan myös sopia.

                                              Pannu vääntyy ihan palloksi kun liesi kuumenee ja tämän seurauksena pannu ei lämpene kunnolla.
                                              Sitten kun se on lämmin niin toimii hyvin, esim. munat(kanan) paistaessa tulee hieno pinta ilman tippaakaan voitelua. Muodonmuutoksen vuoksi kuitenkin tosi huono.

                                              Reilut 5v. tuli käytettyä Victorinox Swiss diamond 28cm pannua, 10-15 paistoa/viikko. Nyt vasta alkaa pinta kulumaan vaikka sitä ei ole säästelty/varottu lainkaan.
                                              Tuli tosi hölmö olo kun huomasin hakeneeni halvalla samaa laatua, ei se kallis pannu kuiteenkaan ole kallis kn katsoo sen koko elinkaaren.

                                              Victorinox kauppaan mars!!

                                              -Pasi

                                              Comment


                                                Täältä löytyy nykyään debuyer rautapannu sekä pari valurautaa.

                                                Hetken oli hackman matador keraamipannu, mutta se meni niin äkkiä huonoksi, että toista ei tarvi ostaa.

                                                Comment


                                                • Swissdiamondin HD Pro. Kallis, mutta en antais enää pois... hakkaa normi- Swissdiamondinkin 10-0.

                                                  Comment


                                                  • keraamisella liedellä kokeiltu kaikenmaailman pannut mitä vastaan tulee,paitsi tvshopin kamat ja kaikki ne menee kieroon eikä sen jälkeen toimi.Ei tarvi pohja olla ku millin osia kierossa niin ei lasilevyllä enää lämpene kunnolla.Ainoo mikä on pysyny suorassa on paksu valurauta pannu mutta siihen ei riitä ryki hellassa,lämpenee ikuisuuden ja ku laittaa sen täyteen sian pihviä niin taas jäähtyy ja saa odotella minuutti tolkulla että tirisee.Pitäis löytää hyvä suorana pysyvä ohut pannu,pitää sortua tvshopin pannuihin,oon kuullu kehuja.vinkkejä?

                                                    Comment


                                                      Ootko koittanu ikean 365 sarjan pannuja? Meillä oli ennen Kovanaamoja, mutta niitten mentyä huonoksi päätettiin testata noita ikean pannuja. Ei ole enää paluuta ainakaan noihin kovanaamoihin. On meinaan omasta mielestäni huomattavasti parempia nuo ikean pannut vaikka paljon halvempia.

                                                      Comment


                                                        Äidillä on TV-Shop pannu, jos sitä Cerafittiä meinasit. Ei kuulemma yhtään kummempi kuin aiempi Tefal.

                                                        Comment


                                                        • Meillä kans kaksi tuollaista tv shop pannua. Mumma lahjoitti otti itse yhden. Tämä pannu on kyllä ollu surkein kaikista se toimi korkeintaa 10 paistokertaa, jonka jälkeen siihen rupesi tarttumaan kaikki jopa pekoni. Heirol merkkinen pinnoitettu rosteri pannu on kestäny hyvin, nyt 1.5v vanha ostan toisen samanlaisen tilalle. http://www.heirol.fi/astiat/paistinp...eely-induction
                                                          Viimeksi muokannut To87; 18.5.2015, 23:04. Perustelu: Linkki heirolin pannusta

                                                          Comment


                                                          • Ääni Swiss Diamondille. Itsellä 28cm paistinpannu ja 28cm kasari. Kalliita, jep.

                                                            Comment


                                                            • Mulla on joku Tefalin keraaminen. Oli ehkä 5 paistokertaa ok ja sen jälkeen siihen on palanut kaikki kiinni. Lisäksi se on paistopinnaltaan hieman kupera, eli kaikki öljy kerääntyy reunoille.

                                                              Ei jatkoon.

                                                              Ei ole kyllä kunnon paistinpannua mulle sattunut kohdalle 30 vuoteen. Valurauta on valurauta, mutta siinäkin on omat hankaluutensa. Pitää varmaan vaan ottaa se asenne, että ostaa pannun tarjouksesta ja sitten kolmen kuukauden päästä uuden.

                                                              Aikanaan Scanpanien piti olla se best-of-the-best (aikana, kun niitä ei Suomesta saanut kaupoista). Kolme jaksoin palauttaa tehtaalle ja aina tuli uusi tilalle. Sitten totesin, että ei ne osaa tanskassakaan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X