Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Starttiboosteri

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #61
    Herätelläänpäs vanhaa ketjua.

    Ennen Euroopan reissua katselin starttiboosteria siltä varalta, että A8:n akku ei jaksaisi enää startata autoa käyntiin pakkasjakson jälkeen.
    No tietenkään Audi ei pettänyt, mutta reissulta palattuani rakas vaimoni yllätti minut ja oli hankkinut lahjaksi starttiboosterin. - Tai siis Biltemassa olivat myyneet vaimolle akkulaturin boosteritoiminnolla: https://www.biltema.fi/autoilu---mp/...0-a-2000049782

    Koska en kuitenkaan lataile akkuja taajaan, niin toistaiseksi minulle on hyvin riittänyt käyttö- ja harrsteautojen latailuun CTEK MXS 5.0 Polar.

    Siksipä kysynkin, onko tuolle Bilteman laturi-boosteriyhdistelmälle olemassa jotain järkevää kotikäyttöä, vai pitäisikö se palauttaa ja hankkia tilalle esim. Noco:n Genius boost GB150 (https://no.co/gb150) tai pykälää pienempi GB70 (https://no.co/gb70)?
    Attached Files

    Comment


      #62
      Minä palauttaisin. Kyllä sinulle varmaan tulisi mieleen jos tuollaiselle olisi jotain käyttöä. Tuollainen pieni akkuboosteri on näppärä ja se riittää moneen asiaan. Nocosta näin jossain testin missä se purettiin, johdot oli todella ohuet. Mutta niin ne voi olla muissakin.

      Comment


        #63
        Kiitoksia okkim. - Kävin palauttamassa Bilteman akkulaturin ostin Puuilosta tuon Noco GB150 starttiboosterin.
        Attached Files

        Comment

        Working...
        X