Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ajoneuvos

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja -V- Näytä viesti
    Mitä lienee tänään YLE2-kanavalla klo 1920 alkava Vroom vroom... liekö kotimainen vai ulkomainen.
    Vilkaisin tuon vroom vroomin. Brittien tekeleitä oli ja oli vähän erilainen autoiluohjelma. Hauskaa siitä kai oli yritetty tehdä vaikka väkisin mutta en kyllä itse saanut siitä mitään otetta. Poikkeava se siinä mielessä oli että esim. Lexus RX400h:n suorituskykyä mitattiin sillä että kuinka paljon astioita jää pöydälle kun kiihdytetään paikaltaan ja takaosaan kiinnitetty naru vetää auton mukana pöytäliinan astioiden alta. Brittihehkutusta tuntui olevan taas ihan kiitettävästi, urheiluautopuolella oli vertailussa joku Marcos ja Viper. Lajina oli ohituskiihtyvyys rekan ohi nelosvaihteella nopeudesta 50 mph. Yllättäen Marcos voitti vaikka Viperkaan ei mikään hidas ollut, alle 3,8 sekuntia ja rekka oli takana.

    Täytyy odottaa vielä toinen jakso ennen kun teilaa täysin mutta ei tuo vroom vroom kyllä vaikuttanut olevansa edes Ajoneuvoksen tasolla.

    Comment


      Näytti tuo eilinen Vroom-jakso olevan lopputekstien mukaan vuodelta 2005 eli eipä tietenkään ihan tuoretta tavaraa.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja Jede Näytä viesti
        Kun nyt provoat, niin jatketaan...



        Onneksi on meitä, joita kiinnostavat urheiluautot, nopeus ja autot harrastuksena. En onneksi ajattele kaikkea pelkästään järkiargumenttien perusteella.



        Netistä löytää n. puolen tunnin viiveellä tuoreimmat jaksot. Trendi ilmaiskanavien ohjelmatarjonnan suhteen kun muutenkin on hiipuva, niin enpä vaivaudu enää Suomen kuralaatudigi-teeveetä laatuohjelmien osalta seuraamaan. Itselläni Vicki Bitcher-Henderson on suurin syy miksi Fifth Gearia ei viitsi aktiivisesti seurata. Onneksi on vielä Tiff/Jason.

        My 2 cents.
        Sehän se hyvä asia onkin, että eri ihmisiä kiinnostavat eri asiat. Nuo zondan tapaiset urheiluautot kiinnosti ehkä teini-iässä, kun jossain sairaassa mielessään kuvitteli, että kyllä minä vielä joskus sellaisen hankin....

        Nyt kun on vanhempi ja viisaampi, ei enää elättele toiveita....

        Harrastaa vain sellaista, joka on konkreettista.

        Comment


        • Katselin ohjelmaa tänään, koeajossa maasturi ja urheiluauto ym. Mutta kyllä taso on laskenut, oli melkein kuin joku joke.ohjelma, ei ole enää mitään tekemistä auto-ohjelman kanssa! Olenko ainoa tällä mielipiteellä? Jos joku sattui katsomaan niin kertokaa mielipidettänne. Oli kylläkin jokin uusinta.

          Comment


          • Mun mielestä läskijenkkitehtävä Heikelän kera oli hauska sketsi. Muuten katson mieluumin Starttia.

            Comment


              Niin miksi auto-ohjelma ei saa olla Ajoneuvoksen tyylinen viihteellinen ohjelma?
              Miksi auto-ohjelmassa pitäisi mitata mahtuuko lastenistuimet vai ei.
              Miksi auto-ohjelmassa pitää arvostella sitä ohjaustuntumaa tms.

              Siis on erillaisia auto-ohjelmia. Ajoneuvoksen tapauksessa se on vain viihdeohjelma missä pääosassa erillaisia autoja.

              Startti toimii sitten vahinkovakkuritestiohjelmana meikälle.
              Toinen viihteellinen auto-ohjelma oli esim Ylen Via Baltica. Sekin oli ihan ok. Nyt tulee vastaava kun ne ajelee Norjassa matka-autolla. Se ei ole ihan yltänyt kiinnostavaksi asti.

              Comment


              • ...ja tässä sama jakso netti-tv:stä parempilaatusena ja onhan siinä muitaki "superautoja" ku tuo Ferrari ;o) http://www.mtv3nettitv.fi/?progId=2655

                edit: ...ja nyt tuli luettua tätä ketjua vähän enemmän, ja samalla tavalla kommentoin tähän, kuin tuolla mp-orgin puolellaki:

                ...tottakai se ärsyttää kun sikari poltteleva, sopivasti omantunnonarvonsa tunteva, lievästi lespaava tai ärrävikanen kaveri saa ajettavakshen sellasia pelejä, joita meistä suurin osa varmasti haluais kokkeilla. Tapaa siinä sivussa sitten vielä kohtuullisen hyvin toimhentulevia, maailmaa nähneitä staroja.

                Kateus. Perisuomalainen ilmiö =o)

                Ite tykkään ohjelmasta nimenomhan noitten "erikoisautojensa" takia. Perstuntuman kun pystyy hommaamhan noihin tusinamerkkeihin ja -malleihin missä autoliikhessä vain, kun koeajolla käy...ja ketä oikiasti kiinnostaa onko heppoja jossaki tojonissavolkskodassa 121 vai 124 TM:n testissä...ja kun haluaa sitten mahollisesti sitä reiphampaa kiihtyvyyttä ja vääntöä kokia niin maltan kyllä ootella kessää ja pyöräkelejä taas.
                Viimeksi muokannut toimeve; 16.1.2009, 13:20.

                Comment


                  Mun mielestä läskijenkkitehtävä Heikelän kera oli hauska sketsi.
                  Samaa mieltä! Paras kommentti tuli kuitenkin mummolta kaupan pihalla:
                  "Voi, voi! Menkää takasi sinne Lohjalle!"

                  Comment


                  • Mummon heitolle repesi kyllä niin pahasti! Nummelasta kotoisin olevana tiedän mikä suhtautuminen siellä on Lohjalaisia kohtaan.

                    Mielestäni on hyvä että on erilaisia auto-ohjelmia, viihteellisiä, teknisiä ja perheellisiä. Itse en tiedä autojen tekniikasta paljolti yhtikäs mitään ja siksi esimerkiksi jo aiemmin mainitun japanilaisen autojentestausohjelman katsominen jäi alle 10 minuuttiin. Viihteellistä Top Gearia jaksaa katsoa hyvin yhä uudelleen ja uudelleen ja siitä tykkää myös ei-autoihmiset. Vietnam-jakso oli loistava.

                    Tuosta ajoneuvoksen laadusta täytyy sanoa että muistaakseni jostain nettifoorumilta luin aikanaan ajoneuvoksen yhden kuvaajan kommentteja ja hän taisi väittää että yhden TG-jakson budjetti on isompi kuin koko ajoneuvoksen tuotantokauden. En epäile etteikö olisi totta.

                    Comment


                      taisi väittää että yhden TG-jakson budjetti on isompi kuin koko ajoneuvoksen tuotantokauden. En epäile etteikö olisi totta.
                      Kyllähän se on niin, että ei tän kokosessa maassa pysty sellasta ohjelmaa tuottamaan, harmi sinänsä...
                      Mutta toisaalta kuka nyt enää haluaa suomikopiota TG:stä kun alkuperänen on niin mainio kuin on...

                      Comment


                        Mites se meni. Toinen tykkää äitistä, toinen tyttärestä ja kolmas molemmista :)

                        Ko läpikulunu laukasu sopii hyvin TG vs Ajoneuvos mietintöihin.
                        Onneksi on sitä valinnan varaa meille jokaselle.

                        Toisaalta kyllä mulle uppoo Start jossain määrin. En vain allekirjoita kaikkea mitä väittävät siinä.

                        Mua kyllä TG:n ja Ajoneuvoksen kohdalla kiinnostaa paljonkin, että sitten kun voitan lotossa, niin tiedän millasta ajopeliä en ainakaan osta :)

                        Sinä päivänä, kun Start tms matkalaukkutesti-ohjelma koeajaa esim Zondan, lopetan kyllä sen katsomisen :)

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja TTH-80 Näytä viesti
                          Samaa mieltä! Paras kommentti tuli kuitenkin mummolta kaupan pihalla:
                          "Voi, voi! Menkää takasi sinne Lohjalle!"
                          Kyl. Se jenkkijakso oli kyllä jotain mielettömän hauskaa.
                          Ajoneuvoksessa just hyvä onki ettei oteta niin vakavasti jotain hemmetin testejä, vaan pidetään rehellisesti hauskaa ja toivotaan että katsojat viihtyy.

                          Comment


                          • En tiedä onko uusintoja, mut nyt la 31.1. tulee ajoneuvos kolmoskanavalta, ja siinä pitäs olla pakasta vedetty RS6, katselkaahan...

                            Comment


                            • Oma auto-ohjelma ranking (niistä mitä on tullut katottua):

                              1. Top Gear - ihan perkuleen hauska, ei _todellakaan_ ryppyotsaista suhtautumista autohin, ihan niinkuin ei kenelläkään autoharrastajalla ;-). Ei haittaa vaikka olisin vähän eri mieltäkin asioista.
                              2. Fifth Gear - kuten edellä, mutta ei ihan niin hauska ja välillä ehkä vähän jo ryppyotsainenkin. Ja onkohan niillä tullut mieleen, että useimmat ajavat autoilla muutenkin kuin radalla tappisladissa? Pari toimittajaa ärsyttäviä kohkaajia.
                              3. Ajoneuvos - kuitenkin paras suomalainen auto-ohjelma ja tähän pätee hyvin pitkälti samat kommentit kuin Top Geariin. Tottakai pienempien resurssien vaikutus näkyy, mutta ei haittaa minua.
                              4. Puskuri - mukavan maanläheinen. Aiheet sellaisia, mistä on ihan omakohtaisiakin kokemuksia. Toisin kuin Ferrarin viemisestä moottoriradalla...
                              .....
                              .....
                              148. Vroom vroom - muuten kuin Fifth gear, mutta on tainnut musiikkivideosukupolvi olla asialla. Hengästyttää jo ensimmäisen 5 min jälkeen. Ja "ehkä" pikkaisen hakemalla haettuja ne vertailutehtävät.
                              149. Start - hanurista, ainakin kun viimeksi katsoin. Siitä tosin on jo vuosia aikaa, enkä aio katsoa uudestaan. Hittolainen, kun ei kiinnosta viekö koppimopo 0,3 l enemmän vai vähemmän ilolientä satasella (kaikki alle 15:n on pois mukavuudesta) tai mahtuuko A4 kansio ovitaskuun (kunhan eväsreppu mahtuu johonkin).

                              Olikos niitä muita. Ja milloinkas taas näkyy Top Gearia ilmaisilla kanavilla. Vakavasti jo harkitsin DVD-paketin ostamista, mutta tulee kumminkin ostettua jaksoja, jotka on jo nähty.

                              Comment


                              • Eipä osaa jussi ajoneuvoksessa oikein ajaa tts kun zei zei vie tts tdi:llä :)

                                Hienosti menee tt radalla :;)

                                Comment


                                • Siinä sen huomaa, miten pikku asiat, kuten ajolinjat tuommoisessakin asiassa vaikuttaa pirusti. Tai no, ehkei ajolinjan valinta ole pikkuasia, mut kuitenkin...Olihan sillä etumatkaa annettu reilunpuoleiseti, siis Hallille.

                                  Onko kukaan kuullu tätä koskaan; mutta missä on Zei Zei...??? :D

                                  Comment


                                    Noitahan voi katsoa netistäkin: http://www.mtv3nettitv.fi/?progId=3814

                                    Comment


                                    • Kyllä oli Audi juhlaa koko jakso!

                                      Kateeksi käy niille jotka ko. auton voi ostaa..

                                      Remppa reiska paljastui kunnon audimieheksi kun tiesi plus malleista ja kaikesta :)

                                      Comment


                                      • Jep, onkos tosta rs6+ enempi juttua?

                                        Comment


                                          Joo olihan tuo asia auto mutta jotenkin autosta olisi halunnut nähdä/tietää jotain muutakin kuin pikaisia eri kuvakulmasta leikattuja MTV tyylisiä ottoja....

                                          Reiska oli pelimiehiä, plussaa siitä juontajan rokottamisesta :)

                                          Comment


                                          • Ihmetyttää vain, että esitettiin tas uusintana ja oli jo vähintään toinen tai kolmas tuosta jaksosta. Kyllähän tuon katseli uudestaan ihan mielellään, mutta luulisi lauantai illalle olevan muutakin kuin uusintoja?
                                            Vai olisiko mainosrahat kyseessä...

                                            Kuten on elokuvassa I Robot, kaikki autot tulevaisuuden Audeja:)

                                            Comment


                                              Eikö nuo ilmaispuolella kuitenkin tule ensimmäistä kertaa?

                                              Kuten on elokuvassa I Robot, kaikki autot tulevaisuuden Audeja:)
                                              On vähän liian läpinäkyvää tuo tuotesijoittelu/sponsorointi nykyään. Kotimaisissa elokuvissa ja sarjoissa varsinkin pomppaa silmille, kun jokaisella on sama merkki. Ainakin Audi, VW ja Toyota muistuu mieleen eri yhteyksissä.

                                              Comment


                                                Näkyivät pyörittelevän RonSua tuolla uudella Audi-radalla http://www.premierpark.fi/

                                                Mahtaisko tuonne onnistua jonkinlainen tapahtuma clubin puitteissa?

                                                Comment


                                                  Oli joskus puhetta, mutta maksaa silkintilkkuja. Mistä sitä koskaan tietää, jos tulevaisuudessa.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X