Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audia hankkimassa

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audia hankkimassa

    Tervehdys,

    suunnitelmissa on käytetyn Audi A6 farkun hankinta (vm. 2006--> ajettu n. 150-175k hintaa 15-18k)

    Ongelmana on että parempi puolisko pitäisi saada vakuutettua siitä että kannattaa hankkia ennemmin yllä mainittu kuin esim.

    Wv-gold variant, Skoda Octavia tms. jotka ovat muutaman vuoden uudempia ja vähemmän ajettuja sekä hieman edullisempia.

    Tarkoitus on hankkia auto pidemmälle ajalle 8+ vuotta ihan perheen käyttöautoksi.

    Auttakaa miestä mäessä :)

  • #2
    Eihän se auta kun ottaa koeajoon kaikki. Anna emäntä ajaa kans niin kyllä se huomaa miks pitäs audi olla.

    Comment


      #3
      Tuokin valinta vähän riippuu siitä, missä autollaan ajaa ja minkä verran kilsoja on tulossa. Jos suurin osa ajosta on kaupungissa niin oma valinta olisi Golf/Octavia tms. pienempien ulkomittojen ja ketteryyden vuoksi. Kaupunkiajon kulutus on myös pienempikoneisissa pienempi. Maantie- ja erityisesti moottoritepainotteiseen ajoon kutonen on miellyttävämpi. Tämä korostuu jos kutosen hankkii nelivetoisena ja tietenkin sellaista suosittelen. Se toki vähentää kutosten valikoimaa sillä bensapuolella pienin kone on 2.4 V6 (joka muuten on mainettaan miellyttävämpi kone ja oikein kaunisääninen) mutta sitä ei ole muistaakseni saanut quattron yhteyteen automaattina. Seuraava kone on 3.2 FSI mutta käytännössä samoilla kuluilla sitten kannattaa hankkia 4.2 V8. Sen yhteydessä auto on yleensä paremmin varusteltu ja mm. äänieristys on parempi.

      Dieseleissä sitten pienin quattro-vaihtoehto on 2.7 TDI mutta tässäkin sitten 3.0 TDI on suositeltavampi vaihtoehto. Se on yleisempi, tehokkaampi ja käytännön ajossa kulutus on samaa luokkaa. Manuaalit on selvästi vaikeampi löytää kuin automaatit.

      Tuolla sun hintaluokalla näyttää olevan tarjolla esim. yksi 2.4 V6 quattro Avant Helsingissä. Käy kokeilemassa sitä ja ota vaimo mukaan. Siitä se valinta sitten selkiintyy kun eri autoja koeajaa ja miettii missä niitä kilsoja tulee.

      Comment


        #4
        Pyytäisin lukemaan esimerkiksi tämän keskustelun ja ottamaan siellä puheeksi, jos vielä kysymyksiä jää:
        http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=65195

        A6 4F on järjetön hankinta jo pelkästään vakuutusmaksujen takia, joten järkisyillä tai kannattavuudella sitä ei pysty oikein helposti perustelemaan itselleen tai muille.

        Comment

        Working...
        X