Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

nettimyynnin kusetusta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #61
    Muutaman kympin kamoja ostellessani olen uskaltanut laittaa rahat myyjän pankkitilille, ja luottanut siihen että myyjä lähettää tavaran esim. matkahuollon kautta tulemaan. Hyvin on toiminut, tosin olen aina katsonut että myyjä on kirjoitellut useita viestejä kyseiselle foorumille. Jonkinnäköinen tae luotettavuudesta sekin.

    Vähänkin kalliinpaa kamaa hommaillessa on kyllä viisaampaa käydä henk.koht paikanpäällä tarkastamassa tavaran kunto ennen ostamista. Vaikka matka olisi pitkäkin.

    Plussa-pisteitä saa citymarketista, ei niitä täällä tarvita :D

    Comment


    • #62
      kus kus

      noita kusettajia näkyy riittävän.oli myynnissä nettivaraosassa ilmastoinninohjainlaite jostakin ihmemaasta englaniksi kyseli siitä osasta niitä ja näitä...
      Viimeksi muokannut anttik; 26.9.2009, 17:39.

      Comment


      • #63
        Alkuperäinen kirjoittaja porkkis Näytä viesti
        Muistakaahan, että yksi ihan kannatettava maksuvaihtoehto suomalaisten kesken on puolet ensin, puolet jälkeen.
        Kerran myin CD-soittimen KePön kautta tällä systeemillä. Kun puolet oli tilillä, lähetin soittimen, mutta toista puolta ei sitten alkanut kuulua. Ostaja väitti laitteen olevan rikki ja vaati että palautan rahat - haistin palaneen käryn sanoin että palauta soitin niin saat rahasi. Ei käynyt. No sitten valitti että hirmu kallis oli - miksikähän ei tingannut sitten? Jne, välillä huomasin että kaveri ei edes muistanut mistä laitteesta oli kyse, eli muitakin "kaloja" oli koukussa.

        Menin sitten polliisilaitkselle ja poliisisetä sanoi, että kaveri osaa asiansa, koska on maksanut puolet, jolloin petoksen merkit eivät täyty ja myyjä on aika kädetön tilanteen edessä. Eli ei tämäkään ihan aukoton systeemi ole. Uhkailin kuitenkin rikosilmoituksella (ja olisin sen tehnytkin), jolloin sain toisen 50% kauppasummasta, postituskulut jouduin kärsimään nahoissani.

        Nyt teen kauppaa vähänkin suuremman summan kyseessä ollessa ja jos en luota myyjään/ostajaan 100%, seuraavasti:
        1) Kauppa tehdään nenätysten tai
        2) Ostaja maksaa postiennakko- mh-kulut kaksinkertaisena etukäteen tilille. Näin lunastamatta jääneestä ei tule takkiin. Paketti postiin ja merkintä päälle, että saa avata ennen lunastusta.

        Jos nämä ehdot ei käy, niin voivoi.

        Comment


        • #64
          Uhkailin kuitenkin rikosilmoituksella (ja olisin sen tehnytkin)
          Vastapuoli tiesi varmaan tämänkin, että syyttäjä ei näin vähäpätöisissä asioissa syytettä nosta, joten siviilikanne olisi ainoa vaihtoehto, BTDT.

          Comment

          Working...
          X