Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sutta ja sekundaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Sutta ja sekundaa

    Pari "Alarm Light" merkkistä liiketunnistinta tuli ostettua houkuttelevaan 6,99 hintaan. Tarkoituksena valvoa raksalla työmaakopin ja talon takaoven edustaa.
    Laitteessa on ir-liiketunnistin joka ohjaa valoa ja vempaimessa olevaa hälytyssireeniä.
    Homma on mennyt metsään mielestäni joka osa-alueella:
    IR tunnistin on oikutteleva, toisinaan laitteen eteen saa kävellä kosketusetäisyydelle eikä laite reagoi vieläkään. Ir:n regointialueeksi luvataan kuitenkin 6 m.
    Valo on hälyvaloksi surkea tuikku. Lähinnä tunnelman tuoja.
    Sireeni on onneton piippi, vaikka sille luvataan 80 dB:n karkoitusääntä.

    En löytänyt netistä värkin kuvaa.
    Laite on pääosin musta ja siinä on seuraavat tiedot:

    PAGET TRADING LTD, London
    Product: Alarm Light
    Model No.: 0993

    Älä erehdy ostamaan. Menee rahat hukkaan.

    #2
    "Tupakansytytin paineilmakompressori" á 10-15e. Ajattelin, että sillä saisi edes polkupyörän renkaisiin ilmaa tai koripallon täyteen, epärealistisissa haaveissa crossin renkaan hätätäyttö hiekkakuopalla. Ei saanut. Laitteesta lähtee aivan älytön meteli, joka on valehtelematta verrattavissa rälläkkään. Ohjeissa varoiteltiin yhtäjaksoisesti pitämättä laitetta päällä enintään 10s kerrallaan. Aloitin kevyesti koripallolla. 10s päästä ei ollu koripallo täyttynyt juurikaan havaittavasti. Jätin "kompuran" mölyämään ohjeita uhmaten ja pallo kovenikin n.3min päästä. Mahtavaa.

    Kyljissä oli hieno hopeakirjaiminen tarra, jossa lukee "12bar". Integrodun painemittarin asteikko lupaili aina 18 baria. Totuus: peukalolla painamalla letkun päästä pystyi tukkimaan ilman tulon laitteen ollessa päällä. Ja viisarikin värähti aina 2bariin asti. Alytön romu.

    Kärcherin keltainen minipainepesuri. Pistooli murtui kahdesti ja lisäksi pistooliin kiinnitettävä suutiputken liitos väljistyi niin, että liitoskohtaan aiheutui jokin painepulssi, joka sai koneen menemään päälle ja pois sekunnin välein liipaisimesta painettaessa. Lopulta koki viimeiset päivänsä kesämökin katon putsauksessa. Ensin ulisi, sitten nousi savu.

    Comment


      #3
      One4All kaukosäätimestä saa muuten irroitettua sen "liiketunnisten" piuhan ja valot syttyy vasta kun tosiaan painaa niitä nappeja eikä aina ohi kävellessä :)

      Söi kyllä aika huolella niita pattereita ennen toimenpidettä.

      Comment


      • #4
        Uudemmassa versiossa ei tuommoista liiketunnistinta enää ole, ovat varmaan saaneet palautetta asiasta. Itellä tuommoinen uudempi versio ja ihan hyvä kalikka se on. Näyttö sirisee hieman kun valot palaa, kirkkauden säätö vaikuttaa sirinän voimakkuuteen, mitä kirkkaampi valo, sen kovemmin sirisee.

        Pattereita ei pahemmin mene, kun ei ole edes muistikuvaa milloin oon vaihtanut patterit.

        No jotain valitustakin tähän, Logitechin Laserdesktopista. Setti vaihdettiin kerran uuteen kun huipputarkan laserhiiren ansiosta kursori eli omaa elämäänsä, eka ei meinnut liikku ja sitten teki ihan omia kuvioita, välillä jopa toimi niin kuin pitää. Hermo paloi kun kursori meni ihan eri paikkaan kuin oli tarkoitus. Setti vaihdettiin uuteen, jonka jälkeen uusi setti on toiminut ok.
        Viimeksi muokannut psiiskonen; 4.4.2007, 20:22.

        Comment


          #5
          Philips SBC-HC8440 kuulokkeet,
          eli langattomat kuulokkeet tuli ostettua heräteostoksena ku halvalla sai.
          Mainostetaan vielä "HI-FI" tason kuulokkeina. En tietenkään oleta että philips olisi mitään high endiä mutta ei ristus että on pa*kat!

          - Äänenvoimakkuutta ei saa nostettua edes niin korkeeksi että ei kuulisi melua joka tulee kuulokkeiden ulkopuolelta. Näppäimistön näpytyksetkin kuulee selvästi. Alkaa särkemään lähes tulkoon ennenkun kuulokkeiden oma äänenvoimakkuus on tapissa.

          Tyytyväisyys takuuna takaisin myymälään..

          Comment


          • #6
            Kärcherin keltainen minipainepesuri.
            Viime kesänä tuollainen 2.02 malli maksoi jonkun 70? uutena, mutta on aivan sillä rajalla, kannattaako sijoittaa. Lyhyt letku, onneton teho ja tuo monessa muussakin merkin mallissa käytetty kahva, jossa on tyyppivika.
            Veljelläni oli 502 MS -malli, joka on jo ihan eri luokan laite, mutta kahva on sama kuin tuossa rimpulamallissa. Veljenikin varmaan kolme kahvaa vaihtoi takuuseen, kunnes takuuaika loppui ja minä lunastin tuon laitteen itselleni. Tietysti se juuri vaihdettu kahva hajosi melkein heti ja muuten niin laadukkaaseen ja kätevään ja tehokkaaseen pesuriin piti ostaa uusi kahva. Kaupan päälle tuli 2.02 mallin harrastelijapesuri tehtaan pakkauksessa, kahden vuoden takuulla 8) Pesuri on yhä purkamatta laatikossaan, kahvalla on käyttöä isommassa pesurissa.
            502 MS on muutoin täyttä rautaa sisältä, mutta syksyllä erehdyin jättämään pakkaseen, jolloin kolmemäntäisen pumpun yksi takaiskuventtiili korkkasi -varaosan hinta 3?.

            Comment


            • #7
              Mulla on kanssa tollanen Kärcher 502 MS malli. Muuten hyvä pesuri mutta kahva on pa**aa. 2 kertaa vaihdettu takuuseen ja nyt on takuu loppu ja se on taas rikki. En ole vielä keksinyt mitä sille tekisi. Luulisi ton hintasen pesurin kahvan kestävän enemmän kuin n.10 käyttökertaa. Jos joku tietää kestävän kahvan tohon niin otan vihjeitä vastaan.
              2.02 mallin saisi Gigantista 59? hintaan 2 vuoden takuulla. Siitä saisi kahvan ja sille takuun :)

              Comment


              • #8
                Jostain syystä nykyiset Panasonic-tuotteet ovat toistuvasti tuottaneet minulle pettymyksen, vaikka usein ovat jopa testivoittajia tai muuten mediassa kehuttuja. Kannettavassa cd-soittimessa oli huono äänenlaatu, digikamerassa huono kuva, puhelimessa oli käsittämättömiä käyttöliittymäkömmähdyksiä. Vuonna ´86 ostettu Panasonic-matkatv oli kyllä kaikin puolin hyvä.

                Ctek-akkulaturin johdot eivät kestäneet pakkasta (mihinkähän vuoden aikaan sitä tarvitaankaan), ja nyt takuuajan loputtua se simahti tyystin. Kehno suoritus ollakseen THE akkulaturi.

                Onhan siinä sekin, että markan noname-vehkeeseen yleensä on tyytyväinen selkeistä puutteista huolimattakin, kun taas "laatumerkkiin" tulee suhtauduttua kriittisemmin.

                Comment


                  #9
                  Panasonic, Vdr-d150 dvd-videokamera.

                  Uskomattoman paska logiikka kuvatessa. Kun kuvaat jotain ja pistät pauselle tai stopille, niin pitää kääntää toimitonuppi johonkin muuhun asentoon, jotta tallentaa dvd:lle. Jos otat virrat suoraan pois, niin se hukkaa ne.

                  Noin selitti Seinäjoen Anttilan myyjä avokille. Hieman kihahti. Väittää, että muistiin menee koko minidv:n verran kuvaa ja kirjottaa vasta sitten ne levylle kun kuvaus lopetetaan, joka hieman ihmetyttää. Ei oireillut tietenkään kun käytiin valittamassa.

                  Ja myös on tuhonnut nyt monta levyä just tuon takia, että ottaa virrat pois napista ennenkuin on kääntäny toimintonupin, jotta videot olis tallentunu.

                  Noin nuo dvd-videokamerat kuulemma toimii kaikki, eli kaikki ovat siis paskoja (Epäilen vahvasti ettei ole noin)

                  Comment


                    #10
                    Täältä negaatioääni myös tuolle one4all -keksinnölle.

                    Ratkaisin ongelman ostamalla Logitech Harmony 525:n. Eipä ole tuon ostoksen jälkeen sitä sirinäpetteriä tarvinnut kopeloida. Tossa logitechin kapulassa on muutenkin aika paljon enemmän "järkeä" eli toimii! Eikä syö mahottomasti paristoja.

                    PS. Myydään sopivasti one4all kake.

                    Comment


                    • #11
                      Varmaankin ne videot on tallentuneet mutta TOC(Table Of Contents) on jäänyt kirjoittamatta kun laite on lätkäisty kiinni. Varsinainen data on varmaankin levyllä ja voidaan mahdollisesti palauttaa luomalla uusi indeksi. En ole noiden DVD restore softien kanssa värkkäillyt, mutta aluksi levyä voisi katsella vaikka Nero poltto-ohjelman avulla.

                      Comment


                        #12
                        Integroidut äänikortit, varsinkin AC650:set. Särkevät aina ja ikuisesti. Käyttökelpoisisa vain digisignaalin välittäjinä oikealle vahvistimelle.

                        PS2:sen lukupää. Toimii parivuotta uutena, jonka jälkeen vaatii säännöllistä purkamista ja puhdistusta useamman kerran vuodessa. Toimisi kyllä paremminkin, mutta laserin teho on tehtaalla veivattu niin minimiin, ettei mitään mahdollisuuksia sellaisenaan.

                        Taidan sanoa psykiatrini irti tämän ketjun korvatessa istunnot :)

                        Comment


                        • #13
                          Epäonnistuneita hankintoja viime vuosilta:
                          - LG:n 42" plasmatelevisio vuodelta 2003 (surkea kuvanlaatu)
                          - Audi A3 8P 1.6 vm. 2003 (sähkövikoja korjattu keskimäärin 1500km välein uudesta tähän asti)
                          - jo aiemmin mainittu one4all-kaukosäädin löytyy myös kaapista pölyttymästä

                          Comment


                            #14
                            Varmaankin noin, mutta ongelma on se, että tuo tallentaa videot johonkin dvd-video moodiin jotai ei voi lukea puuceen asemilla ilman finalisointia.

                            Silti rasittavaa, mennyt monet tärkeät videot pilalle.

                            - Ja minäkin ostin tollasen 15e:n hätävarakompuran auton peräloosteriin. Meteli on jumalaton, mutta ei tunnu täyttävän mitään.
                            - Lisäksi Phillipsin 32" 8807 noin 4 vuoden takaa. Tummia haamuraitoja tummassa kuvassa, jotka "korjattiin" jollakin konkan vaihdolla. Surkea vihreän toisto. Jalitsusta ei meinaa saada selvää. En osta enään phillipsiä.

                            - Partakoneiden vaihtopäät. Niitä menee liian usein ja halvemmaksi tulee ostaa halpa uusi kone.
                            - Giletten parranajoveittet. Riistää, raapii ja saa haavoja aikaan vaikka pitäs olla Hyper Mach Turbo Intercooler III teknologiaa.
                            - isojen koirien purulelut. Eivät kestä oikeast puudelia isompien koirien leukoja.
                            - Artec T14-digikortti tietsikalle. Epävakaa, surkea softa, jota ei saa kuin hemmetin kovalla työllä pois. tarvitsee lisäksi hieman osaamista puukottaa rekisteriä jne. Ei toimi, en suosittele. Lisäksi ite tikussa saattaa mennä jotain vähäselläkin käytöllä rikki.
                            - Halvat maalausvehkeet. Telat, sudit jne. Halpa ostaa, mutta aiheuttaa vaivaa kun tulee sutta ja sekudaa jäljen muodossa.
                            - GE:n megablue valot. Ei kestä käyttöä.
                            - Boschin ja Championin tuulilasinpyyhkimet. Kuluvat luokattoman nopeesti vesikalvonlevittimiksi.
                            - Sonyn autoradiot. Surkea logiikka, radion kuuluvuus.
                            - Mikrobitti nykään. Ei enään kovin syväluotaavaa artikkelia, enemmän for dummies tasoa. Vuosien kestotilaus lopetettu.

                            Oliskohan tuossa alustavaa listaa. Varmaan on muitakin, muttei nyt just muista.
                            Viimeksi muokannut Puuhapete; 5.4.2007, 12:13.

                            Comment


                              #15
                              Jounin kanssa samoilla linjoilla.
                              Meillä ei ole (eikä tule), edes nyppykonetta philips merkkisenä.
                              Hoover imuri meinää saada hermot menemään kovan äänen takia, imee kyllä ja ei ole mikään 50 euron malli.

                              Comment


                                #16
                                Acrobat Reader!! En uskalla edes ajatella, miten paljon kuluu tehokasta työaikaa hukkaan moisen ohjelman vuoksi, onneksi on foxit reader nyt käytössä.

                                Bosch Silver akut, perseestä ja syvältä! Menee ihmeellisen nopeasti vituiksi.

                                Joku HP:n halpa mustesuihkutulostin, meni joku pieni nölli paskaksi ja olisi pitänyt ostaa uus printteri. Korjasin nippusiteillä ja käytin väripatruunan loppuun. Oma syy toki ku sekaantui halpaan, nyttemmin on käytössä laseeri.

                                Ericsson T68m, ehkäpä universumin surkein matkapuhelin. Minulla oli kuusi eri yksilöä, kaikissa jotain vikaa, viimeisen myin suoraan huollosta ja viikon se kesti seuraavalla omistajalla.

                                Kaikki helvetin softat jotka tulee tietokoneen varusteiden mukana, nykyään en noteeraa niitä ollenkaan, ellei ole pakko.

                                Humaxin 160gt tallentavan digipoksin kaukosäädin sekoilee välillä, esim. äänenvoimakkuutta jos meinaa säätää niin vaihtuukin kanavat.

                                Brändituotteet, jotka ovat todellisuudesta sillkkaa paskaa, kuten boschin ja championin sulat.

                                Intraxin jouset! Ensin kovat, sitten hetken päästä löysät.

                                Armeijan lääkäri, laadukkaan hoidon vuoksi olen menossa jo toista kertaa polvileikkaukseen.
                                Viimeksi muokannut Murtsi; 5.4.2007, 18:59.

                                Comment


                                • #17
                                  Ostin Canonin monitoimitulostimeen ison nyssäkän FinnInk-väripatruunoita kun hankin laitteen.
                                  En käsitä miten laite väittää miltei heti patruunojen vaihdon jälkeen, että muste on loppu!
                                  Käytän enimmäkseen laaseria joten mustesuihkutulosteita tulee otettua hyvin harvoin. Silti muste on aina muka loppu!

                                  Täysin hukkaan heitettyä rahaa. Mistähän pirusta tuokin johtuu(?)

                                  Comment


                                  • #18
                                    Telwin migmag hitsauskoneet, komponentit tehty italian joulutinasta. Onneksi sain vaihdettua Walliukseen muutaman kympin tappiolla.

                                    LG-astianpesukone LD-2120 huono pesu- ja kuivaustulos hintaisekseen.

                                    Severin leivänleikkuukone, ei saa kertakaikkiaan leikattua ruisleivästä kunnollista siivua, jotain makkaraa sillä ehkä saa leikattua.

                                    Husqvarnan moottorisahat, muovit lohkeilevat, pikkuosat murtuvat ja moottori väljistyy parissa vuodessa. Hintaansa nähden heikkoja esityksiä vaikkakin käyttöominaisuudet ovatkin hyvät.

                                    Nokian digiboxien kaukosäätimet, voisiko se enää surkeampi ollakaan ?

                                    Olin vuosia sitten ostamassa laajakuvatelevisiota ja lopulta vaihtoehtoina olivat Philips ja Sony. Ostin sitten Sonyn kun Philipsiä kauppaava myyjä ei ollut halukas sellaista myymään niissä olleiden ongelmien takia vaan tarjosi JVC:tä. Se olikin onni, sillä Sonyn putkessa ei ole ollut minkäänlaista vikaa.

                                    Itse päädyin tässä parivuotta sitten hankkimaan HP:n monitoimilaitteen hyvin pitkälti siitä syystä, että sen mustepatruunat ovat käytössä edullisia. Vertailtuani hintoja juuri Canonin ja Epsonin tuotteisiin en nähnyt järkeä esim. erillisväri ominaisuuksissa.
                                    Viimeksi muokannut Hervast; 6.4.2007, 08:27.

                                    Comment


                                      #19
                                      Mustetasoherja johtuu luultavasti FinnInkin patruunoista. Eivät anna Canonille kelpaavaa informaatioita todellisesta musteen määrästä.

                                      Epson herjaa joka tulostuksen yhteydessä, että patruunat eivät ole Epsonin kultareunaisia hovipatruunoita. Älä käytä muita kuin alkuperäisiä tai tulostin räjähtää ja kuolema korjaa jne. jne. Herjan saa toki pois, mutta silloin pitää ottaa koko tulostimen tilanvalvontaohjelma pois päältä.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Philipsin tuotteita täälläkin karsastetaan. Vuoden 2002 28" laajakuva-tv:stä paukahti prosessori viime syksynä eikä hirveän väännön jälkeen(pitkä tarina ei jaksa selittää täällä) saanut minkäänlaista takuukorvausta vaikka philipsillä oli kyseisen koneiston vakiovika selvillä ja pienen ajan sisään laukesi samaan aikaan ostettu DVD-soitin. Nykyinen tv ja dvd-soitin ei yllättäen ole philips!;D

                                        Comment


                                        • #21
                                          Severi on leikkurissaan valmistanut todellakin surkean kodinkoneen: kasa irrallisia muoviosia, jotka on muka nerokkaasti tehty irrotetavaksi ja kokoontaitettavaksi. Hermo meinaa eritoten mennä aina, kun terän suojuksen lukitus perää ja muoviläppä putoaa alas.
                                          Jälleen tuote, joka ei halvasta hinnastaan (39?) ole hankkimisen arvoinen.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Alkuperäinen kirjoittaja Murtsi
                                            Acrobat Reader!! En uskalla edes ajatella, miten paljon kuluu tehokasta työaikaa hukkaan moisen ohjelman vuoksi, onneksi on foxit reader nyt käytössä.

                                            Bosch Silver akut, perseestä ja syvältä! Menee ihmeellisen nopeasti vituiksi.

                                            Joku HP:n halpa mustesuihkutulostin, meni joku pieni nölli paskaksi ja olisi pitänyt ostaa uus printteri. Korjasin nippusiteillä ja käytin väripatruunan loppuun. Oma syy toki ku sekaantui halpaan, nyttemmin on käytössä laseeri.

                                            Ericsson T68m, ehkäpä universumin surkein matkapuhelin. Minulla oli kuusi eri yksilöä, kaikissa jotain vikaa, viimeisen myin suoraan huollosta ja viikon se kesti seuraavalla omistajalla.

                                            Kaikki helvetin softat jotka tulee tietokoneen varusteiden mukana, nykyään en noteeraa niitä ollenkaan, ellei ole pakko.

                                            Humaxin 160gt tallentavan digipoksin kaukosäädin sekoilee välillä, esim. äänenvoimakkuutta jos meinaa säätää niin vaihtuukin kanavat.

                                            Brändituotteet, jotka ovat todellisuudesta sillkkaa paskaa, kuten boschin ja championin sulat.

                                            Intraxin jouset! Ensin kovat, sitten hetken päästä löysät.

                                            Armeijan lääkäri, laadukkaan hoidon vuoksi olen menossa jo toista kertaa polvileikkaukseen.
                                            Eikös noissa Bochin Silver akuissa ole kuitenkin kahden vuoden takuu?

                                            Comment


                                              #23
                                              Eikös noissa Boschin Silver akuissa ole kuitenkin kahden vuoden takuu?
                                              Pitää paikkansa.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Täältä myös ääni tuolle mikrobitille, oli hifi lehti kestotilauksessa ja mokoma meni ja söi tuon Hifi:n muutama uuden mallinen bitti ehti tulla ja olipahan lehti. Kaukana on ne ajat kun silloin -84 siinä bitissä oli asiaakin.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  -Genoliten akut.
                                                  -Nokia 100t-digiboxi. Kaukosäädin todella surkea ja kanavanvaihto hemmetin hidas. Toimii kuitenkin muuten ok.
                                                  -Epsonin hinnat alkaen-mustesuihkarit. Vaihtui monta kertaa kalliimpaan Samsungin värilaseriin, mutta hermojen kuluminen huomioonottaen tulee halvemmaksi.
                                                  -Win 98SE jonkun konepaketin yhteydessä.
                                                  -Yleensä kaikki "pulttiautotason"-työkalut. Köyhän ei edelleenkään kannata ostaa halpaa.

                                                  Comment


                                                    #26
                                                    -Philips ei osaa tehdä kuin vedenkeittimiä.
                                                    -Epsonin mustesuihkariprintterit pitäisi kieltää lailla, mustetta kuluu aivan käsittämättömiä määriä. Lisäksi tavallinen musta tekstitulostus on aivan älyttömän hidasta. Ns oikovedoslaatu on taas niin surkeaa, että se on hädin tuskin lukukelpoista.
                                                    -Lähes kaikki Nokian tekemät tietokoneissa toimivat softat ovat firman kokoon nähden uskomattoman huonosti toimivia.

                                                    Comment


                                                    • #27
                                                      Philips on vitsi. Joskus -80 luvun alussa se vielä jotenkin pärjäsi.
                                                      Whirlpool osaa mikroaaltouunien valmistuksen. Ameriikan markkinat vetää.
                                                      Muussa kodintekniikassa se onkin sitten täyttä skeidaa.
                                                      TV puolella Sony on varmasti vähävikaisin vaihtoehto.

                                                      Comment


                                                      • #28
                                                        -Philipsin telkkareista täälläkin huonoja kokemuksia, 24" laajakuvatöllö vuodelta 2002 tms sanoi itsensä yllättäen männäjouluna irti, kuitti hukassa niin ei tullut tuostakaan valitettua.

                                                        -Viime viikolla myös Acerin kannettava viimekesältä sanoi itsensä täysin varoittamatta irti, kesken käytön kuva pimeäksi eikä ole tullut näyttöön mitään eloa sen jälkeen. Pääsiäisen jälkeen pitäisi yrittää saada takuukorjaukseen.

                                                        -Nokian pc-softat ovat todellakin firman kokoon nähden laaduttoman huonoja, olleet aina.

                                                        Comment


                                                          #29
                                                          - Kaikki Philipsin tuotteet joihin on tullut sekaannuttua, VHS-nauhuri vetää viimeisiään (kestäisi nyt digiboksin hankintaan saakka) niin sitten on tämä talo kyseisen merkin tuotteista vapaa.
                                                          - CD Cardic työkalut, joskus opiskelijana tuollaisen hylsysarjan ostin ja vein parin päivän päästä takaisin rikottuani kourallisen työkaluja siitä.

                                                          Comment


                                                          • #30
                                                            -Bilteman halpis työkalut, niihin ei kannata sekaantua, eikä kyllä minkään muunkaan kaupan halpis työkaluihin.
                                                            Ne kalliimmat on kyllä sitten ihan menetteleviä.

                                                            Comment

                                                            Working...
                                                            X