Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 80 B4 äänentoistoa hakemassa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Olikos jollain vielä kuvia miten noita ovikoteloita on B4 etuoviin toteutettu?

    Comment


      #32
      Olikos sulla siinä facelift sisusta eli tyylikkäämmät ovipahvit, joissa kangasverhoilua siinä alaosassakin?
      Niihin ovipahveihin saa aika nätisti tehtyä flush-asennuksen kaiuttimille:
      https://www.s2forum.com/forum/member...uattro-project

      Vanhemmanmallisiin tarvii tehdä erillisiä koteloita, jottei näyttäisi ihan hirveältä:
      https://www.drive2.ru/b/1830210/

      Comment


        #33
        Vanhan mallinen tietty, voi olla hieman kynnystä alkaa itse tekee koteloita

        Comment


        • #34
          Tarkoitus olisi talven aikana askarrella hieman siedettävämpää äänentoistoa cabrioon. Nykyisessä vain kojelaudan päällä olevat 4" nokialaiset, joilla ei kuuntele edes uutisia. Tavoitteena Focalin koaksiaalit (4" eteen ja 5,25" taakse) ja pelkääjän penkin alle jokin sinne mahtuva aktiivisub (esim. JBL Basspro Nano). Ensin tarkoitus yrittää ilman erillisvahvistinta ja jos ei kelpaa niin sitten jokin pieni vahvari Focaleille.
          Ja heti sormi suussa:
          1) Mistä läpivienti akulta? Kaksi virtapiuhaa pitäisi saada tuotua, toinen aktiivisubille ja toinen varalle vahvistinta varten.
          2) Takakaiuttimille on paikat takapenkkiläisten vieressä, mutta vaikuttaisi, että mitään johdotuksia ei ole. Mistä kannattaa vetää kaikutinkaapelit soittimelta takakaiuttimille?
          Nämä kysymykset näin niin kuin aluksi...

          Comment


            #35
            Väittäisin ettei mahdu penkin alle.
            Kokeilimme omaamme Rainbow Intell 8sub ja päädyimme laittaa takaluukun pohjalle. Joutuu kuitenkin sieltä soittaa takapenkin läpi joten vaimenee.
            https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...olet-2-8/page2

            Nykyään meillä on ihan joku 12" elementti jossain lastulevy kuutiossa peräkontissa. Tuuttaa ihan eri tavalla. Toki tavaratilaa ei sitten taas ole.

            Toveri hopsis asensi omassaan jonkun pienen elementin siihen suksiluukkuun. Se oli ilmeisen onnistunut temppu.

            ​​​​​​​Johdot tais Riikka vetää konepellin vaijerin läpiviennistä kabiiniin ja sieltä lattialistan/maton alle jatkaen kohti peräkonttia.

            Comment


              #36
              Mulla oli cabrioletissa takakontin pohjaa myötäillen tehty vanerilaatikko 10" subille. Se ei hirveen korkee tarvinnu olla niin jäi tilaa vielä ostoskasseillekin. Erillinen vahvistin siinä päällä ja 2-tie erillissarja edessä. Erillillissarjaa soitettiin pelkällä soittimella ja subia vahvistimen kautta. Takakaiuttimet olen poistanut käytöstä aina kaikista autoista. Makuasioita....

              Comment


              • #37
                Perheen nuorison taholta on alkanut esiintyä vaatimuksia B4 Coupen hifiasennuksista. Subikotelo mitetityttää, kyseisessä autossahan on vain sellainen kukkalaatikon kokoinen syvennys tavaratilan pohjassa ja varapyörä pystyssä vasemmalla. Keskelle konttia ei oikein huvittaisi mitään boksia laittaa mutta arvaisikohan vararenkaan jättää pois ja sen tilalle sovitella jotain?
                Viimeksi muokannut Hezekiel; 23.12.2023, 16:12.

                Comment


                  #38
                  Mää porasin hanskalokeron takaa reiän virtakaapelille kun laitoin akun konttiin. Eteen pitäs saada erillissarjaa mutta ei ole vielä tullut mistään eteen koteloo taikka 165mm putkee että sais ovipahviin tehtyä siistin kotelon

                  Comment


                  • #39
                    Onko näihin saanut jotain ovipahveja missä valmiit paikat kun törmännyt niihin pariin kertaan netin syövereissä. Toki myös mahdollista vääntää itse ne paikka jollei oo valmista saatavilla. Ei vaan tuo 4tuuman paikasta saatava ääni oo hirveän hyvä vaikka subi kaveriksi tuleekin. Eli kuvia ja tietoa kaivataan miten on porukka toteuttanut, niin saa ideoita.

                    Comment

                    Working...
                    X