Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Q7 Night Vision Assistant

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Q7 Night Vision Assistant

    Auto ehti olla viikon ja heti nasta tai kivi ensimmäisestä kameran suojasta läpi.

    Minkälaisia korjauskittejä näihin on olemassa. 4G0998552A -numeron löysin, mutta aika suolaiselta vaikuttaa ja onko tuossa sitä ensimmäistä osaa rinkulan sisällä. Näyttäisi olevan linssin vaihtokitti ja sopiiko tuo edes Q-vaunuun, kun numero kertoisi, että olisi C7 osa

    #2
    A8 D4 Night vision kamera pimeenä... - Audifinns (audiclub.fi)

    Comment


      #3
      Noku A8 ja kuukkeli on vähän eri autoja, niin olishan se kiva, että olis edes oma keskustelunsa sillä.

      Linssin saisi noin tonnilla parennetun version, mutta kun allekirjoittaneen autoa purettiin, niin huomattiin, että liitin kameran persiissä myös hapettunut sököksi yhden pinnin osalta (välillä yhdisti kyllä). Koska pinni oli katkennut johtosarjassa liittimen sisään ja muurautunut sinne. Piti myös kaapeli lisätä ostoslistalle.

      Muutama vaihtoehto tässä ilmaantui, kamerasta poimitulla numeroilla löytyi kaikenmailman linkkejä ~350e kameroihin. Uusi kamera marmorilla on semmosen 5keur, joten sekään ei ollut vaihtoehto.

      Päädyttiin tilaamaan kufateciltä koko "retrofit-kitti", sisältäen kameran ja kaapelin. Bonuksena jää ecua ja kiinnikkeitä varastoon, jos tuo nyt sattuu olemaan ihan plug&play. Jos ei toimi meikäläisen autossa, niin aina voi pistää tuon koko retrofit-setin sitten eteenpäin. Ja kun katsoo kufan hintaa, niin ei tuon pelkän kameran 350e loppujen lopuksi ole niin kaukaa haettu hinta. ihmetyttää vain se marmorin hinta, taitaa olla katteen huolella kunnossa..

      Comment


        #4
        Homma saatiin tänään finaaliin
        Eli tuo Kufatecin paketin kamera toimii suoraan tehdas-asennetussa järjestelmässä (ei sinällään yllätä, koska kamerassa VAG-osanumero). Mun autossa vaihdettiin myös kameralle tuleva kaapeli. Eli tuolla noin 1800e verollisella hinnalla homma saatiin huomattavasti halvemmalla kuntoon kuin marmorihinnoilla.

        Kameran osanumerolla: 631226500A löytyy 350e alkaen kameroita, mutta en uskaltanut tosiaan noista linkeistä niitä tilata, varsinkin kun tarvitsin tuota yhtä välikaapeliakin. Mutta joku askartelija/pelle peloton voi tuolla numerolla kokeilla korjata omaansa jos sattuu olemaan pelkkä kamera sökönä

        Toivottavasti näillä tiedoilla joku säästää tonnin tai pari :)

        Comment

        Working...
        X