Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A7 C7 MMI näyttö rutisee sisäänmennessä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A7 C7 MMI näyttö rutisee sisäänmennessä

    Onko kellään ollut otsikon mukaista ongelmaa? Rutisee sisäänmennessä. Ärsyttävä ääni, näyttöyksikkökin vähän värisee rutinan voimasta. Vikakoodeja ei ole.

    #2
    Noissa on parannettu tuota näytön mekanismia;
    D3- kaseissa oli muoviset hammasrattaat, jotka vaurioituivat. C7-korisissa kuluu koko kääntömekanismi, joka ainakin joissain tapauksissa on vaihdettu vielä takuuseen. Liitteenä audin TSB aiheeseen liittyen.

    Technical Background
    Incorrect tolerances with the carrier slide mechanism can disrupt the travel of the screen.
    Production Solution
    Improved carrier slide mechanism and new software.
    https://www.audiworld.com/forums/a6-...ssues-2898787/
    Attached Files
    Viimeksi muokannut vV8m5; 2.8.2019, 17:53. Perustelu: Tarkennuksia

    Comment


    • #3
      Homma selkee. Auto menee myyjäliikkeen piikkiin korjaukseen. Kiitoksia!

      Comment


      • #4
        Itsellä vaihdettiin tuo rutiseva kääntömekanismi liikkeen piikkiin, mutta seuraava ongelma tuli mukana: näyttö ei mene kokonaan kojelaudan sisään. Nyt saa ilmeisesti välillä vain 6v vaikka 12v pitäisi tulla. Alkuperäinen rutiseva saa ilmeisesti aina 12v ja menee aina kojelaudan sisälle. Testattu kahdella uudella kääntömekanismilla. Laakkonen/k caara ei tiedä yhtään missä vika voisi olla, onko täällä tullut kellään vastaan?

        Comment


        • #5
          Päivitettiinkö ohjausyksikkö samalla? Sen tekemättä jättäminen aiheuttaa tuota.
          Viimeksi muokannut Killeri; 10.3.2020, 20:11. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

          Comment


          • #6
            Joo päivitetään tilanne:
            Homma tuli kuntoon MMI yksikön vaihdolla. Keskikonsolissa oleva MMI yksikkö antoi vain 6V jolloin vanha väljä meni sisälle mutta uutta ei jaksanut vetää. Päivityksiä tekivät kyllä, mutta niillä ei tullut kuntoon.

            Comment


            • #7
              Onko kukaan ottanut tuota automaattikääntöä pois päältä mekaanisesti / ohjelmallisesti? Hain verkosta ohjetta, mutten löytänyt kuin ohjeen, jossa moottorin virtapiuhan irroittamalla näytön saa jäämään paikoilleen. Kytkentäkaavion löytämällä voisi kokeilla, saisiko esim virransyötön väliin viriteltyä erillisen katkaisijan.

              Comment


              • #8
                Voin laittaa sulle kytkentäkaavion kun availen tuon vaggiläppäriä. Ilmeisesti sulla on tuo tiedoissa oleva auto A6 2016? Multa saattaa vapautua tässä kesällä tuo muutaman kk vanha yli tuhannen euron mekanismi, kun ajattelin ostaa 10.25" RSNAVin. Jos oman alan kesätöitä saa siis. Muuten ollaan kesä aika nihkeesti.

                Comment


                • #9
                  Joo, C7.5 2016 kyseessä. Vaihdoin RMC-MMI-näytön tilalle tommosen kiinan-kikottimen, ja laitetta vaihtaessa tuohon tulee mukana sen verran iso johtosarjanippu, että ylös/alas liike on vähän vaivanloisen oloista. Voisi tästä syystä rajoittaa liikehdintää erillisellä katkaisijalla,
                  Cheap Car Multimedia Player, Buy Directly from China Suppliers:TBBCTEE For Audi A6 C7 2011~2018 AU MMI RMC 2 din Android gps car play mlutimedia player stereo Navi Navigation Android Auto Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.

                  Comment

                  Working...
                  X