Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Q7 ja Webasto

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #61
    Alkuperäinen kirjoittaja Jonezu Näytä viesti
    Itsellä Q7 vm 2012, V8 TDI. Webasto lämmitti Saksasta tuotaessa vain hyttiä, mutta koodattiin tuo N279-venttiili auki, että lämmittää konettakin.

    MMIstä saa valita webaston käyntiajan (15 min, 30 min tai 60 min). Pystyyköhän tuon valikon vaihtoehtoja muuttaa, esimerkiksi niin, että olisi 30 min, 60 min ja 120 min?

    20-30 asteen pakkasilla ei olis yhtään pahitteeksi, jos kaksikin tuntia pöhisis putkeen. Ei edes etuikkunat sula kunnolla tunnissa. Ison koneen lämmitys syö yllättävän paljon tehoja sisätilan lämmitykseltä. Ennen N279-venttiilin aukaisua tehot riitti hyvin hytin lämmitykseen.
    Mulla samanlainenQ7 4,2tdi 2011 ja venttiili koodattu pois pelistä, ei nyt hirveesti kokemusta pakkasesta lähdöstä webastolla, kun katoksessa makailee normisti, ja TT-Thermo samassa kierrossa tolpassa työpaikalla. En ole kuitenkaan 1/2h pidempään oikeastaan koskaan pitänyt Webastoa päällä.

    Lokitin lämpötiloja -7 asteen pakkasessa 24h seisottuaan, n.40min Webastokäytön jälkeen:
    Jäähdytinneste: 41C
    Öljy: 3,8C
    Sisääntuleva ilma: -1C
    Polttoaine: 6,3C
    Sisätilan kenno:20C

    Tuossa lähti jo puhallin suuremmalle nopeudelle, ja hiukka startin jälkeen moottorinlämmöt nousi jo 70C - niin jotenkin tuntuu, että olisiko Webastossasi jotain...

    Comment

    Working...
    X