Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

VW Jetta mk2 pikkupuskuri

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #61
  On se, ei oo rehellistä ulkolaittoa x) Tarvis olla nurmikkopohja ilman kattoa. Sillai ettei löytäis mutteria kun tippuu.

  Comment


   #62
   Hah, toi on niin totta. Kevaria kun ropas junnuna kuusen alla, niin joka kerta jotain katos maahan... Ei silti, on tuo katos parempi kuin talli 10km päässä nyt kun on vehkeet siinä hantissa, että ei tarvii mitään suurempaa tehdä. Kun alka v*tuttaa, suihkuun on 15m matkaa ja sitten sen kautta vaan muihin touhuihin. Sama homma tietty inspiraation iskiessä. Kyllä se talli mullekin vielä tulee, mutta nyt on menty tuolla ja pihavajalla. Onneks täällä etelässä noi pakkaskuuaudet on aika vähissä. Sitäkin miettinyt, että kylmällä tallilla menis jo aika pitkälle ja sitä varten ei tarttis ostaa ku nosto-ovi ja pinnottaa betonilaatta.

   Meinaatko sisustan laittaa orkkisjakkaroilla vai tuleeko jotain recaro/könig henkistä kasarijakkaraa sisälle?

   Comment


   • #63
    Auto pysyy alustaa ja vanteita lukuunottamatta täysin originaalina. Hyväkuntoiset originaaliloksutkin odottelee naftalissa, ei nuo tarvikkeet istu koskaan niin nätisti.

    Mulla ei oo vaan tähän kauheasti ajofiiliksiä. Ekaa kertaa kun pääsin ajelemaan pitkästä aikaa leimalla käydessäni niin fiilis ei ollut hyvä. Ei ilmastointia, huonot kajarit, penkki menee vaan eteen ja taakse. No se on kasarimeininkiä, mutta ajelen Audilla ennemmin.

    Jos en fiilistä saa haettua niin Jetta tulee lähiaikoina myyntiin..

    Comment


     #64
     Ai perhana... Tässä kohtaa ei voi oikein sanoa, että aina ei voi onnistua, kun vehje on kuitenkin kokenut melkoisen muodonmuutoksen ja näyttää varsin hyvältä. Eilen ajellessa totesin juuri, että ilmastoinnin puute ei oo pahemmin haitannut. Luu ulkona vaan ja stereotkin lähtivät jo yli vuosi sitten kävelemään.

     Comment


     • #65
      No on näissä henkeä, se on kyllä totta. Musta vaan tullut niin mukavuudenhaluinen näissä hommissa :D Joku muu saa nautiskella. Ja sinänsä ok sijoitus, koska arvo ei laske. Jos vielä viimeistelis maalaamalla konehuoneen ja muuta sellasta niin vois myydä Saksaan hyvällä hinnalla.

      Puolituttu myi entisöidyn mk2 Golffin Saksaan 5500€. Perusmalli. Siellä kova kysyntä ja hinnat kipuaa ylöspäin pikkuhiljaa. Varsinkin GTI ja G60 mallit alkaa olemaan jo hinnoissaan.

      Comment


      • #66
       Jetta myyty saa lukottaa :)

       Comment

       Working...
       X