Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Urs4 sammuilee

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Hall signaalin puuttuminen ei pitäisi sammuttaa käynnissä olevaa moottoria. Ota kokeeksi kuiten hallin pistoke irti ja kokeile.


    Voihan sen kipinän tarkastaa vian ollessa päällä.

    Comment


      #32
      Täällä samantapaista ongelmaa, tosin lämpö tuntuu vaikuttavan esiintymistiheyteen. Arviolta kymmenen kertaa katkaissut sytkän kesken ajon moottoritiellä. Maaginen raja tuntuu olevan siinä 3000 kierroksen tuntumassa eli jos ajelee 130 tai yli niin saattaa sammua. Veto katkeaa, kierrosmittari saattaa heilua epämääräisesti ja paukauttaa välillä putkessa niin, että taustapeilistä voi tarkastella kuinka katalysaattorin kappaleet kipinöivät tiellä. Lähtee normaalisti käymään viimeistään toisella yrityksellä. On myös sammunut muutaman kerran, kun laittaa käynnistyksen jälkeen valot päälle. Xenoneista mennee jännitepiikkiä johonkin väärään paikkaan. Ei vikakoodeja.

      Rpm anturi kuulostaisi järkevältä, ostin yhden uuden ja vaihtelin vauhtipyörän antureita ristiin joitakin kertoja, ei apua. Tulpat, (tfsi)puolat ja maf ainakin vaihdettu myös ongelman esiinnyttyä.

      Comment


        #33
        Mitä VCDS sanoo?

        Alkaako sammuessaan räpsyttämään bensapumpun relettä?

        ECU:n liittimen, sekä maadoituksen tarkastaminen olisi itselläni seuraavat toimenpiteet. Vastaavat ongelmat hävisivät omalla kohdallani noilla toimenpiteillä.

        Comment


          #34
          Bensaa(etanolia) ilmeisesti tulee ilman kipinää, kun paukuttelee putkessa vielä satunnaisesti vian ilmettyä seuraavassa startissakin. Puolakonversiossa on lisämaadoitus venakopan pultin alla, joka on ollut useasti irtikin. Mitä muita maadoituspaikkoja kannattaa tarkastaa? Ecun liittimen hiplaus listalle, mutta vcdsllä logitus on hieman jännää, kun liittimet on konehuoneen puolella. Vikakoodeja ei tosiaan jää.

          Comment


            #35
            Kannattaa vetää ne 2x2 adapterin johdot kuskin jalkatilasta alakautta sinne konehuoneen sulakeboksille. Saa OBD-liittimen kabiinin puolelle, niin helpottuu ajon aikana logittelu, btdt.

            Comment


            • #36
              Didii siinäpä infoi kerrakseen :) Täytyy rueta pois sulku taktiikalla käymään noita kohteita läpi. Iso kiitos kaikille vastauksista. Kirjoittelen sit miten äijän kävi.

              Comment

              Working...
              X