Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi TT vaihteisto 'krohisee'

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Itse en suosittelisi redlinea, parit tehokkaampien pelien askit vuoden ajon jälkeen nähneenä. Parhaiten vaggilaisissa toimii castrollin öljyt voimansiirrossa sekä muutama muu mitä on clubilla toimiviksi todettu.

    Comment


      #32
      Mitä niistä askeista on löytynyt? Itse ajelen redlinellä laatikossa ja perässä neljättä vuotta. Ei ole tehokas, mutta kuitenkin.

      Comment


        #33
        Laakerit ei ole tykänny. Öljyt vaihdettu vuoden jälkeen niin glitteriä enempi muistuttanut öljyt. Jos haluaa että aski toimii kylmänäkin hyvin niin kannattaa panostaa siihen öljyyn eikä ostaa niitä halvimpia tai eniten hypetettyjä öljyjä. Harvalla on varaa uusia koko vaihteistoa tai korjata vanhaa.

        Comment


        • #34
          vm. 2000 mallin laatikkoon tietääkö kukaan mitä laakereita ja mistä kannatta hankkia? Laatikko ujeltaa kun löysää kaasun ja vauhti hidastuu, kytkimen polkaisu pohjaan välistä tuntuu että ääni vaimenee ja toisinaan ei, voi olla kuullessani vikaa myös kun välistä kuuluu toisinaan ei....?

          Teboil Syncrogear 75W-80

          vaihdellaan jakolaatikon laipan stefa ja samalla ajattelin noi öljyt ladata sisään DQB laatikolliseen jotka jo hankittu, meneekö mettään valinta?
          Viimeksi muokannut marko69; 12.12.2020, 22:08.

          Comment


          • #35
            Kun jakolaatikon pultit ottaa irti vaihdelaatikosta pitäisikö jakolaatikon lähteä vain vetämällä irti vai onko joku jutska mitä en hiffaa?

            Comment


            • #36
              Lopulta huomasin sen 6mm pultin oikeanpuolen vetarin laipan luota syvältä ja sain auki

              Comment


              • #37
                Kävin ajaa lenkin TT:llä ja kuulostelin sitä ujellusta niin 5 ja 6 vaihteella kun löysää kaasun antaa vaihde päällä rullata kuuluu vauhdin hidastuessa ujellus mutta kun kytkimen painaa ääni häviää eli olenko oikeassa että laatikosta se ääni lähtee ainakin noilla vaihteilla (voihan olla että muillakin).

                Taitaa olla järkevintä vaihdattaa se stefa nykyiseen jakolaatikkoon ja seurata tilannetta, tulee turhia kuluja vaan...

                Comment


                  #38
                  Kyllä se vaihteistosta tulee jos kerran kytkimen painamisella ääni häviää.

                  Comment


                  • #39
                    Osaakos joku sanoa onko normaalia, että vaihteita vaihtaessa (paikallaan ollessa) kuuluu edestä suht hyvin kuultava metallinen "naksaus"? 1.8t b8 kyseessä.

                    Comment

                    Working...
                    X