Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 4F Parhaat etuvalot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #61
    Mikä tuo päiväajovalon tyyppi on? Jos vaihtas jonkun ledin siihen. Onko kukaan asennellut ledipoltinta siihen? Ilmeisesti valon pitäisi osottaa sivuille ja heijastua heijastimesta eteenpäin.

    Comment


      #62
      Noidun kun yhteen projektiini joku on laittanut sinne led-polttimon ja nyt mittaristo kokoajan valittaa polttimosta. Eli jos tuunailet niin laita semmoinen fiksumpi jotta ei valita kokoajan palanutta polttimoa.

      Comment


      • #63
        Olisko jollain heittää jotain linkkiä miten saa koodattua vcds:llä halogeeni umpiot xenonien tilalle?. Auto A6 2006 .Autossa jälkeen laitetut xenoni umpiot ja ei ole automaattista tasonsäätöä. Pitäisi saada katsastukseen. Nyt ei toimi pitkät.
        ​​​

        Juu eipä enää mitään.. Sain toimimaan kun laittoi vaan numerot oikealle kohdalle?
        Viimeksi muokannut jyyrä; 28.5.2020, 12:55.

        Comment


        • #64
          Olen laittamassa xenoneita halogeenien tilalle ja pitäisi muutama johto kytkeä ohjainlaitteelle joka ilmeisesti koelaudan alla. Osaisiko joku kertoa tarkemman sijainnin niin ei tarvitsisi koko autoa purkaa.

          Löytyi se tämäkin boxi. Ensin tosin hanskalootan irroitin turhaan.
          Viimeksi muokannut jyyrä; 6.8.2020, 14:03.

          Comment


          • #65
            Eli onko mahdollista vaihtaa d2s umpioihin sisällä olevia pihoja ?ostin uudet käytetyt umpio ja toiseen oli päässyt vettä sisälle ja oli haurastanut kaikki piuhat ja piuhojen kuoret oli haurastunut ja kuoriutunut pois. Miten umpio lasin saa irroitettua vai saako ?on viluille menevät piuhat oudossa paikassa?

            Comment


            • #66
              Onko minkälainen työmaa muuttaa Bi-xenon AFS kurvivalolla varustetut ajovalot Normaaleihin Bi-xenoneihin ilman kurvivaloa?. Eli mitä muuta kun pelkkä umpioiden vaihto?

              Comment


                #67
                Terve!
                Adaptiiviset ajovalot herjaa. Minkä sulakkeet takana tuo systeemi? Itsellä saksankielinen käsikirja. Autona A6 -05.

                Comment


                • #68
                  Noista A6 4F:n AFS-valoista on mennyt useammalta johto(ja) poikki umpion sisältä. Itseltänikin oli kuskinpuolen umpiosta mennyt yksi niistä mustista ohuista johdoista poikki heti siitä nippusiteen vierestä. Täältäkin löytyy juttua ainakin VCDS-vikakoodin avulla etsimällä. En muista ulkoa, että mikä se tarkka vikakoodi oli.

                  Comment


                    #69
                    Meinasin vaan että ottaisin sulakkeen pois. Aika turhat nuo kääntyvät valot. Jos jollain olis sulakkeen paikka tiedossa.

                    Comment


                      #70
                      Antoi vikakoodin 02629. Ilmeisesti asentoanturi G474. Ilmeisesti umpion sisällä tuo? Onkohan tuo järjestelmä oman sulakkeen takana vai valot omanaan?

                      Comment


                        #71
                        Itsellä 4F facelift ajossa nyt neljättä talvea ja joka kerta tuntuu ajovalojen teho heikentyneen. Heikkojen pitkien avuksi asensin Optibeamin Commanderin maskin alareunan taakse ja olen ollut tyytyväinen, mutta lähivaloihin se ei jostain syystä auttanut.

                        Selasin palstaa ja tilasin xenonkaupasta evo xr 2.0 projektorit. Polttimot olisin halunnut samalla vaihtaa Osramin night breaker- mallisiin, mutta olivat loppuneet paikallisesta Motonetista, joten vähintään neljä vuotta vanhoilla mennään vielä hetki, kunnes saa noudettua uudet.

                        Asennus tosiaan oli melko simppeli, puskuri sivuun, umpiot pöydälle ja huoltoluukun kautta vanha projektori pois ja uusi tilalle. Musta somisterengas linssin ympärillä ei mahtunut tulemaan mukana, joten sen irrotus ja asennus tuli suorittaa umpion sisällä. Vaati hieman näperrystä mutta ei aiheuttanut sen enempää ongelmia. Ja umpioiden kiinnitysruuvien sovitekappaleita kannattaa pitää sormin paikoillaan, jotta asento ei muutu. Hankalaa sovittaa umpioiden asentoa puskuriin nähden, kun puskuri on irrotettu, joten joutuu muuten puljaamaan edes takaisin. Pitkien varjostimen liitin kävi suoraan vakioliittimeen.

                        Valoteho kasvoi silmillä havaittavasti, vaikka kyseessä vanhat polttimot, ja ennen kaikkea valokuvio muuttui täysin. Ainoa asia mikä jäi harmittamaan on se, että en tehnyt tätä päivitystä jo aiemmin. Seuraavaksi vielä uudet polttimot niin uskoisin, että valoille olen tehnyt voitavani. Väläytyspitkät edelleen vakio H7, mutta lisäpitkän johdosta en koe tarpeelliseksi lähteä niitä releyttämään xenoneille.

                        Kiitokset vielä kaikille tähän ketjuun vastanneille, tämä viesti lähinnä siksi, että en löytänyt varmaa tietoa, että onnistuuko projektoreiden vaihto facelift 4F ilman AFS luukun kautta ja vastaus on, että onnistuu.
                        Attached Files

                        Comment

                        Working...
                        X