Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 umpiot. Kokemuksia

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #31
  Evo-x projektorit meni ihan heittämällä paikalleen. Jossain netin syövereissä oli pirun hyvät ohjeetkin kyseiseen toimenpiteeseen.

  Byrokratiasta en osaa sanoa mitään mutta tuskimpa ne ketään kiinnostaa..

  Comment


   #32
   http://www.audizine.com/forum/showth...lft-headlights

   Tuola ainakin näyttää olevan aika pätevät ohjeet facelift umpioihin. Faceliftissä näyttää olevan isommalla linssillä, noissa -00 halogeeniumpioissa ainakin on 2,5" linssit, evox-r 3". Kiinnityksetkin näyttää olevan ihan eri noissa mun umpioissa, saa nähä minkälainen värkkääminen on sovituksessa.

   Comment


   • #33
    Just noilla ohjeilla vaihtelin ittelle.
    Oli just tohon faceliftiin bolt on -setti

    Comment


     #34
     Nyt on Tycit nostettu takaisin laatikkoon ja kunnostetut orkkikset takaisin paikallaan. Umpiot oli tosi likaiset sisältä ja projektoreista pinnat menneet, tilalle tuli B5 miesten suosittelemat Morimoton mini h1 projektorit tuolta retrofitlabista. Kiinnikkeet projektoreille tein 1,5mm pellistä, sitä kun sattui olemaan pöydän vieressä lattialla sopiva palanen. Joka paikkaan kunnon kuuraus ja laseille hionta ja kiillotus tällä kertaa pöydällä tehtynä. Epäkeskolla hioin ensin 600 karkeudella, sitten 1200, kiillotus 3m tahnalla ja vaahtomuovilaikalla ja vielä lampaannahkalla. Ei noista laseista vieläkään aivan uudenveroiset tullut, mutta melko hyvät kuitenkin. Omiin pitkiin tuli myös 35w xenon sarja.
     Ja se valoteho... Aivan nauratti ajella nytkin pimeässä vesisateessa kun kerrankin näkee :) Eikä ole tarvetta lisäpitkille. Kuvat otettu aamuneljältä vesisateessa, aivan täyttä totuutta niistä ei saa mutta pimeämpää keliä ei juuri oo... Asennuskuvia photopuketissa.

     Comment


      #35
      Aika vanha ketju, mutta hommasin Depolta takavalon umpion. En nyt äkkiseltään huomannut mitään oleellista eroa orggikseen, ja takana umpio nyt ei varmaan kovin kovalla rasituksella ole. Vuoden verran pysynyt hyvänä.

      Comment


       #36
       4B facelift työmatkapakussa olisi edessä neljäs kiillotus kerta etuvaloille. Ei taida saada enää edes välttäviä... Pohdiskelin että meneekös noista sisuskalut ristiin, kuten esim ekassa TTssä? Eli umpion sisään voi nakata halogeni projektorin tilalle ksenonin, jopa tarvittavat merkinnät on paistettu lasiin. Eli jos ostaisi reilulla satkulla faceliftin H7+H7 umpiot ja vaihtaisi noi ksenoni projektorit uusilla polsuilla niihin. Uudet ksenon umpiot maksaa kuitennin neljäsosan auton arvosta.

       Comment

       Working...
       X