Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

ABS lyö päälle jarruttaessa kävelyvauhdista

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Missä mahtaa vika olla kun on nyt viimiset parikuukautta herjannut ABS valoa, huutomerkkiä ja kolme piippausta? Viimeviikolla yks aamu kun lähin töihin nii valot ja piippaukset oli hävinnyt? Kun sitte siitä lähin liikkeelle ja kokeilin ABS ien toimintaa niin ne ruksuttavat kävelyvauhdissakin siihen asti että auto pysähtyy kokonaan, jarrutuksen jälkeen heittää taas valon palamaan muttei tule sit (!) merkkiä eikä piippauksia? Ja vaikka valo palaa edessä ABS toimii mutta voimakkaammin kun jarruttaa niin heittää takaa pyörät lukkoon. Vikakoodit koitettu lukea mutta ei saa yksikköön yhteyttä, joka viittaa sitten taas siihen että ite ohajainyksikkö olisi sanonut ittes irti? Ja mainittakoon vielä että ei ole kun kuukausi aikaa kun vaihdettiin levyt eteen ja taakse ja sitten vielä oikeen puolimmainen vetonivel eteen. Mahtaako antureiden säätö olla pielessä vai mistä lähtis vikaa paikantamaan? Ja kyseessä on 99 vuoden vajaaveto A4. Auttakaa tietämätöntä!

    Comment


    • Vetoakseleiden abs hammaskehien poikki ruostuminen voisi olla yksi arvaus. Saa kehiä irto-osana ja voi naputella vanhan tilalle, ei tarvitse vaihtaa koko ulkoniveltä.

      Comment


        Sulla on kaks vikaa päällekäin. Ohjainyksikkövika ja anturien säätö.

        Comment


        • ABS-ongelma nelikossa

          -99 A4 Quattrossa sellaista ongelmaa, kun kävelyvauhdissa jarruttaa niin alkaa abs rutisemaan samantien vaikka ihan kevyesti jarruttaa. Vaime rutina kuuuluu kävelyvauhdissa myös vaikkei jarrupolkimeen koske ollenkaan.

          Ongelma ilmeni takapyörän laakerin vaihdon jälkeen.

          Vikakoodeja ei anna, anturi siis kunnossa, hammaskehä tarkistettu, kunnossa.

          Parilla korjaamolla käyttänyt eikä ole osanneet mitään asialle tehdä... pikkuhiljaa alkaa hermoille käymään kaupungissa ajo tuon ongelman kanssa.

          Comment


            Oliko tuossa painettavat anturit? Eli tarkistaisi sen nurkan anturin missä on räplätty ettei anturi ole liian kaukana tai lähellä.

            Comment


              On painettava anturi, joten hakkaus pohjaan, ja milli takas.

              Comment


              • Itsellä ex -97 A4 keräs absien anturin päähän metallimujua, kun magneettisia ovat. Vastaava ongelma poistui itsellä, kun putsasi anturin pään ja asensi kohdalleen.

                Comment


                • Apsit paukuttaa heti ku jarrua painaa. Mistähän vikaa ehtis. Ei vikakoodeja? A6 quatro 3.0 b 2002

                  Comment


                  • Anturi liian kaukana pulssirenkaasta.

                    Comment


                    • Ok. Tsekkaan asian kuha kerkiin

                      Comment


                        Etu vetarista on osa hampaista hävinny tuossa omassa -87 ysikympissä b3 mahtaako käydä tommonen 45 hampainen speed autoteilen myymä hammaskehä? Muistelen että olisi ollu enemmän noita hampaita alkuperäisessä kehässä. Tommonen kehä ois varastossa niin sillä kysyn?

                        edit eli kävi 45 hampainen myös nyt kun laitoin
                        Viimeksi muokannut Kallep; 15.1.2022, 17:10.

                        Comment

                        Working...
                        X