Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

DPF regenerointi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Yritin lukea VCDS:llä hiukkassuodattimen tuhkamassoja, mutta en saa auki 08 Measuring blockseja, edes security koodien syötön jälkeen. Kokeiltu myös moottori käynnissä ja sammuksissa.

    No menin sitten Advanced Measuring Valuesiin ja sieltä löytyi kohdat Particle filter soot mass calculated + measured. Tulos oli 5 grammaa, onko nyt tutkittu vääriä arvoja? Miksei 08 Measuring blocks aukea? Auto 2.0tdi -09 ja kilsoja 180tkm.

    Edit: vähän väärä topic mutta eiköhän täältä apua löydy :)

    Comment


      #32
      Täällä turbossa vikaa (siivekkeet jumissa) eikä DPF regenerointi suostu käynnistymään turbon vikakoodin vuoksi. Eilen syttyi mittaristoon se DPF varoitusikoni ja tällä hetkellä hehkun valo vilkkuu ajaessa ja sitten ilmestyikin jo vikakoodi ""DPF Restricted / Clogged, Upper Limit Exceeded".

      Oil ash 0.55 ja soot mass 23.0. Saako tuota regenerointia edes pakotettua tuon turbon vian ollessa päällä? Onko jotain muuta tehtävissä ennenkuin turbo on kunnostettu?

      Comment


      • #33
        Ei saa ja ajaminen on syytä lopettaa, jossain vaiheessa kun kuorma menee tietyn rajan yli niin ei onnistu poltto enää mitenkään, rajaa en muista.

        Comment


          #34
          Noudatin ohjeita ja jätin ajamiset väliin kunnes turbovika oli hoidettu. Regenerointi hoidettu VCDS:llä, lukemat nyt (50 km ajon jälkeen) oil ash 0.55, soot mass 5.5.

          Comment

          Working...
          X