Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 1.9 TDI sammuu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Onko tota vcds:ää jollain pohjanmaalla joka voisi homman hoitaa??? Merkkiliikkeeseen parin viikon odotus aika...

    Comment


      #32
      Huomioitavaa että tuon ikäisessä autossa taitaa olla Immo III jonka ajoneston PIN-koodia ei pysty VCDS lukemaan. Joten merkkiliikkeen kautta täytynee mennä tai kokeilla lukea jollakin muulla laitteella.

      http://wiki.ross-tech.com/wiki/index...I_ECU_Swapping

      Comment


      • #33
        Jep, ei onnistu B6:n ECU:n vaihto vaikka olisikin VCDS käytössä. Tämä on yksi niistä harvoista tapauksista, joissa on "pakko" kääntyä merkkarin puoleen.

        Comment


        • #34
          Odotellaan si merkkiliikkeen setien tuomiota. Käytetty boxi odottaa ja kaikki avaimetki pitää kuulema ottaa mukaan.

          Vika on äityny ny sellaiseksi, että välil ku sammuu ja käyttää avaimet nollilla niin hehku ei välähdäkkään ja silloin auto vain starttaa, mutta ei edes lupaa. Si ku käy ttää avaimia tarpeeks nollilla, että hehku välähtää niin heti käyntiin.

          Comment


          • #35
            Oli tässä jonkun aikaa sitten töissä samanlainen vika yhdessä v70 ja vika löytyi can väylästä, hetkeksi yhteys katkesi jonka takia sammui mutta virrat ei katkennut tai mitään muutakaan. Oli muistaakseni keskus elektroniikan ja moottorinohjauspoksin välinen can väylä jossa vika oli.

            Ainakin autologic:lla tuon vaihdon pystyy tekemään, niitä on tullut tehtyä jokunen. Eli ei välttämättä tarvi merkiliikettä.

            Comment


            • #36
              Suosittelen tarkistamaan releen 409. Vanhempien toinen Passat teki juurikin samanlaisia juttuja tuon pa-pumpun releen vikauduttua. Maksaa merkkiliikkeessä n. 60EUR, Saksasta purkuatuosta kympin.

              Kaikki muut ohjainlaitteet voi vaihtaa VCDS:n avustuksellakin paitsi mittariston ja ECU:n. Molempiin tarvitsee koodata ajonesto, joka vaatii PIN-koodin. Koodia ei ainakaan VCDS osaa lukea. Merkkiliike kai hankkii sen suoraan tehtaalta.

              Comment


              • #37
                Päivitystä ongelman ratkaisuun.

                Elikkäs nyt tuntuis toimivan. Autoon vaihdettu tänään ecu boxi ja koodattu merkkiliikkeessä. Ainakaan ensimmäisten 150km aikana ei sammunut tai tehnyt muutakaan omituisuuksia. Kiitos foorumille.

                Comment


                • #38
                  Morjens. Elikkäs vm01 1.9tdi audi käynnistyy ja käy aivan normaalisti noin 5-10sek ajan jonka jälkeen sammuu ja syttyy punasella öljykannun valo öldruck.. Edellisenä päivänä toiminut aivan normaalisti. näyttäs siltä että egr ois sylykeny öljyä vähä jokapaikkaan että olisiko näillä yhteyttä? Koitin etsiä netistä mutten tällaisesta löytänyt mitään tietoa..

                  Comment


                    #39
                    Tuo valohan kertoo alhaisesta öljynpaineesta eli siinä mielessä kovinkin paljon mahdollista jos sylkee jostain egr:n välistä paineet pihalle.

                    Comment


                    • #40
                      Mutta mites tuo sammumisjuttu kun mitä lueskellu niin ei se muilla vaikuttais sammuvan noin jos valo syttyy ?

                      Comment

                      Working...
                      X