Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 100 2.2E typ44 1989 rojektia

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Alkuperäinen kirjoittaja Härski Näytä viesti
    Kirkkaita ja savunharmaita/mustia sivuvilkkuja saa motonetistä. Orggistyyliset suoraan. Kysyt kakkoskoppaseen golffiin vilkkuja, niin jo rupeaa löytymään.
    Onko V8:ssa saman kokoiset sivuvilkut, kuin satkussa, niin että noi kakkiksen vilkut sopis myös siihen? Vai mistä Ari hommasit vilkut? Kulmavilkut bongasin jo CAC:lta mutta noita sivuvilkkuja ei tunnu löytyvän mistään..

    e. KVG auttoi, eli näyttäis sopivan..
    Viimeksi muokannut KuiKelo; 5.3.2013, 17:33.

    Comment


    • #32
      Tämäkin projekti alkaa taas menemään eteenpäin. Vaihdettiin tähän omasta quattrosta ns:oikeanlaiset penkit. Ja tuli muutenkin tehtyä huoltoa jarruihin. Vielä pitäisi vaihtaa raidetangonpää ja tehdä pakoputkesta vähemmän hiljainen ;). Laitellaan tähänkin pikku kuvatus nykytilasta. Tähän ei jostain syystä menneet ne vanhat 16´tuumaiset taakse mutta rumpujarrulliseen menivät. Joten tähän sitten pitää ettiä jostain sopivat vanteet.

      Valkoiset vilkut tuli kylkiin ja etukulmiin nyt tarvitsisi vielä mustat tai punaiset takavalot ja vähän maalia.



      Tuosta kuvasta puuttuu vielä valkeat sivuvilkut.

      Comment


      • #33
        Tämäkin projekti saanut molemmat uudet raidetangonpäät...Apparinpuolen pää oli jo niin väljä että melkein voisi luulla että se putoaa :) Mutta ne on nyt vaihdettu. Tosin pientä pintakaasunypytystä ei vielä saatu pois mutta tyhjäkäynti alkaa olemaan aikalailla alueella.

        Oli joku kääntänyt sen "tyhjäkäynti"ruuvin ihan kiinni ilmeisesti etsien imuvuotoa??? Paljonkos tollasessa KU-koneessa pitäs olla sytytysennakko?

        Tuulilasin vaihto seuraavana ohjelmassa kun suhteellisen edukkaasti sen saan vaihdatettua.

        Vielä pitäisi tähän löytää sopivat keikarivalssit niin voisi ruveta tuota koria siistimään :)

        Comment


        • #34
          Tätäkin tuli samalla pikkusen fiksattua kun pahempia ruostepalasia ravisteltiin quattrosta pois...Orkkis audin alurissat pappastyle tottakai ja mukavuuskumit :)

          Pikkusen pohjamaalia ovenalaosiin että pääsee fiksaamaan muitakin kohtia.

          Pitäs vielä jostain kaivaa hyväkuntoiset sisemmät takavalo-osaset ne missä on pakkivalot. Joku tunaaja oli tästä ne tummennellut ihan itse varmaan jollain mattamustalla.

          Tässä pikku teaseria taas :)

          Comment


          • #35
            Tässä on ilmesesti joku myös menny noita umpioita maalailemaan sisäpuolelta mustiksi tai umpioiden lasit vaihdettu--> autolla "mustat silmät" :)

            Yleisesti ottaen näille tekee hyvää ulkonäölle noi savunväriset sivuvilkut ja ehkä takavalojen muuttaminen kokopunaiseksi joko koko perän matkalta tai niin, että siinä välissä oleva musta paneeli on oikeasti musta. Semmonen kulahtaneen harmaa paneeli takavalojen välissä on omiaan rumentamaan autoa.

            Itellä autossa vielä alkuperäset pölykapselit ja oikein kolme kappaletta on niitä varalla jos joku autossa oleva sattuu katoamaan matkan varrelle :D

            Comment


            • #36
              Joo on maalattu umpioiden sisäpuoli mustaksi....Oli myöskin umpioiden lasit sävytetty ihan itse jollain perkuleen lakalla. Lakka lähti lasista mutta umpioista piti tehdä sitten vielä vähän mustemmat sisältä. Toinen oli vaaleampi kuin toinen joten maalasin ne molemmat uudestaan mustaksi sisältä.

              Comment


              • #37
                Tämä yksilö nähtiin pirteästi liikkuvana tuusulantiellä kun itse ajelin liityntäkaistaa (lötköllä) kehä III:lle. Piristävää nähdä näitä liikenteessä :)

                Comment


                • #38
                  Juu oli toisinkin päin bongattu lötköä kerrakseen :) Faija sielä oli vedellyt liikenteen mukana ja peukutellut.

                  Comment


                  • #39
                    Tämäkin sai taas osakseen vähän huomiota. Kaikki alipaineputket ja letkut irti ja reipas putsaus. Voin sanoa että ei varmaan ollut koskaan putsattu noita putkia oli aivan täynnä sellasta mustaa veseliinin tuntuista möhnää joka letku. Samalla tilattiin ja vaihdettiin uusi 4-suunta alipaine liitin?? kun oli murtunut vanhuuttaan alipainelähtö poikki.
                    Etuiskarin kääntölaakeri tuli vaihdettua samaan hikeen kun vaihtui alatukivarsi.

                    Rakennellaan tästä talviautoa/luottovarapeliä jos ei kukaan sitä tuolta nettiautosta hyvällä tarjouksella vie kun jää muuten vähälle käytölle on noita autoja perkule kertynyt muutama liikaa :).

                    Onneksi on paikka missä säilyttää ettei tartte kadulla pidellä joten ei ole pakollista myyntitarvetta.

                    Comment


                    • #40
                      Tämäkin nitkahti taas etiäppäin kun tuli todettua että paineensäätö/lämpenemisventtiilin kalvo oli puhjennut. Tuloksena pieniä käyntihäröjä ja satunnaisia sammahtamisia.

                      Tämä on ollut kyllä ihan sairaan laihalla pidemmän aikaa mutta on mennyt imuvuotojen piikkiin joita oli todella paljon hapertuneiden letkujen takia. Vieläkin pientä nypyttämistä havaittavissa olisiko mahdollisesti alipainesäätimen kalvo???

                      Pitää vielä putsailla noita alipainepuolen putkia kun muutamat niistä on ollut täynnä mustaa tervaa ja aina on pientä paranemista tapahtunut kun putsattu.

                      Tällä hetkellä auto siis toimii suhteellisen hyvin lukuunottamatta pienenpientä nypytystä pienemmillä kierroksilla...Sellaista sytytys häiriön tapaista. Johdot ja tulpat kansi ja pyörijä on vaihdettu ja hall-anturikin on jo hanskalokerossa. Tutkitaan lisää kun taas huomenna tallille mennään.

                      Comment


                      • #41
                        Eilen sitten turattu tämän kanssa ja selvitelty pientä nykimistä ja purettu puoli autoa :) Mutta selvisihän se sieltä sitten kun tarpeeksi tutki. Alipainesäätimen kalvossa oli reikä joka rupesi vuotamaan kun kalvo liikkui, ja sen lisäksi vielä tiiviste jakajan jalan alta oli kadottanut palasen tiivistettä joten suhina kävi sieltäkin.

                        Uutta alipainekelloahan ei sitten ollut missään tarjolla mutta onneksi oli noita 240 sarjan volvon alipainekelloja jäänyt nurkkiin niin sehän sinne KU koneen jakajan kylkeen istahti kun isä äiteen selkään. Tuli samalla vaihdettua hall-anturi kun on oli vanha pikkusen kärsinyt vaikka toimikin vielä ihan hyvin.

                        Autosta hävisi varmaan 100000 km kuin taikasauvan iskusta ja kulutus tuntuu pudonneen useammalla litralla. Ja oudoin vaikutus ensi huomiolla oli se että moottorin lämpötila nousee hitaammin....Toki kun ennakot on enemmän kohdallaan niin moottori toimii paremmin.

                        Mutta pääasia että auto toimii paremmin kuin koskaan ja korjaaminen maksoi käytannössä pari tölkkiä energiajuomaa ja pari grillimakkaraa :)

                        Ja joku vielä sanoo että Lötkö on aina kallis korjata =)
                        Viimeksi muokannut Castrol; 9.9.2013, 05:55. Perustelu: typoja

                        Comment


                        • #42
                          Tämäkin päässyt taas eteenpäin saanut uutta väriä niskaansa ja uudet lenkkarit ja jarrutkin taas herkistelty toimimaan kasalla uusia osasia.

                          Vielä pitäisi pikkusen punnertaa että saisi pari pikku juttua tehtyä. Tuli todettua että tuo kojelaudan lista on ihan perperistä ottaa irti jos ei pura kojelautaa irti mutta laitellaan jollain tavalla. Kun joku on joskus vähän vaihdellut virtalukkoa sahalla ja rälläkällä :) Onkohan noissa peruslötköissä ollut etuoven aukoissa sellaiset suojalistat kun takanakin? Kun ei tuossa nykyisessä ainakaan ole kuin takaovissa....Luultavasti kuuluisi olla etuovien kynnyksissäkin. No katellaan raadosta.

                          Kuvat tulevat kun saan ne tuonne albumiin tyrkättyä.

                          Jos tänä viikonloppuna vielä kävisi tuon purkulötkön läpi että voi sitten pistää loput paaliin kun ei siitä enää paljon ole myytävää tallella :) Paitsi iso kasa pikkunippeliä.

                          Comment


                          • #43
                            Tuli sitten huomattua että laatikko hiljenee kun sinne laittaa litran öljyä......Voe elämä no selvisi samalla mistä vuotaa sitten sen ulos. Vaihteensiirtäjän stefasta ja eihän sellasta nyt lauantaina mistään saa......

                            No pitää koittaa pitää öljypurkkia mukana ja täytellä samaa tahtia:)

                            Comment


                            • #44
                              Ei yllätä jotta sieltä vuotaa, sen luulis saavan tarvikkeena motonetistä tms. kun etsii mitoilla, ei nimikkeellä.

                              Comment


                              • #45
                                Alkuperäinen kirjoittaja Castrol Näytä viesti
                                --

                                Jos tänä viikonloppuna vielä kävisi tuon purkulötkön läpi että voi sitten pistää loput paaliin kun ei siitä enää paljon ole myytävää tallella :) Paitsi iso kasa pikkunippeliä.
                                Ota aurinkolipan kiinnikkeet talteen! Erikoisen herkkiä kiinnikkeitä murenemaan, kun ikää on 25V.

                                Comment


                                • #46
                                  Pyyhkijän vivusto ja moottori talteen! :D Alkaa olemaan alkavaa väljää kuskin puolen sulan vivustossa...

                                  Comment


                                    #47
                                    Ota aurinkolipan kiinnikkeet talteen!
                                    Jep. Pitäisi itsellekin löytää.

                                    Comment


                                    • #48
                                      Avantissa oli toinen kiinnike korvattu jollain fiksumman oloisella. Olikohan se niin, että varaosanumero oli Audin ja alkuperäisen kiinnikkeen numeron perässä oli vain joku kirjain lisäksi (E?). Sopi alkuperäisen kiinnikkeen paikalle suoraan. Semmoisia kiinnikkeitä pitäisi löytää lisää, niin ei tarvitsisi enää joka 25 vuosi olla vaihtamassa uusia.

                                      Comment


                                        #49
                                        Totta. Tähän tahtiin joutuu köyhäintaloon.

                                        Comment


                                        • #50
                                          Stefa löytyi sitten moottoripyöräkaupasta tosin vähän leveempänä mutta tuntuu toimivan ja ei ota vivusto kiinni ja ennenkaikkea ei tule öljyt ulos.

                                          Todellakin purkuaudissa on vielä pyyhkijänvivusto paikoillaan ja muuta nippeliä. kun tulee ite hakemaan klaukkalan kupeesta niin saat energiajuomatölkillä noutaa pikkunippeliä ;)

                                          Itse en kyllä jaksa varmaan pyyhkijän moottoria irrotella joten sen saa ostaa edukkaasti kuka tarvitsee. Ihan uuden puhaltimen moottorin otin talteen ettei varmasti omasta se hajoa ikinä. Laitellaan nyt pari kuvaa ettei jää ihan pelkään kirjottamiseen ;)

                                          Tuollainen siitä nyt tuli


                                          Viimeksi muokannut Castrol; 3.7.2014, 20:46.

                                          Comment


                                          • #51
                                            Mitä tuolle maalipinnalle on tapahtunut? Ilkivaltaa vai maalit varastettu?

                                            Comment


                                            • #52
                                              Sanotaan että noissa vanhemmissa kuvissa valokuva todellakin on kaunistanut tapausta :) Lakka oli irronnut useasta paikasta ja kolhuja ja naarmuja oli enemmän kuin laki sallii...Joten auto sai niskaansa mustan pohjamaalin jos joskus rikastuisi niin paljon että saisi maalattua yli se jollain muulla sävyllä.

                                              Tässäkin autossa oli kummallisia pakkelikertymiä vaikka ei löytynyt edes klommoa tai ruostetta mutta pakkelia oli kuitenkin kahmalotolkulla takakaarissa ja takakulmien läheisyydessä.

                                              Joku pvä se saattaa taas vaihtaa väriä :)

                                              Comment

                                              Working...
                                              X