Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Quickjack matalanostin kimppatilaus

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Onko tämä urQuickJack
  Attached Files

  Comment


  • https://www.nettivaraosa.com/korjaamolaitteet/2672945 Tuommonen osui silmään.

   Comment


    On muuten nykyään QuickJackit saatavilla ihan omalla tuotenimellään Biltemasta: https://www.biltema.fi/autoilu---mp/...ack-2000042204

    Comment


    • Jalator Oy myy pois vanhaa varastoa, uusia laitteita vielä kymmenkunta kampanjahintaan 1.399,- (sis vero 24%), mainitse että olet Audiclub jäsen niin saat vielä 10 % alennuksen. Nämä ovat muuten sitä aitoa jenkkimallia eikä uudempaa kiinalaispainosta.

     Myös pidemmät letkut onnistuu tai muut modaukset
     Viimeksi muokannut LassePeltoniemi; 11.4.2019, 16:03.

     Comment


      Pistetään tännekin nyt muistiin, toimii myös Q7:n kanssa poikittaisnostolla. Nyt on puolenkymmentä kertaa veivattu ylös, tartuin tuohon Jalatorin tarjoukseen keväällä. Kumit menee rumasti vinoon ennenkuin renkaat nousee irti lattiasta, sitten siirtyy takaisin keskelle. Eli vaatii tilaa vähän sivullekin, eikä auto tule alas siihen kohtaan mistä lähdettiin menemään ylös. Tässä meinasi tulla vahinko, kun ekalla nostoyrityksellä auton persaus oli vielä tallin oviaukossa...

      Comment


       Toi on vähä huono ajatus jos kovin epätasainen painojakauma.

       Youtubesta löytyy video, en ny jaksa kännykällä hakea mutta quickjack fail tjms hakusanaksi ni löytyy.

       En oo Cayennee arvannu alkaa nostamaan, kuiten lähemmäs 2500kg omamassa ja maavaraa yläasennossa jo valmiiksi niin paljon ettei se montaa senttiä edes nousisi.

       Comment


        Joo vinonostolla nostelin A8 myös, hetken saa tehdä työtä, kun etupää on niin painava vs takapää. Tuolla tavalla kun toinen nostin jää vain eteen.

        Comment


         Onko kukaan mitannut pumpulla olevaa kierrettä?
         Ajatus olisi pultata pumppu seinälle, toisen puolen letku ylettyy siitä. Toisen puolen vetäisin pätkä letkua ja kovalla katon kautta toiselle puolelle tallia tyyliin 50cm korkeuteen lattiasta. Kovan putken päähän sitten pikaliitin. Tällöin käyttö olisi paljon mukavampaa kun ei tarvitse pumppua aina kantaa auton keulaan mistä letkut ylettyy molemmille puolille.

         Comment

         Working...
         X