Audiclub Finland

ACF tapahtumat 2017

21.1. Joutsa, Liukkaan kelin ajokoulutus
18.2. Tahko, jäärata
25.3. Levi, jäärata
14-16.4. American Car Show
6-7.5. Classic Motor Show
6.5. Alastaro
12.6. Spa-Francorchamps
14.6. Nordschleife
27.5. Kesäajelu
8.7. Ahvenisto 
5.8. Pärnu
10.9. Kemora

Tapahtumat ovat suunnattu kerhomme jäsenille ja ne ovat pääasiassa maksuttomia. Ajankohtaiset tiedot ja keskustelua tapahtumista löydät keskustelufoorumin Jäsentiedotus- sekä Tapahtumat-osioista. Audiclubilaisia voit nähdä myös Tapahtumat-osiossa mainituissa alueellisissa tapaamisissa.

 

Audiclub Finland jäsenten asialla

Kerhomme jäsenmäärä on pysynyt vakaana noin 2.000 jäsenessä – edustamme valtakunnallisesti merkittävää määrää autoharrastajia.

Hyvin hoidettu Audifinns -keskustelufoorumi on jäseniltä saadun palautteen mukaisesti monelle tärkein syy kerhon jäsenyyteen. Sieltä saadun hyödyllisen tiedon avulla jäsenet pääsevät nopeasti ratkaisemaan autoonsa liittyviä, joskus hyvinkin vaikeaselkoisia vikoja tai häiriöitä.

Ulospäin näkyvin osa kerhon toimintaa ovat olleet ja ovat jatkossakin ratapäivät. Näissä tilaisuuksissa opitaan oman auton hallintaa ääritilanteissa kuitenkin turvallisessa ja suljetussa ympäristössä. Talvella ja kesällä radalla tapahtuva ajoharjoittelu tekee meistä parempia kuljettajia tieliikenteessä, koska tunnemme automme käytöksen eri tilanteista.

Suomessa järjestettävät ratapäivät sisältyvät jäsenmaksuun.

Toivotan kaikki Audiclubin jäsenet tervetulleiksi tapahtumiimme ikään ja ajokokemukseen katsomatta!

Hannu Mäntyharju

puheenjohtaja


Layout: Color, Coding: Techsys, Photos: JTmedia