B5 S4/RS4 biturbojen kokoontuminen

Mielessä pyöri pitkään pitää B5 biturbojen kokoontuminen ja sen ajatuksen eteenpäin työstäminen alkoikin. Kokoontuminen päätettiin pitää Jyväskylässä, koska kaupunkiin oli muutenkin tulossa biturbokavereita ja paikka on kohtalaisen keskellä Suomea.

Ajankohdan lähestyessä ilmoittautuneiden tulijoiden määrä väheni, joko muiden menojen takia taikka auto ei ollutkaan vielä valmis tai se oli rikki.

Lauantaina olikin koko heinäkuun ainoa sadepäivä, mutta eipä pienet sadekuurot silti kauheasti vaivanneet. Paikalle tuli kahdeksan autoa, kauimmainen Oulusta asti. Kokous oli Palokan ABC:lla, jossa olikin hyvä käydä syömässä sillä välin kun tuli vähän enemmän vettä.

Autoja oli melkein vakiosta aika paljon muutettuun. Niitä sitten ihmeteltiin konepellit pystyssä ja kun ”arvostelupisteet” oli jaettu, päätettiin tehdä pieni kruisinki. Keksin ex tempore reitin, jota pitkin sitten ajeltiin Vaajakoskelle Naissaareen kahville. Reitti oli kuulemma hyvä – kiva että kelpasi! Kahvittelun jälkeen osa porukasta lähti vielä Jyväskylän satamaan, jossa olikin mukava olla auringon porottaessa taas kivasti. Tämän jälkeen loputkin lähtivät omille teilleen.

Oli kiva nähdä porukkaa, mutta enemmänkin olisi mahtunut. Ensi kerralla sitten!

Mikko Välitalo

(Artikkelikuvat: Mikko Välitalo)

Tapahtuma Audifinns -keskustelufoorumilla