Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Varaosat netistä/euroopasta.

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kyllä noiden kanssa pärjää jos ei luota niiden omaan sopivuuslistaukseen tai rekkarihakuun vaan kattelee osanumeroista sen sopivuuden. Itselle on yhden kerran tullut väärä osa ( eli täysin eri osa mitä olen tilannut, osanumeroiden jne mukaan) ja ottivat kyllä ilmasella takasin. Se on sitten varmasti eri homma jos on vain luottanut noiden listauksiin ja tilannut väärän osan.

  Comment


   Onhan se aika typerää että saat olla autovaraosamyynnin ammattilainen että osaat ostaa oikean osan. Miten joku pertti perusmies selviää jos hän haluaa ostaa autoonsa osia, jos ei tiedä miltä oikea osa näyttää tms? Kyllä siihen pitäisi voida luottaa että sivulla oleva tieto on oikeaa. Itsekin tilasin kerran osan Autodocista, mutta väärä tuli vaikka tarkistin että pitäisi olla sopiva. Ja ei muuta kuin kättä taskuun vaikka ensin väänsin että palautsrahdit pitäisi olla ilmaiset.

   Comment


   • Lueskelin noita vanhempia viestejä ja siellä oli maininta että eu vaatii ilmaisen palautuksen. Eli voisin vedota tuohon ja lähettää tavaran takaisin ilmatteeks?


    Taidan kokeilla tuota paypalin kautta palautusta...
    Sen kait pitäis toimia?
    Viimeksi muokannut harri81; 15.2.2019, 18:18.

    Comment


     Joo, siihen minäkin vetosin, ei auttanut.

     Comment


      "The price you pay"
      Halvimman perässä kulkiessa ei voi olettaa että palvelutaso on parasta. Vielä pystyy kivijalkakaupassakin asioimaa. Kalliimpaa on, mutta monella tapaa helpompaa esim juuri siinä tilanteessa, jos ei menekään aivan strömsö-tyyliin.

      Tuota autodocia en ole koskaan käyttänyt eikä selvästi ole aihetta käyttääkään.

      Comment


       Tottakai se on typerää että noiden listaukset on ihan mitä sattuu. Mutta olen mä väärää saanut niin motonetistä kuin marmoritiskiltäkin. Vähänkään harvinaisempi auto, niin ihan tuuripeliä.

       Ei sillä, paljon helpommalla pääsee vaihtojen jne. kanssa sen motonetin tai melkeen minkä tahansa suomalaisen toimijan kanssa. Ja jos itsellä olisi lompakossa katetta, niin ei tarttis sekunttiakaan miettiä tilaanko kiinanpojalta ebäystä satasella vai haenko paikallisen tojotan tiskiltä tonnilla.

       Edit: Siis tuuripeliä ilman mitään omaa tietoa osasta, esimerkiksi sitä osanumeroa.

       Comment


        Omat kokemukset autodocista on varsin hyvät, aina tullut sitä mitä tilattu, kerran tuli eri merkkinen suodatin minkä tilasin, palauttivat rahat. Osanumeroilla oon yleensä varmistanu mitä tilaan.

        Comment


         Aeromotorsista muutama tilaus tullut tehtyä ja toiminut hyvin. Pikkaisen edullisempia olleet tilatut osat kuin Sparetolla, luokkaa -8%. Palautusproseduurista ei tosin ole kokemuksia, mutta ehkä jollain on ja haluaa jakaa kokemuksensa?

         Comment


         • Varaosia Euroopasta

          Pari vuotta sitten Tilasi emon Opel Bertone Turboon kaikki jarruvempeleet Saksasta. Silloin 40% halvemmalla kuin Motonetistä. Erikoisempi versio tuo Suomen varaosakauppiailla.
          Melkein kaikki tuli oikein. Tai siis kaikki tuli oikein paketien päällä olevien numeroiden mukaan, takajarrusatulat vain olivat samaa puolta.
          Saksasta oston syynä oli se ettei tarvinnut pelata vaihto-osa peliä.
          Vähän se hintaetu huononi kun hain oikean mallin Motonetistä
          Tallissa on se uusi paripuoli odottelemassa josko jollekin sen saisi myytyä.
          Kymmeniä ostoksia on tullut tehtyä eri toimittajilta , tämä ainoa moka.

          Comment


          • https://www.lllparts.co.uk

           Tuolta tilasin Alluun varastetun sumarinritilän tilalle uuden. OEM osaa, joka ainakin minulle lähetettiin Liettuasta.

           Comment


            Lämpimästi suosittelen:

            https://www.lott.de/

            Hinnat olleet tähän asti edullisemmat kuin autodoc, spareto yms. Ja toimituskin on ollut nopeampi kuin etelä naapurista. Torstaina tilasin ja maanantaina oli jo perillä.

            Comment


             Vertasin piruttani esim CT920K2 jakopääsetin hintaa, Lottilla 231€, Sparetolla 143€. Lisäksi esim vetoniveliä ei löytynyt Lottilta ollenkaan.

             Comment


              Toki vertailu kannattaa. Baijerilaiseen tilasin boschin maffin: Lott 116€ ja spareto 167€. Toimituskulutkin oli pienemmät. Syksyllä tilasin ilmastoinnin kennon, joka oli myös sen 50e halvempi.

              Comment


               Näistä paikoista itselläni hyviä kokemuksia:
               https://lk-autoparts.eu/
               https://www.qp24.de/

               Comment


                Autodocista sen verran, että muuten ollut ihan hyvät kokemukset, osat ollut oikeita jne. Mutta viimesin osa, kaverin skodan paineenmuunnin joka oli rikki jo valmiiksi. Syyskuussa laitoin paketin menemään takasin nipullisen lappujen kera. Viime viikolla palauttivat rahat.

                Comment


                 Autodocia oon koittanut välttää mutta nyt laitoin jäähdyttimen tilaukseen. Saa nyt nähdä mitä paskaa tulee..

                 Comment


                 • LLLPartsista yritin tilata ja olis mennyt 6 arkipäivää kun tilaus lähtisi kohti Suomea. Neljännen päivän kohdalla vaadin rahat takaisin jotka kilahti ilman isompia mutinoita.

                  Comment


                   Aika säännöllisesti tulee tilattua varaosia vaggilaisiin. Siirryin vuosi sitten Autodociin jossa hinnat oli halvemmat ja yli satasen tilauksissa ilmainen posti. Eniten sieltä harmittaa ~2vk toimitusaika.

                   Nyt puolestaan Spareton hinnat on minusta tippuneet ja toimituksen saa ~3-4 arkipäivää kotiovelle, postimaksukin on tippunut 9e:n.

                   Lisäksi usein halvinta tuotetta edustaa laadukkaan kuuloinen Maxgear, onko tämä joku uusi merkki vai ihan sattumaa viimeaikaisissa tilauksissa? Oon tiukasti aiemmin tehnyt löydöt merkeistä Topran ja Ridex :)

                   Comment


                    Eka tilaus lähti Sparetolle. Ennakoivana huoltona uusi Hellan MAF, suodattimia, pyyhkijän sulat, Pierburgin bypass, Boschin varasytytyspuola hanskalokeroon :) Hinnat vaikuttaisi olleen karvan alle Autodocin. Jos tulee ongelmitta ja tuotteita ei ole vaihdettu toisen merkkisiksi, niin kokonaisvaikutelma erittäin positiivinen.

                    Comment


                    • Jos jotain pitää Spareton kanssa säätää niin vastaukset tulee nopeasti ja ainakin täälä etelämpänä DPD kuskaa pienemmät paketit parissa päivässä. Kannattaa myös muistaa että Sparetoss on paljon muutakin kuin mitä helposti löytyy. Joskus ei ole alkup.numerot täydellisesti listattu mutta kysymällä löytyy kyllä.

                     Comment


                      Sparetosta mulla ei ainakaan ole ikinä vaihdettu mitään kamaa, näemmä 11 tilausta viime syyskuusta alkaen, heh.

                      Myös OE osia saa, jos ei muuten, niin sähköpostitse, myös Audi Traditionin kautta. Yleensä vielä tradia tarjotaan automaattisesti vaihtoehdoksi jos sieltä vielä OE osaa saa.

                      Käyttämättömän tavaran palautus (lämppärin kennot) onnistui. Sain spostiin pakettiin teipattavan tarran, kuski haki paketin ja rahat tulivat takaisin luottokortille.

                      Takuuasioista ei ole käytännön kokemusta.

                      Comment


                       Jos ne haluaa vaihtaa jotain Sparetolla, niin ne laittaa mailia ja kysyy että sopiiko. Näin ainakin minulle on käynyt, ja tilalle on laitettu kalliimpaa halvemman hinnalla.

                       Comment


                        Tuo on hyvä tietää, että heiltäkin tehtaan OEM-osia saa. DPD:tä en uskaltanut käyttää, vaan maksoin DHL Express-toimituksesta 8 euron lisän, koska DPD:n paketit tulee PostNordilla, jota pyrin välttämään sattuneesta syystä kuin ruttoa.

                        Comment


                         Postnord lähettää näppärästi tekstiviestin että milloin haluat paketin toimitettavan vai käytkö itse hakemassa. Muiden toimijoiden kanssa saa erikseen kytätä lähettiä, soittavat jos jaksavat ennen tuloa, usein eivät. Toistaiseksi kokemukset kymmenestä Postnord lähetyksestä 10.

                         Comment


                          Tampereen alueella, ainakin osan, DHL Expressin paketeista toimittaa heidän yhteistyökumppani, joka on yllätys yllätys PostNord. Oli huomattavan sähläyksen takana saada toimittamatta jäänyt paketti noudettua DHL:n koodilla PostNordin varikolta.

                          Comment


                           Käsittääkseni PostNordissa aika paljon paikallista vaihtelua toimivuudessa. Pahin kokemukseni oli, että pakettia oli käyty tarjoamassa useita kertoja aamupäivisin ovella mitään ilmoittamatta, seurantakoodi väitti että paketti olisi vielä Alankomaissa lajiteltavana ja lopulta tuli tekstiviesti, että paketti lähtee takaisin toimittajalle eli se oli ollut Kuopiossa jo yli viikon. Lopulta sain sovittua noudon Matkahuollon terminaalilta, kun ensin jonotin tunnin Postnordin asiakaspalveluun ja hermostuttuani soitin lopulta maksulliseen yritysnumeroon jonne pääsi heti läpi :/

                           Comment


                            PostNord toimii kohtalaisesti, jos tilauksen tilaa osoitteeseen, jossa on arkisin klo08-16 aina joku ottamassa paketin vastaan (esim suoraan pajalle). Muuten on vähän niin ja näin. Aika usein on tullut Pirkkalan terminaalilta haettua itse pakettia, kun ei sitä koskaan kotona kerkiä olla ottamassa vastaan.

                            Comment


                            • Viime aikoina tuntuu, että PostNord on vähän petrannut. Vielä kesällä joutui soittelemaan (kun sattui pääsemään läpi) jokaisen paketin perään, mutta nyttemmin on sieltä päin soiteltu/tullut viestiä ennen toimitusta.

                             Comment


                             • Sain työpäivän aikana viestin postnordilta että voiko paketin toimittaa vaikka ketään ei olisi kotona. Hyväksyin ja 20 sekuntia hyväksynnän lähetyksestä soittivat että olenko kotona, lähtevät tuomaan pakettia. Kysyin jos ovat kaupungilla vielä niin voiko ruoda työpaikalle. 10min myöhemmin spareton paketti oli kourassa. Veti kyllä tehokkuus sanattomaksi.

                              Comment


                              • Sparetolle ja Autodocille samana päivänä tilaus, Spareton paketti tänään perillä ja Autodoc ei ole edes lähtenyt liikkeelle. Spareton tilauksesta yksi osa neljän päivän toimitusajalla ja sekin piti paikkansa.
                               Autodocilta piti tilata koska Spareto ei kyseisiä osia tuntenut ollenkaan tai toimitusajat oli hyvin pitkät, tosin nopeammin ne varmaan olisi silti Sparetolta tulleet.

                               Comment

                               Working...
                               X