Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Varaosat netistä/euroopasta.

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kahdesti olen zinramilta tilannut. Ensimmäisellä kerralla kauppa hoitui hyvin ja toisella kerralla vaati PayPal riitautuksen ennen kuin alkoi tavara liikkumaan. Uskoisin kielimuurin olevan syynä tuohon hässäkkään, koska herra "Dipl.-Ing." Zinram ymmärtää englantia yhtä hyvin kuin minä saksaa, se tuli puhelimitse todettua :)

  Comment


   Mullaku ei paypal tiliä ole niin jouduin laittamaan suoraan rahat jollekki tilille vaan, tein tilauksen ja sieltä tuli sähköpostiin vaa jotain että maksu maksettava välittömästi yms ja sit joku tilinumero ja muuta tietota. Noh odotellaa hetki vielä.. tuntu vaan aika hurjalta laittaa reilu 500e johku saksalaiselle tilille ;D

   Comment


    Facebookissa joku saksalainen valitteli ettei saa mitään yhteyttä.

    Comment


     Millaisia viimeaikojen kokemuksia Allegrosta (Puola)? Toistaiseksi on mennyt hyvin vaikka jokaisen maksun joutuu hoitamaan tuotteen myyjän kanssa erikseen. Allroad-harrastajana sieltä löytyy yllättävän hyvin kaikkea.

     Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja Jesse87 Näytä viesti
      https://www.fahrzeugtechnik-zinram.d...iewAction=View

      onko kukaa tilannu täältä mitää? Itse tilasin putken autooni muutama päivä sitte mutta sieltä ei ole kuulunu yhtään mitään, ei edes vahvistusta tilauksesta tms..

      Tänään tuli vahvistus että tilaus on maksettu, eiköhän se sit sieltä tule..

      Comment


       Vaivaa kyllä henkisesti, että miten Latvialainen romaribisnes voi olla niin hyvin järjestetty. Oli sitten tarve turvavyölle, etuapurungolle, ikkunalle, ratille, lukkolaittelle tai mille tahansa, kaikkea löytyy korin paloja myöten...

       Osat voi hakea kataloogista suoraan OE-numerolla. Hyvät kuvat joka osasta, usein monesta eri suunnasta. Hinnat kilpailukykyiset, yleensä n. 5% uuden osan hinnasta. Maksu hoituu paypalilla, jos pelkää että korttitiedot pöllitään. Kuriiri kantaa osat suoraan himaan tai pajalle. Yleensä kamat lähtee samana tai seuraavana päivänä, ja toimitusaika postituksesta 2-3vrk.

       https://rrr.lt/en sivusto siis kyseessä. Monia muitakin sivuja on, mutta tuolta on pääasiassa tullut itse tilailtua.

       Comment


        Sparetolta on oikeat/tilatut osat olleet työpaikalle 2-4 pv toimitusajalla. Autodoc on hidas, 9-14 pv mutta aina on tullut sitä mitä olen tilannut, tulee myös työpaikalle. Latviasta, oe245 ebay myyjä, on hidas mutta myy kyllä uutta tavaraa. Allegrolta olen myös tilannut ja on suositeltava paikka. Autewo on ystävällinen kauppapaikka. Bald.de, siellä vasta hyvä palvelu on mutta myy mersun osia. Paikallisesta Fixus myymälästä saan korjaamoalennuksen ja sieltä ostan sen mitä tarvii nopeasti.

        Comment


         Kaksi viimeistä tilausta Autodocilta on tullut 2-4 päivässä Malmöstä. Kait Autodocilla on siellä välivarasto. Kerran jouduin tehdä takuuanomuksen yhdestä sähkökytkimestä ja tullut pitkä vääntö englanniksi Vanessa-nimisen naishenkilön kanssa. Välillä tuntui, että likka vain trollaa kunnes anomukseeni vastasi Sofi suomeksi ja hoiti sen nopeasti ja asiallisesti. Eli Autodocilla on suomenkielinen tai suomea puhuva henkilökunta Virosta. Chatissä automaattivastaukset suomeksi on ihan toinen asia.
         Viimeksi muokannut vladim; 27.9.2019, 15:33.

         Comment


          Autodocilta tuli V8 ketjunkiristimen laatikko, jonka sisällä oli V6 koneen kiristin. Huomasin että varaosanumero alkoi 078, eikä 077. Pari kuvaa ja sähköpostia myöhemmin tuli heiltä palautuslappu ja maksoivat palautuskulut mukisematta. Parantaneet toimintaa. Huonojakin kokemuksia heistä on. Samaten Postnord on parantanut toimintaansa viime aikoina. Kai tuolta vielä viitsii tilailla.

          Comment


           Olitko maksanut sen viiden euron ”turvallisen oston” tms?

           Comment


            En ollut sitä ”suojelurahaa” heille maksanut.

            Comment


             Alkuperäinen kirjoittaja Sape Näytä viesti
             Kahdesti olen zinramilta tilannut. Ensimmäisellä kerralla kauppa hoitui hyvin ja toisella kerralla vaati PayPal riitautuksen ennen kuin alkoi tavara liikkumaan. Uskoisin kielimuurin olevan syynä tuohon hässäkkään, koska herra "Dipl.-Ing." Zinram ymmärtää englantia yhtä hyvin kuin minä saksaa, se tuli puhelimitse todettua :)
             Koska olit tilannu tavaraa tuolta? Itselle tuli vahvistus että lasku on maksettu mutta sen jälkeen ei ole kuulunut yhtään mitään. Tuleeko sieltä joku ilmotus kun paketti lähtee matkaa?

             Comment


              Ensimmäinen tilaus tais olla 2017 ja toinen nyt kesällä 2019. En muista tuliko ilmoituksia tuosta ekasta tilauksesta, silloin paketti kuitenkin tuli ihan normaalisti. Jälkimmäisestä viestittely tapahtui sitten paypalin kautta, kun kuukauteen ei kuulunut mitään eikä myyjään saanut muuten kontaktia kuin puhelimella. Mutta kielimuuri oli tässä vahva.

              Comment


              • Pakko kehaista brittien toimintaa - viime perjantaina jätin tilauksen rs4:n takasatuloista, tänään sai hakea paketin postista. Ennenkaikkea oikeat osat ja kilpailukykyinen hinta:
               osaputkana http://www.vwspares.co.uk/, maksu paypalilla ja kuriirina http://www.parcelforce.com/.

               Comment


                Onkos muut tilannut Audeihin OE-osaa täältä? https://www.carparts-pros.com/
                Viimeksi muokannut maileri; 23.10.2019, 00:29.

                Comment


                 Kyllä sieltäkin on joskus tullut tilattua. Vähän kalliit postimaksut (25€), mutta hinnat halvimmasta päästä. Ei kovin nopea toimitus.

                 Comment


                  Sparetosta taas. Keskiviikkona kello 13.48 olen maksanut paypalilla osatilauksen. Torstaina kello 16.17 tuli sähköpostia että tavarat on lähteneet ja nyt perjantaina kello 10.35 kuriiri toi paketin kotiovelle.

                  Comment


                  • Mäkin tykkäsin Sparetosta kun homma toimii. Uskaltaa ottaa jotain pientä akuuttia Expressinä ja isommat/hitaammat edullisemmalla kululla. Ei paljoa näe vaivaa ajaa 20km motonettiin....

                   Comment


                   • Heittämällä paras tuo Spareto näistä euroopan varaosapuljuista, nettisivut nyt on vähän kiviaikaset niin varmasti karkottaa aluksi epäilevimmät asiakkaat.

                    Comment


                     Mieluummin spareton saitti, jossa on vaan osat, vs. autodoc jossa on mainoksia, pop-uppeja, "asenna meidän appi", chatti ja ties mitä kilkettä päällä. Eihän sellaista kestä kenenkään hermo. Osista on joskus paremmin tietoa siellä, ja esim. jossain jarrusatulan huoltosetissä saattaa olla myös yksittäisille männille ym. osanumeroita, mittoja jne. joten joskus heidänkin sivuja tulee selailtua.

                     Comment


                      Spareto on kyl hyvä mutta mulle ei oo ikinä kyl sattunut näitä parin päivän toimituksia vaikka asunkin ihan etelärannikolla. Vaikka ottanu niitä osia mitä varastos niin kyllä siinä se ~viikko mennyt et ne on saapunu. Liekö sit se express rahti et sais parissa päivässä vai onko paikallisen kuriirin syytä. Postnordin terminaaliin menee täällä ainakin.

                      Comment


                       Oon vissiin kerran ottanu sen kalliimman express rahdituksen. Totesin silloin että paketti oli päivän pidempään matkalla kuin normaalirahdilla. Vaan jos siellä Postnord on jossain välissä sähläämässä niin oo tyytyväinen että tulee ylipäätään lainkaan perille.

                       Comment


                        Otin Sparetolta kerran sen kalliimman DHL Express rahdin siinä toivossa, että Postnord (Enset) ei olisi välissä sähläämässä. Kaksi edellistä lähetystä olivat täysin epäonnistuneita suorituksia Postnordin/Ensetin toimesta. DHL oli kuitenkin ulkoistanut kyseisen palvelun yhteistyökumppanilleen, Ensetille. Samaa paskaa ja hidasta palvelua tuli, hieman kalliimmalla hinnalla. Tämä on toki aluekohtainen asia, eli muualla saattaa toimia paremmin.

                        Itse asiaan. Keskiviikkona tehty tilaus Sparetolta oli tänään toimitettu kotiin. Nopeaa palvelua ja laatikon sisältö vastasi tilattua.

                        Comment


                         Minusta Postnordilla on hyvä tuo flexchange ohjelma, että tulee etupeltoon tekstari kun paketti tulossa ja sitten saa netissä valita saako jättää ilman kuittausta, käykö noutamassa terminaalista, vaihtaa toimituspäivää jne. Tuo toimii minusta tosi hyvin.

                         Toisin kuin esim. UPS:llä, jolla on samanlainen palvelu mutta sen toimituksen voi muuttaa vasta ensimmäisen epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen.

                         Comment


                          Joo Postnordin systeemi pelaa hienosti. UPS:ltä on tullut pari kertaa tekstiviesti että paketti menee niiden toimipisteeseen joka on keskustassa hankalasti haettavissa, tai sitten sen voi tilata alkuperäiseen osoitteeseen vastaamalla "2 ja ovikoodi". Ei tänne mitään ovikoodeja ole.

                          Comment


                           Menee kokemukset samoista toimittajista niin paljon ristiin että riippuu varmasti kaiken eniten siitä, mikä taho sen viimeisen osan jakelureitistä on aliurakoimassa. Minulle esmes postnordin paketista edellisviikolla tuli tuo viesti johon vastasin antaen luvan jättää oven taakse. Tuli vielä kuittaus että kiitos, nyt voit sulkea tämän sivun. Silti se paketti oli viety suoraan johonkin kaupan takahuoneeseen, olin vieläpä kotona sinä päivänä eikä täällä käynyt kukaan edes yrittämässä.

                           Comment


                           • Tilasin talvikoekärryyn (AudiA4q1.8t-04) halvimman (25e) pohjapanssarin+mutterisatsi ja laatu yllätti samoin nopea toimitus kotiovelle. https://alvadi.ee/fi/

                            Comment


                             Mulla hajosi aivan päreiksiiksi tuollainen alvadin pohjamuovi vajaassa kuukaudessa. Alkuperäinen oli jo halkeillut mutta ei se monen vuoden vastaavassa käytössäkään yhtä huonoon kuntoon päässyt. En muista minkä merkkinen tuo yksilö oli.

                             Comment


                              Autodoc:
                              Tilaus sisään 8.10.
                              Toimitus ovella 17.10.

                              Comment


                               Autodoc:
                               - tilattu ja maksettu 23.9
                               - toimitus ovella 8.10
                               Tuohon n.2vko toimitusaikaan saa Autodocin kanssa varautua aina. Luultavasti osia ei edes ole hyllyssä, vaan tilaavat ensin osatoimittajalta ja sitten laittavat maailmalle. Jos nopeammin haluaa osia saada niin silloin Spareto tai Aeromotors ym.

                               Comment

                               Working...
                               X