Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B&O advanced sound system hinnoittelu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    B&O advanced sound system hinnoittelu

    Kattelin tuossa aikani kuluksi lisävarusteiden hinnoittelua ja eksyin jotenkin uuden kasin konfiguraattoriin. Siis mitä v#ttua? Kun ruksii Suomessa tuon poppikoneen kasia tilattaessa, niin hintalapussa lukee 14.981,28 eur lisää. Saksassa tuon saa tasarahalla 6500 eur. Ei kai pelkkä autovero tuota selitä?

    Ei siis ole juuri nyt (kun eurojackpotkin on vielä tällä viikolla arpomatta) hlökohtainen ongelma, kunhan nyt noin yleisellä tasolla tuota hinnoittelua ihmettelin. Varmaan muissa varusteissa samantyyppisiä hinnoitteluja. Ei ihme, että ne Suomi-autot on helposti namibia-varusteilla...

  • #2
    Veroton hinta tuolla on 9 590 eur. Loput sitten veroa riippuen päästöistä. Onhan se nyt loogista, että musiikki saastuttaa enemmän W12 koneessa kun diiselissä :)

    Comment


    • #3
      Jos nuo lisävarusteet olisivat kiinteällä verokannalla, niin se voisi lisätä uuden auton oston houkuttelevuutta ja tehdä kotimaiset, tulevaisuudessa keskimäärin paremminvarustellut vaihtoautot ulkomaista kiinnostavammaksi. Voisi kuvitella, että tästä olisi valtiollekin hyötyä?

      Comment


      • #4
        Niin, ikuisuus kysymyksiä. Onhan se jo useaan otteeseen laskettu, että jos Suomessa ei olisi autoveroa ollenkaan ja kevyempi palkkaverotus, mutta esim. ALV 25% niin valtio saisi enemmän rahaa kuin nyt pienen siirtymäkauden jälkeen.

        Comment


          #5
          Se on Jussi B&O! Haitekkiä. Halpaa kuin sikarit. Vai miten se oli ...

          Ja kai siinä oli maininta, että jos ruksaat tämän, niin pitää ruksata myös A (5 k€) ja B (3 k€)?

          Comment

          Working...
          X