Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi Q6

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Audi Q6

  Audi on puuhaamassa Q5 ja Q7 mallien väliin coupemaisempaa "maasturia".
  16.10.2013 · Auto Zeitung
  Tässä on Audin näkemys coupémaasturista. Audi ei aio jättää uutta autoluokkaa yksin BMW:n ja Mercedes-Benzin hoitoon.
  Kutakuinkin X6:n kokoinen Audi Q6 hyödyntää Volkswagen-konsernin uutta MLB-rakennetta, joka on tarkoitettu pitkittäismoottorisille malleille.
  Auto sijoittuu niin kokonsa kuin myös moottorivalikoimansa puolesta Q5:n ja Q7:n välimaastoon ja kilpailee X6:n lisäksi BMW:n tulevan X4:n kanssa.
  Perusmallien tehot ovat 200 hevosvoiman paikkeilla. Uutuutena tulee 2-litrainen, 240-hevosvoimainen tuplaturbodiesel, ja malliston huipulla nähdään S- ja RS-mallit. RS-Q6 varustetaan 550-hevosvoimaisella moottorilla.

 • #2
  Tuo X6 onkin about rumin BMW ikinä, joten täytyyhän Audin vastata haasteeseen :). Kiinnostava kyllä, jos Audille tulee tommonen 240hv 2.0TDI. Se sopisi monen auton keulalle varmasti.

  Comment


   #3
   Uuteen passattiinhan on ennustettu tehokkaampaakin 2.0tdi:tä.

   Comment


   • #4
    En vaan voi ymmärtää näitä "maastureita"

    Comment


    • #5
     Q7 vielä ymmärtää, sillä kun saa jotain vetääkkin. Q3, Q5 ja nyt Q6 näitä en ymmärrä.

     Comment


     • #6
      Nykyään kun (city)maasturit menee kuin kuumille kiville, niin täytyyhän olla jokaiselle (lompakolle) sopiva vaihtoehto. Vertailuna VW:n puolella ei Tiguanin ja overkill-Touregin välillä ole mitään.
      Offtopiccina kävin koeajamassa VW Tiguanin ja totesin sen olevan paljon mukavempi ja käteensopivampi kuin samassa VW Demo Tour -tapahtumassa olleen uuden Passat Variantin, josta taas olin pitkään haaveillut ennen A6:n ostamista. Passat oli mielestäni kolho kivireki ainakin rengastuksen ja sisustuksensa puolesta. Tykkäsin edellisestäkin korimallista enemmän ja sitä edellisestä. Audin maastureita en uskalla käydä edes kokeilemssa tuon Tiguan-ihastuksen jälkeen ja Tiguan kuuluu Skoda Yetin kanssa luokkaan hassulta näyttävät autot.

      Comment


       #7
       Ajoin tänään pitkästä aikaa Q3 TDI S-tronic quattrolla, sillä tehokkaammalla koneella. Toissapäivänä ajoin 140hv Tiguan TDI DSG:llä. Perusrakenne on sama mutta muuten autot on ihan eri puusta. Tiguan on pehmeä ja mukava kun taas Q3 on paljon täsmällisempi. Tiguan on miellyttävä kun taas Q3 on paljon "stiffimpi". Vaikka tehoeroa ei ole kuin vajaat 40 hevosvoimaa niin Q3 tuntuu paljon tehokkaammalta kuin Tiguan. Tuntui myös että Q3:lla onnistui hitaiden nopeuksien manööveeraukset helpommin, kytkin irrotti pehmeämmin kuin Tiguanissa.

       Ymmärrän hyvin Q3:n sillä se on varmaan paras Audi kaupunkiolosuhteisiin. Siitä näkee hyvin, voimalinja toimii kivasti, ulkomitat on hallittavissa ja silti se tuntuu joka puolelta Audilta. :) Eikä se vierasta maantietäkään.

       Comment

       Working...
       X