Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kummalliset autonosto-ohjeet

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Kummalliset autonosto-ohjeet

  http://www.iltalehti.fi/autot/2013070117209485_au.shtml

  Älä osta:

  - Kolarikorjattu

  - Puuttuva huoltokirja

  - Monta omistajaa

  - Moottoriremontti tehty

  - Vaihdelaatikkoremontti tehty

  Olen ostanut kaikki nuo edelliset sisältäviä autoja. Varsinkin tuon Allroadin kanssa oli mukava ostaa auto, kun vaihteisto oli vaihdettu 500 km sitä ennen, tiesi saletiksi, että toimii. Mitä tuossa oikein haetaan?

  Edit: mainittakoon vielä, että ostajan asema on huomattavasti heikompi myös autokaupasta ostaessa, koska auto maksaa paljon enemmän siellä jo lähtökohtaisestikin ja mikään ei estä, ettei siellä voisi olla ihan samanlaisia rutuja kaupan.

  #2
  Ei varmaan kannata menettää yöunia iltalehden autovinkkien takia.

  Comment


  • #3
   Yleensähän nyt iltalehtien joka toinen autojuttu on tavalla, tai toisella todella epäammattimainen ja ei voi kun silmiä pyöritellen lukea.

   Ps. Ei se autokaupan auto aina kalliimpi ole. Itse sain tämän B7:n paljon edullisemmin vuoden alussa, kuin vastaavat yksityisellä myynnissä olleet ja vieläpä Laakkoselta. Se olikin ensimmäinen auto liikkeestä ostettuna.

   Comment


   • #4
    Tällähän haetaan sitä että ei kannata ostaa kuin noin 80 tkm ajettu auto joltain vanhalta papalta. Tai sitten uusi auto. Ja näin edistetään jokamiesten uusavuttomuuden kehittymistä, kun kaikki viedään merkkiliikkeeseen korjattavaksi. Ja toisaalta hylätään käytöstä vielä lähes täysin ajokuntoiset vehkeet.

    Ja jos moottoria ja lootaa on vaihdeltu niin kyllähän se silloin on paremmassa kunnossa kuin ennen vaihtoa! Höh, höpöhommia tämä tämmönen.

    Comment


    • #5
     Kiitos lohdutuksen sanoista, Jukka. Olenkin täällä ulissut elämän surkeutta koko päivän =).

     Comment


     • #6
      Ostaa ennemmin laatikkovikaisen ja jonka moottorikin on loppu:)

      Comment


      • #7
       Eli ensin autosta kytkin loppuun, sit kone paskaks ja kovalla hinnalla myyntiin :) näin tiivistettynä. nii, ja pakitetaan vielä autoliikkeen pihalla seinään :D voi moro

       Comment


       • #8
        Kummallista uutisessa oli se, että "vinkit" olivat tulleet Autoasi-ketjulta, ei siis Iltalehdeltä. Samat sisällöt löytyvät myös Autoasi-ketjun sivulta. Onkohan tässä nyt tarkotus saada korjaamolle lisää asiakkaita, kun neuvotaan ihmisiä ostamaan korjaamattomia pommeja. :)

        Comment


        • #9
         Eipä kovin luottamusta herätä kerta Autoasi on selvittänyt tuota asiaa. Eräs Autoasi-ketjuun kuuluuva korjaamo myi kaverille auton johon oli sovitusti tehty jakopääremontti ennen kauppoja ja huoltokirjasta löytyi asiaankuuluvat leimat ja muut. Noh, alle puoli vuotta tästä porsi vesipumppu. :)

         Comment


         • #10
          Sarjassamme hassut autonosto-ohjeet jatkuvat.
          http://www.iltalehti.fi/autot/2013080617306147_au.shtml

          "Selitykset itse vaihdetuista öljyistä kannattaa unohtaa. Auton huolto on paljon muutakin. Se on myös saranoiden rasvaamista, jarrunesteiden tai ilmansuodattimien vaihtoa ja niin pois päin."

          Totta kai ne merkkarin leimat siellä kirjassa on kivoja, mutta jos auton yleinen kunto on siisti ja uskoo että ne öljyt on vaihdettu, niin unohtaisin mokomat saranoiden rasvaukset. Vai kuinka moni tunnustaa käyttävänsä vanhaa autoa merkkarilla / pajalla öljynvaihdossa? En minä ainakaan, enkä ole koskaan käyttänytkään.

          Comment


          • #11
           Kyllä mie käytän kulkineet vianorilla öljynvaihdossa kun se tulee halvimmaks.

           Comment


            #12
            Öljyt ja jakohihnat oon pruukannut vaihtaa ite mutta saranat käyn rasvauttamassa merkkihuollossa. Tulee sitten ainakin varmasti laitettua oikeaa rasvaa.

            Comment


            • #13
             Saranarasvat a 200eur/ovi :=)

             Comment


             • #14
              Eipä kovin luottamusta herätä kerta Autoasi on selvittänyt tuota asiaa. Eräs Autoasi-ketjuun kuuluuva korjaamo myi kaverille auton johon oli sovitusti tehty jakopääremontti ennen kauppoja ja huoltokirjasta löytyi asiaankuuluvat leimat ja muut. Noh, alle puoli vuotta tästä porsi vesipumppu. :)
              Yhen tutun B6:sta rikkoivat tuulilasin kyseisessä ketjussa. Eivät olisi olleet korvaamassa, mutta esittivät "hyvän tarjouksen" uudesta vaihdettuna. Olivat perseilleet jotain muutakin. Laskutettu tekemättömiä, ja auto ei tullut silti kuntoon yms. Kyllä naisihmisiä viedään noissa paikoissa joskus lujaa. Taisi mennä kuluttajansuoja-asioiksi. En ole kuullut koommin miten päättyi.

              Comment

              Working...
              X