Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

FK dayline-valot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • FK dayline-valot

    Bongasin tänään FK:n sivuilta uudistuneet dayline-ajovalot. Ihan vaan uteliaisuuttani laitan tämän tänne, sillä itseäni jäi askarruttamaan, että miten tuossa on lyhyet/kaukovalot toteutettu. Näyttäisi olevan vilkkupolttimo tuossa sisäreunassa samassa kohtaa, jossa aikaisemmassa versiossa oli pitkät, sitten on vain tuo linssi ja ledinauha...
    Tässä nyt tuo B6-korimallin versio, joka omasta mielestäni on pirun paljon nätimpi, kuin tuo ensimmäinen versio (tosin tuon vilkkupolttimon vaihtaisin kirkkaaksi aika äkkiä) =)

    [COLOR=#22229c]http://www.fk-automotive.de/$WS/fk-a...fsai010031.jpg[/COLOR]

  • #2
    Uskaltaisin mennä veikkaamaan jotain H4:n suuntaan.

    Comment


    • #3
      Niin, se voisi kyllä olla ihan looginen selitys, eipä tullut itselle edes mieleen, että voisivat käyttää noin "vanhaa" polttimotyyppiä siellä. Ainakin olis melko näppärä toteuttaa bi-xenonit tuolla =)

      Comment


        #4
        Ei H4:llä tee hevonkukkua rojektorin kanssa. Eiköhän siellä ole "bi-halogen" moduli sovitettu paikoilleen, eli varjostin liikkuu.

        Comment


        • #5
          Jep, on bi-halogen ja polttimo mallista riippuen ainakin osassa H7.

          Jenkkien foorumeilla ovat valitelleet näiden sytyttävän pitkien palamisvaroituksen, koska pitkät ja lyhyet on toteutettu samalla polttimolla. Jossain kuvissa mitä Audizinelle oli laitettu oli myös valokuvio aivan perseestä.

          Comment


          • #6
            Joo, tuohan on se mitä aftermarket-valojen kohdalla usein on itseä askarruttanut, nimittäin tuo valokuvion laatu. Ei tietenkään olisi halua vaihtaa vakiota heikompiin pelkän ulkonäön perusteella. Eikös noista varoituksista pääse eroon perinteisellä kuormitusvastuksella, vaikka pitkien polttimo "puuttuukin"? Itseä kiinnostaisi kyllä nähdä muutama kuva noista valokuvioista jos vaan viitsit laittaa linkkiä =)

            Comment

            Working...
            X