Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Fisker Karma Uuteenkaupunkiin

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Fisker Karma Uuteenkaupunkiin

    Aika menevän näköinen kyllä. Toivottavasti toteutuu myös, tosin ei noilla määrillä kaikille vielä töitä löydy. Ohan vielä aikaa löytää muutakin. Tiedä vaikka siellä TT:tä tms alettais tehdä..
    Aika merkittävä tehdas Ukille toi autotehdas. Ilman sitä loppuis myös koripallon harrastaminen sm-tasolla.

    #2
    Jep, hyvä juttu mutta melko epävarma on tuon menekki. Tuollaisen ostajakunta on varsin kapea mutta sanotaanko etten pitäisi ollenkaan mahdottomana ajatuksena että itsellä tuollainen Karma joskus olisi. Hinnasta tietenkin kaikki riippuu mutta kun on näitä ei-niin-tavanomaisia kulkuvälineitä tullut hankittua niin menisihän se tuollainenkin jonon jatkona.

    Uudessakaupungissa muuten kannattaa käydä tehtaan vieressä olevassa Automuseossa. Autot on ahtaasti, mutta kalusto on hienoa ja erikoista. Rinkelinokkia ei tainut olla yhtään mutta Saabeja kyllä sitten riittää senkin edestä!

    Comment


      #3
      Englanninkielisessä wikipediassa tulevaksi hinnaksi oli mainittu 80k$. Kun ottaa huomioon autojen yleisen hintatason USA vs Suomi, niin hintaa kertyy helposti piiitkälti yli 100k.
      Mielenkiintoinen auto kyllä. Herättää omistushalua. 0-60 mph 5.8 s ja huiput 125 mph eli karvan yli 200 km/h
      Viimeksi muokannut panu; 15.7.2008, 14:26.

      Comment


        #4
        eikä ne fiskerin muutkaan menopelit mitään huonon näköisiä ole ja kulkujakin löytyy, aikas eurooppalaisen näkönen auto vaikka onkin usasta.

        Comment

        Working...
        X