Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Merkkien merkki 2008, 2009, 2010

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Merkkien merkki 2008, 2009, 2010

    Jos kyselyyn vastaaminen kiinnostaa, niin tästä Tuulilasin sivulle vievästä linkistä pääsee:


    http://www.tuulilasi.fi/valokeila/?s...article=148382
    Viimeksi muokannut 8866; 1.4.2010, 13:55. Perustelu: 2010 lisätty.

  • #2
    Tuli muuten vastattua. Ja sen verran voisi avautua, että yllättäen huollon toiminta sai selvästi aiempaa paremmat arviot - liekö sitten kumminkin Audi-puolella enemmän yritystä ja panostusta kuin VW:llä, jossa vielä edellisen kyselyn aikoina asioin.

    Comment


      #3
      Kyselyn rakenne sopi minulle, autoni kun on ostettu eri paikasta, kun missä se huolletaan. Kuopion myyntipuolelle lähti pyyhkeitä ja Tampereen huoltopuolelle kehuja (kuljettajanpenkki on vaihdettu takuuna uuteen, easy-entryn hajottua) Jyväskylän toiminnasta ja toimimattomuudesta olisi kanssa ollut kiva avautua...

      Comment


        #4
        Vuoden 2009 kysely on käynnissä. Käykäähän vastaamassa kyselyyn. Linkki Tuulilasin sivuille.

        Tervetuloa Tuulilasi-lehden Merkkien Merkki 2009 -tutkimukseen!

        Tässä tutkimuksessa selvitetään kokemuksiasi omasta autostasi, sen valtuutetusta merkkiliikkeestä ja huollosta. Tulosten perusteella ratkeaa, millä automerkillä on tyytyväisimmät käyttäjät eli mikä auto on vuoden 2009 Merkkien Merkki. Tulokset julkaistaan Tuulilasi-lehdessä ja lehden nettisivuilla toukokuussa 2009.

        Tutkimuksen toteuttaa Shop'In Research Oy. Kenenkään yksittäisiä vastauksia ei julkisteta eikä välitetä eteenpäin. Tulokset julkistetaan vastaajaryhmittäin.

        Lomakkeen täyttämiseen kuluu keskimäärin noin puoli tuntia. Kaikki tutkimuslomakkeen kokonaan täyttäneet saavat palkkioksi Tuulilasi-lehden 3 numeroa (postissa kotiin). Vaihtoehtona on Apu (8 nroa), Jade (3 nroa) tai Urheilulehti (8 nroa).

        Toivomme, että ehdit vastaamaan tutkimukseen mahdollisimman pian.

        Lämpimät kiitokset avustasi!

        Shop'In Research Oy Tuulilasi

        Simo Andersson Jorma Viitanen

        simo.andersson@shopin.fi jorma.viitanen@a-lehdet.fi

        Comment


          #5
          Tässä tutkimuksessa selvitetään kokemuksiasi omasta autostasi, sen valtuutetusta merkkiliikkeestä ja huollosta. Tulosten perusteella ratkeaa, millä automerkillä on tyytyväisimmät käyttäjät eli mikä auto on vuoden 2009 Merkkien Merkki. Tulokset julkaistaan Tuulilasi-lehdessä ja lehden nettisivuilla toukokuussa 2009.
          Asiallinen kysely aina siihen saakka, kunnes tutkimukseen oli alettu änkemään täysin luvattuun aiheeseen liittymätöntä ei-merkkikohtaista vouhkaamista ympäristöasioista, joita oli lähes puolet kyselystä. Lisäksi jossain kysymyksessä esimerkkinä edustusluokan autosta oli V70. MB:n S-sarja, Audin A8 tai BMW:n 7-sarja taisivat olla tuntemattomia käsitteitä tutkimuksen laatijoille.

          Comment


            #6
            Harvinainen on sellainen kysely (varsinkin noista nettiversioista), jossa pitäydytään tiukasti ja kaikkien kysymysten osalta vain rajatussa aiheessa, joka olisi vielä etukäteen täsmällisesti esitetty.

            Olihan tuossa hataran muistini mukaan toki paljon vähemmän itse Merkkien Merkki aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Tuli kuitenkin vastattua. Saas nähdä tuleeko ne luvatut ilmaislehdet tällä kerralla kotiin asti. Viimeksi hukkuivat jonnekin. Ja jos tulevat, niin ilman mitään automaattisesti jatkuvaa kestotilausta.

            Comment


              #7
              Vuoden 2010 kysely on taas ajankohtainen. Lisätietoja Tuulilasin sivuilta. Suoraan kyselyyn pääset tästä linkistä: http://digiumenterprise.com/answer/?...7&chk=RAYDMGBU

              Oletko tyytyväinen autoosi? Kerro kokemuksesi meille! (Kirjoittettu 25.3.2010)

              Tuulilasin Merkkien Merkki -tutkimus käynnistyy. Suomen suurin autoiilijoita koskeva tutkimus kertoo valmistuttuaan, millä automerkillä ja millä mallisarjalla on Suomen tyytyväisimmät omistajat. Tule mukaan, ja kerro oma kokemuksesi autostasi. Olemme kiinnostuneita kaiken ikäisistä ja kaiken merkkisistä henkilöautoista..

              Merkkien Merkki -tutkimusta on laajennettu
              Olemme laajentaneet Merkkien Merkki-tutkimusta. Nyt olemme kiinnostuneita myös vanhemmista autoista. Siksi vastaajan auton iällä ei ole ikärajaa. Sinun tulee kuitenkin olla auton omistaja, haltija tai auton tulee muutoin olla käytössäsi.

              Tule mukaan! Kerro kokemuksesi autosta. Onko sitä mukava ajaa, vastaako se odotuksiasi, vai onko siinä ominaisuuksia, joihin et ole tyytyväinen. Haluamme myös kuulla, millaisena pidät automerkkisi valtuutettua myynti- ja huoltopalveluita. Sujuuko merkkikorjaamolla kaikki hyvi, vai onko autollesi tarjottu "valohoitoa". Kuinka takuuasioita hoidetaan, kuinka suhtaudutaan valituksiin?

              Kilpailu huoltopalvelusten alueella lisääntyy
              Syynä tutkimuksen laajentamiseen on se, että merkkiorganisaatiot ovat laajentamassa palveluaan myös vanhempiin autoihin. Merkkikorjaamot korjaavat myös vieraiden merkkien autoja. Syynä on se, että auton valmistaja ei voi enää määrätä asiakkaita käyttämään vain valtuuttumaansa verkostoa. Takuun säilyminen edellyttää kuitenkin, että huoltotyön suorittaja on ammattitaitoinen, käyttää asianmukaisia välineitä ja autoon asennettavat osat vastaavat valmistajan asettamia laatuvaatimuksia.

              Comment


                #8
                Tämä on taas ajankohtaista.

                Tervetuloa Tuulilasi-lehden Merkkien Merkki -tutkimukseen!

                Tässä tutkimuksessa selvitetään kokemuksiasi omasta autostasi, sen valtuutetusta merkkiliikkeestä ja huollosta. Kyselyn tuloksia käytetään Tuulilasin Merkkien Merkki - sekä muissa autoilua koskevissa tutkimuksissa.

                Lomakkeen täyttämiseen kuluu keskimäärin reilut puoli tuntia ja halutessasi voit keskeyttää vastaamisen ja jatkaa sitä myöhemmin. Kaikki tutkimuslomakkeen kokonaan täyttäneet saavat palkkioksi Tuulilasi-lehden 3 numeroa, arvo 21,90 € (postissa kotiin). Vaihtoehtona on Apu (12 nroa, arvo 45,90 €), Avotakka (3 nroa, arvo 21,90 €), Meidän Talo (3 nroa, arvo 21,00 €) tai Urheilulehti (12 nroa, arvo 39,00 €).

                Vastaa kyselyyn klikkaamalla linkkiä:

                https://digiumenterprise.com/answer/...8&chk=GVY47F72

                Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se selaimen osoiteriville hiiren avulla.

                Tämä tutkimuskutsu on lähetetty niille vuoden 2010 Merkkien Merkkiin osallistuneille, jotka ilmoittivat haluavansa osallistua myös Merkkien Merkki 2011 – tutkimukseen.

                Tutkimuksen toteuttaa Shop'In Research Oy. Kenenkään yksittäisiä vastauksia ei julkisteta eikä välitetä eteenpäin. Tuloksia tarkastellaan vastaajaryhmittäin.

                Toivomme, että ehdit vastaamaan tutkimukseen mahdollisimman pian.

                Lämpimät kiitokset avustasi!

                Shop'In Research Oy Tuulilasi
                Simo Andersson Jorma Viitanen
                simo.andersson@shopin.fi jorma.viitanen@a-lehdet.fi
                Viimeksi muokannut TeroPee; 3.4.2011, 08:17. Perustelu: Linkki tutkimukseen muutettu toimivaksi

                Comment


                  #9
                  Korjasin linkin toimivaksi, nyt pääsee taas vastaamaan kyselyyn.

                  Comment

                  Working...
                  X