Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vakuuttavan hyvät vuodet (Goodyear Assurance)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Vakuuttavan hyvät vuodet (Goodyear Assurance)

    No nuohan on jenkkimarkkinoille, eikö? Siellä kun nyt ei ole alaskaa lukuunottamatta suomen oloja, niin tuskin siellä kannattaa myydä ug-500 kaltaista kumia, kun ei kukaan osta. Tuommoisen keskikelin renkaallle kumminkin voi talveksi olla ostajia. Ehkä jopa kesäksi. Eiköhän nuo markkina-alue määrää mitä myydään. Noita tuskin suomessa näkee sen enempää kuin jenkeissä nastakumeja.

    #2
    Hopsan, Jenkkilän keskiosissa (Wisconsin, Minnesota, Montana, Wyoming, ...) on aikasten lailla suomalainen talvi. Ja laajennetussa Jenkkilässä (Kanadan eteläosa) sitten talvea riittääkin ihan nokko. No, lunta ainakin ja vastaavasti suolaa tiellä.

    Comment


    • #3
      No suurimmassa osassa kumminkin vähemmän talvista. Myönnetään nyt silti oma moka. Käsittääkseni siellä ei silti juuri suosita vastaavia renkaita kuin täällä, joten niiden myyntiä ei juuri harrasteta? Vai olenko tässäkin väärässä?

      ot:tahtoo aina nuo jenkkien olot tulla otettua serkkujen&tädin puheista ja kun asuuvat californian alueella, niin unohtuu että jenkkilässä olosuhteet "hieman"vaihtelee kun otetaan vaikka tuhat kilsaa johkin suuntaan :)

      Comment


        #4
        Onhan se iso maa. Aikoinaan Seattlessa, jossa tulee lunta yhtenä päivänä kahden vuoden aikana, yksi täti poisti lunta ajotieltään pakkasaamuna vesiletkulla ja ihmetteli, miksi kadun varrella seuraavassa mutkassa alamäkeen sattui pirukseen kolareita sinä aamuna ...

        M+S on suosittua, jos on tarkoitus käydä vuorilla tai joilla tai preerialla. Nastoja ei taida olla missään.

        Comment


          #5
          Jenkkilässä jonkun verran kovempia seoksia renkaissa, kun luvataan 80000 mailia kestävän...

          Comment


          • #6
            Kyllähän jenkeistä saa vaikka nastallisia hakkiksia jos haluaa:

            Nokian North America

            Audifansin listoilla ovat kovassa maineessa. Tuskinpa kuitenkaan mikään volyymituote.

            Comment

            Working...
            X